تنظیم رزولیشن

sogoli

Active Member
من توی mmb تنظیم کردم که بصورت خودکار روی رزولیشن 1024 کار کنه و در زمانی که رزولیشن در یک سیستم بالاتر از این باشه روی 1024 تنظیم می کنه ولی وقتی مثلا روی 800*600 باشه اینکار رو انجام نمی ده.علتش چی می تونه باشه ؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
شما بايد تيك allow up sizing رو فعال كنيد...
عكس زير جواب شماست...
[MIUC]a1137552633[/MIUC]

تا بعد...!

وقتي اين كار رو مي كنيم ‌، صفحه قفل ميشه !
ديگه نميشه كاري كرد !
اونجا 2 تا گزينه هست ، هر كدوم چي كار مي كنه ؟
ممنون

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
جواب سوالي كه شد ، همونه كه گفتم...
در مورد سوال شما بايد بگم كه اولي كه try to change.... باشه مربوط به تغيير اندازه رزوليشن هستش ...
دومي هم كه Allow up sizing باشه اگه تيكشو بزنيد توضيحاتي داده ، كه نوشته شده در موارد خاص ازش استفاده مي‌شه...سخت افزارهاي قديمي از رزوليشن هاي پايين استفاده مي‌كنند و اين گزينه براي اونهاست كه مشكل رو برطرف كنه....
در واقع در حالت عادي تغيير رزليش بالاتر از 1024 مشكلي نداره....

تا بعد...!

toker

New Member
پاسخ به سئوال

("400,600","SysCommand("ResizeWindow با استفاده از این دستور حتما میتونی فقط دو تا دکمه
درست کن یکی رو از دستور بالا و دیگری رو از دستور بالا با اعداد دلخواه مثل 600 800 استفاده کن این راهی آسان بود
که من به تو دوست عزیز پیشنهاد میکنم

pedram_MMB

Member
RES Change

هر دو دوستی که مطالب بالارو نوشتن درست میگن یا باید تیک Allow up sizing بزنی یا از فرمان SysCommand برای تغییر رزولوشن استفاده کنی

البته اگه پلاگین MiscY.dll داشته باشی از کد زیر هم میتونی استفاده کنی (برات گزاشتم دانلودش کن)

set$='1024|768|'
PluginSet("MiscY","set$")
PluginRun("MiscY","SetResolution")

یا حق............

پیوست ها

• MiscY.rar
    230.1 کیلوبایت · بازدیدها: 70

MERAJ E BAD

New Member
یه مثال میخوام

با سلام.
من همه کار هارو واسه تغییر رزولیشن انجام دادم . اما به نتیجه مطلوب نرسیدم .
در حالت عادی ویندوزم رو حالت768*1024 هست . میخوام وقتی فایل mmb رو اجرا کردم رزولیشن به 1024*1280 تغییر کنه.
میشه لطف بکنی یه مثال با پلاگین موررد نظر که دقیقاٌ این کارو بکنه برام بزاری.
متشکرم از لطفت.
>><<سپاس گذار و شاد باشید>><<

جدیدترین ارسال ها

بالا