Fa تنظیم خودکار تمام صفحه در مانتیورهای مختلف

من میخوام یه پروژه ای را کار کنم که اندازه ی صفحش تمام صفحه باشه.
رو مانیتور خودم به درستی اجرا میشه اما رو مانیتورهای دیگه تمام صفحه نمیشه و با اندازه ی دیگه ای اجرا میشه.
مشکل رو چجوری حلش کنم؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
شما از چه کدی برای اینکار استفاده میکنید دوسته من؟
روش خودتون رو بگید تا اشکالش رو بشه پیدا کرد.

شما از چه کدی برای اینکار استفاده میکنید دوسته من؟
روش خودتون رو بگید تا اشکالش رو بشه پیدا کرد.
من از کدی استفاده نکردم فقط اندازه صفحه رو 1024 در 768 دادم.اما تو همه مانیتیورها درست اجرا نمیشه.
به نظر شما از چه کدی استفاده کنم بهتر است؟

Saman

شما تیکه زیری تنظمیات رو هم زدید؟ Allow-Up sizing؟

شما تیکه زیری تنظمیات رو هم زدید؟ Allow-Up sizing؟
نه اولش این گزینه رو نزده بودم. حالا که امتحانش میکنم میبینم چیزیه که من میخوام. فقط بالای اون گزینه یه گزینه دیگه ای هست به نام try to chang to کدوم اندازه رو انتخاب کنم تو اون کادر؟ من 1024 در 768 رو انتخاب کردم.
و آیا این برنامه که تو مانیتورهای مختلف کار کنه تمام صفحه میشه یا بازم مشکل میاره؟

Saman

بیشترین سایزی که میتونید توسط خود برنامه انتخاب کنید 1024*768 هستش.
تا این مدتی که شخصا خودم استفاده کردم مشکلی بهم گزارش نشده.
شما دو تا گزینه رو فعال کن باید مشکلت برطرف شه.

موفق باشی. :rose:

بیشترین سایزی که میتونید توسط خود برنامه انتخاب کنید 1024*768 هستش.
تا این مدتی که شخصا خودم استفاده کردم مشکلی بهم گزارش نشده.
شما دو تا گزینه رو فعال کن باید مشکلت برطرف شه.

موفق باشی. :rose:
ممنون بابت راهنماییتون.
هر دو اندازه رو 1024 در 768 گرفتم. فک کنم مشکل دیگه حل بشه.

Shahim

Active Member
برای مانیتورهای واید مشکل ایجاد می کنه و اینکه چون باید اندازه پیکسل ها رو تغییر بده یک کم فشار می یاره
به نظر من از Full screen Background استفاده کنید بهتره تا هم کیفیت تغییر نکنه و هم اول و آخر برنامه اندازه اصلی صفحه تغییر نکنه و کاربر رو اذیت نکنه
---
البته با عرض معذرت خدمت اساتید

برای مانیتورهای واید مشکل ایجاد می کنه و اینکه چون باید اندازه پیکسل ها رو تغییر بده یک کم فشار می یاره
به نظر من از full screen background استفاده کنید بهتره تا هم کیفیت تغییر نکنه و هم اول و آخر برنامه اندازه اصلی صفحه تغییر نکنه و کاربر رو اذیت نکنه
---
البته با عرض معذرت خدمت اساتید

خب فول اسکرین کنم درسته تمام صفحه میشه ولی نه صفحه کاری من بلکه پشت صفحه تمام صفحه میشه من میخوام خوده صفحه ی اصلی ام فول اسکرین باشه نه بک گراندش.
میشه بیشتر توضیح بدین؟

Shahim

Active Member
خوب شما می تونید از بخش Display Resolition که در سمت راست و پایین settings هست گزینه Try to Change to رو فعال کنید و اعداد رو روی 1024*768 قرار بدید تا هنگام اجرای نرم افزار صفحه اندازش رو تنظیم کنه
ولی همونطور که گفتم دو مشکل داره:
یکی زمانی هست که برای اجرای نرم افزار نیاز داره و دیگری برای مانیتور های واید و یا لپ تاب ها هست که اگر انداشون استاندارد 1024*768 نباشه آتوران شما کشیده می شه و بد شکل می شه و یا در لپ تاب ها ممکنه میزان پیکسل ها با ورودی شما تناسب نداشته باشه

m javad

کاربر متخصص
اگه اینقدر براتون اهمیت داره ، خب برنامتون رو داینامیک طراحی کنید
یکم وقت گیر هست ولی مشکلتون رو حل میکنه :wink:

m javad

کاربر متخصص
یعنی اینکه برنامه استاتیک نباشه!!:wink:
ببینید منظورم اینه که از یه اندازه استاندارد برای برنامه استفاده نشه
برنامه در ابتدای اجرا اندازه مانیتور رو بدست بیاره و بعد به طور هوشمند خودش رو با اون تطابق بده
جای اشیا رو هم متناسب با اون تغییر بده و ...
متاسفانه بیلدر خاصیت Align رو برای اشیاش نداره ولی خودتون میتونید دستی و با کد نویسی این امکان رو ایجاد کنید
موفق باشید

یعنی اینکه برنامه استاتیک نباشه!!:wink:
ببینید منظورم اینه که از یه اندازه استاندارد برای برنامه استفاده نشه
برنامه در ابتدای اجرا اندازه مانیتور رو بدست بیاره و بعد به طور هوشمند خودش رو با اون تطابق بده
جای اشیا رو هم متناسب با اون تغییر بده و ...
متاسفانه بیلدر خاصیت align رو برای اشیاش نداره ولی خودتون میتونید دستی و با کد نویسی این امکان رو ایجاد کنید
موفق باشید

منم دقیقا همینو میخواستم. محمود ام سی تو بالا یه آدرسی بهم دادن که فک کنم همینی که شما میگین باشه. به هر حال ممنون بابت راهنمایی تون.

m javad

کاربر متخصص
اون لینک و مطالبش رزولیشن رو تغییر میده
ولی من اصلا نمیگم رزولیشن رو تغییر بدید
رزولیشن ثابت میمونه
برنامتون خودش رو تطبیق میده

رزولیشن ثابت میمونه

خب شما میتونین برام کدهایی که گفتین رو تو یه پروژه برام بفرستین.من که زیاد سر در نمیارم.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
رزولیشن ثابت میمونه

جواد جان تا اونجایی که یادمه فکر کنم اندازه صفحه رو هم تغییر میداد با خودش و اشیا رو هم جابه جا میکرد

جدیدترین ارسال ها

بالا