تنظیم بک گراند

jiros

New Member
سلام دوستان
بنده یک عکس در ابعاد 1800x2850 دارم و می خواهم برای یک پیج آن را بک گراند قرار بدم ولی با یک مشکل مواجه هستم
این عکس در مانیتور های 15 اینچ یک قسمتش نشان داده میشه و در 17 اینچ قسمت بیشتری نشان داده میشه
می خوام برای هر مانیتوری به اندازه صفحه مانیتور در بیاد و تمام عکس نشان داده بشه
یعنی برای مانیتور 15 اینچ اندازش طوری بشه که تمام عکس نشان داده بشه و برای 17 اینچ هم همین طور و مانیتور های بزرگ تر...
اینم کدی هست که در حال حاضر دارم استفاده می کنم و فقط قسمتی رو که با % معین کردم به نمایش در می آید:
کد:
<style type="text/css">
body
{
background-image:url(bg.jpg);
background-position:50% 50%;
color:white; }
</style>

آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
پیش تر این توضیح مفصلا در انجمن (تصور میکنم توسط خودم) قرار داده شده
جستجو فرمایید

jiros

New Member
عجبی تو این انجمن 300 هزار نفری بعد از این همه مدت یکی پیدا شد حد اقل سلام کنه نمی خوام جواب بده
اتفاقا چون پیدا نکردم تاپیک زدم

درود بر شما دوست عزیز .... من هم مشکل شما رو دارم و دوست دارم یادش بگیرم .. اما تا یه جاهایی پیش رفتم از این کد استفاده کنین شاید مال شما شد .. برای من که فقط عرضش درست شد ... اما در هر صورت اگه یادش گرفتین به منم بگین
کد:
background-size:100%;

اوه ..پس از تلاشهای فراوان (توی همین چند دقیقه lol )بالاخره موفق شدم البته خیلی هم نه ولی از کد قبلی بهتره

کد:
background-attachment:fixed;
background-position:center; 
background-repeat:no-repeat;
راستی .. حالا اگه تصویرمون کوچکتر از کل صفحه بود چیکار کنیم؟؟ مثلا 700*800 باشه و توی همه مانیتورها فیکس شه؟ (یعنی کل صفحه رو بگیره)

آخرین ویرایش:

jiros

New Member
ببین زمستون جان در CSS ورژن 3 این قابلیت اضافه شده اما خیلی از مرورگرهااون رو ساپورت نمی کنند و این کد هست :
کد:
background-size: auto;
ولی خب درحال حاضر نمیشه ازش استفاده کرد به دلیل اینکه تازه اومده و خیلی از مرورگرها اونو ساپورت نمی کنند یا اگه ساپورت کنند فقط آخرین ورژنشون

jiros

New Member
داداش خیلی مردی با اینکه از خودمونی و از این مدیرای ... نیستی
دمت گرم بخدا کدی که دادی حداقل کارمو فعلا راه انداخت تا بعد کهع اون کد css 3 توی تموم مرورگرها ساپورت بشه که دیگه عالی میشه پسر
کد:
background-size:100%;

جدیدترین ارسال ها

بالا