تنظیم ایندکس برای متصل شدن و نمایش ایندکسی دیگر ؟

DevilKiller

New Member
سلام دوستان
اول باید عذر خواهی کنم اگر این سوال تکراری باشه چون نمیدونستم واقعا دنبال چه واژه ای جستجو کنم
سوال بنده اینه :
اگر در روت سایت فایلهای من به اینصورت باشه
index.php
style.css
index2.php

آیا روشی وجود داره که index.phpمن که صفحه اصلی سایت هست اگر پس از اتصال به اون تشخیص داد که مروگر اکسپلورر کوفتیه 6 :snap: هست دیگه اون لود نشه و بجاش index2.php باز بشه؟
میدونم که این روش برای استایلها کابرد داره اما آیا برای صفحات اچ تی ام ال هم کابرد داره ؟
از راهنمایی و همکاریتون ممنونم :rose:
منتظرم !

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
فکر کنم این کار به وسیله HTML تنها انجام نشه.
شما برای این کار به یک زبان برنامه نویسی سمت سرور نیاز دارید مثل PHP .
ام یه سوال داشتم .
شما چرا لقمه رو دور سرتون می چرخونید .
برای این که سایت در تمام مرورگر ها درست نشون داده بشه میتونید از دستورات شرطی CSS استفاده کنید .
اینم آدرس : رفع مشکل ناسازگاری طراحی وب سایت در IE با دیگر مرورگرها
این آموزش رو که گذاشتم بخونید .
اگر مشکلتون حل نشد بگید تا بیشتر راهنمایی کنم .
سوالی داشتید در خدمتم .
موفق باشید .

DevilKiller

New Member
سلام دوباره
E-Boy عزیز مشکل من اینه که نمیتونم اینکارو بکنم چون از اسکریپتهای تقریبا پیشرفته ایجکس توش استفاده کردم و کاملا در این مورد نیاز بوده . و اگر بخوام بوسیله استایل تقریاتی بدم به هر حال باید این اسکریپتا رو غیر فعال کنم و صفحه خودم رو ساده سازی کنم .همونطور که گفتم با روش سی اس اس شرطی آشنایی دارم .مثلا :
کد:
<!--[if gte IE 7]>
        <link rel="stylesheet" href="/ie_hacks.css" type="text/css" media="screen" />
    <![endif]-->
حالا شما بگید چطور آیا این کار برای html یا پسوندهای اینچنین کاربردی داره اگر داره چه تغییراتی در کد بالا بدم
خلاصه یکم گیج شدم تو این مرحله

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
حالا شما بگید چطور آیا این کار برای html یا پسوندهای اینچنین کاربردی داره اگر داره چه تغییراتی در کد بالا بدم
سلام دوست عزیز .
متوجه منظورتون نشدم .
اگه میشه بیشتر توضیح بدین .
در ضمن اگر بتونین فایل هایی رو که طراحی کردین بزارین این جا و بگید کجا ها در مروگر ها تفاوت داره بهتر می تونم کمکتون کنم .
موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا