تنظیم اول ایجاد فایل

michealwiper

Active Member
سلام
آقا من میخام بدونم وقتی مسلن یه فایل در اندازه 21 * 11 سانت ایجاد میکنم آیا گیفیت 300 لازمه یا کمترهم میشه؟
چون وقتی حالت اتوماتشو که میزنم خودش میره رو 266 خب بعد اندازشم کم نمیشه ینی همون سایزی که دادم میمونه ولی از تعداد پیکسلاش کم میشه حالا عکساشو میزارم ببینید منظورم چیه

نگاه کنید تو عکس 1 میبینید که چه جوریه و در عکس 2 چجوری

بعد 1 سوال دیگه اینکه
اون کیفیت رو من باید pixel/inch بزارم یا pixel / cm
کودومش بهتره؟
در کیفیت چه تاثیری داره؟

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    125.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 2.jpg
    2.jpg
    130.4 کیلوبایت · بازدیدها: 1

.:SENATOR:.

Member
ـسلامـ:rose:
اگر کارتون قراره چاپ افست بشه لازمه که ریزولوشنش 300pixel/inch باشه در غیر این صورت لازم نیست.
برای کارهای طراحی که قراره فقط توی مانیتور دیده بشه مثلا طراحی وب ریزولوشن باید 72pixel/inch باشه.
مسلما هرچه ریزولوشن بالاتر باشه کیفیت بالاتره...
درضمن ریزولوشن ربطی به سایز بر اساس واحد های طول (هرچی غیر از پیکسل) نداره و ممکن دوتا کار با یک سایز و ریزولوشن های متفاوت باشن...

ـموفقـ ـباشیــ:wink:

michealwiper

Active Member
اگر کارتون قراره چاپ افست بشه لازمه که ریزولوشنش 300pixel/inch باشه در غیر این صورت لازم نیست.
برای کارهای طراحی که قراره فقط توی مانیتور دیده بشه مثلا طراحی وب ریزولوشن باید 72pixel/inch باشه.
مسلما هرچه ریزولوشن بالاتر باشه کیفیت بالاتره...
درضمن ریزولوشن ربطی به سایز بر اساس واحد های طول (هرچی غیر از پیکسل) نداره و ممکن دوتا کار با یک سایز و ریزولوشن های متفاوت باشن...

ـموفقـ ـباشیــ:wink:
مرسی از جوابت
فقط یه چیزی نگفتی این کاری که گزاشتم چجوری بود نظرت و بی زحمت بده
نقاط ضعف و قوتشو هم بگو کم کاری هاشم بگو مرسی
راستی چرا ریزولوشن باید pixel/inch باشه نه cm?
اصلن اون cm کجا استفاده میشه؟
و اینکه چاپ افست کل به چی میگن و ما چند نوع چاپ داریم؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید

.:SENATOR:.

Member
کدوم کار اونا که تغییر پیکسل بود.
ببین ریزولوشنی که توی مرسومه pixel/inchهست...
چاپی که در اون از 4 فیلم و زینک CMYK استفاده میشه و معمولا برای تیراژهای بالا استفاده میشه رو افست می نامند.
انواع چاپ های زیادی وجود داره مثل افست، دیجیتال، ریسو، سیلک و.... که میتونی توی اینترنت سرچ کنی و پیدا کنی..
ـموفقـ ـباشیـ :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا