تنظیمات cs5 برای قلم نوری وکام

Hes25

Active Member
سلام خدمت دوستان

من به تازگی یک عدد قلم نوری وکام گرفتم (از این 500 تومنی ها)

تازه نصب کردم و دارم یکم توی فوتوشاپ باهاش تمرین میکنم
الان خواستم بدونم فوتوشاپ تنظیمات خاصی برای این نوع ابزار های طراحی داره یا که نه همینطور دیمی هست!!

بعد یک سوال مهمتر اینکه :
من قلمم بامبو هست و خطهایی که می کشم خیلی فشرده و متراکم نیست ...در واقع یکم از موءس بهتر میکشه در خالی که این قیمتش 480 تومن هست و موءس من 5 تومنی هست!! این عجیب نیست؟

یعنی اینکه همه قلم ها تراکمشون همین قدر هست با نه اون اینتوس ها بهتر هستن....یا شاید من تنظیمانتش و بلد نیستم اینطوری میشه ها؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
در مورد نوع که خوب 100% اینتوس بهتر از بامبو هست و سینتیک هم گل سرسبدشونه
اما بامبو هم دوستان داشتند خوب جواب میده

البته این تبلت 220 تا 240 بود الان شده 500
اما شما چرا اینتوس 4 سایز اسمال نخریدید ؟ 550 شده فکر میکنم بعضی شرکتها هنوز موجود دارن!

حالا در مورد سوالتون
شما اگر میخوای حالت پرس و فشار رو اعمال کنید توی براشتون
ابزار براش رو انتخاب و دکمه F5 رو بزنید حالا اولین گزینه یعنی shape dynamic قسمت condtrol رو روی حالت pen pressure قرار بدید و کار کنید
اون حالت فشار و .... دست رو حالا به صورت هوشمند حس میکنه و شما هم میتونید اعمال کنید

در کل برای هر کاری توی فتوشاپ یا هر نرم افزار طراحی که واسه نقاشی دیجیتال استفاده میشه 100% تنظیماتی هست و همینطوری نمیشه باهاش کار کرد
توی نت تنظیمات وکام و... به صورت ویدئو هست میتونید سرچ کنید تا بهتر از این سخت افزار استفاده کنید

Hes25

Active Member
اما شما چرا اینتوس 4 سایز اسمال نخریدید ؟ 550 شده فکر میکنم بعضی شرکتها هنوز موجود دارن!

استاد تشکر از راهنماییتون

در مورد اینکه چرا اینتوس نگرفتم باید بگم من بیست روز رفتم کارگری!(باور کنین) روزی 30 تومن داشتم (ما روستا هستیم) جمعا ششصد تومن جمع کردم که برم اینتوس 4 بگیرم
اما از بخت بدم به هر سایتی سر میزدم می گفتن اصلا دیگه پیدا نمیشه باید اینتوس 5 بگیری!

هی می گفتم اگه تو انبارت داری یکی به ما بده من در بدر دنبال این مدلم نمی تونم الان انتوس 5 یه تومنی بگیرم که!... اما بازم می گفتن نداریم دیگه تولید نمیشه! (ای کاش اینجا آشنا داشتم که برام تهیه می کرد!)

دست آخرم گفتم همین مدل و بگیرم دیگه عیبی نداره... نه اینکه حالا راضی نباشم نه...مسئله اینه گفتم یهو عمری اینتوس بگیرم خیالم راحت بشه
امروزم که یه آموزش و مرور کردم دیدم قلم اون مدرس هم وقتی کج می کشید همینطوری میشد، در کل همینم خوبه قویه من انتظارم زیادی بود لابد

ولی یه چیز دیگه اینکه این صفحش بزرگ تر از اونی هست که سایتش میگه، کوچیک نیست اصلا همجاش هم قلم واکنش نشون میده

با تشکر

آخرین ویرایش:

Hes25

Active Member
دوستان سلام
یکی دوتا سوال دیگه دارم

من الان یکی دو هفته دارم همینطوری تمرینی با قلم کار می کنم الان اخساس میکنم نوک قلم یکم زبر شده!...این عادیه؟
یعد اینکه این جنسش پلاستیکه دیگه نه؟
چند ماه طول میکشه که تموم بشه؟
من تازه شروع کردم دو سه تا بیشترم نوک همراش نیست ! ...تموم بشه چی؟
نمیشه من یک روکش کپسول مانندی بزارم روی نوک قلم که دیگه ساییده نشه؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
شما تبلت بامبو داری؟ که میفرمایید 2-3 نوک ...
ساییدگی عادی هست بالاخره است دو تا جنس روی همدیگه کشیده میشن و خوردگی که اینها داره عادی هست
البته نه این که به این زودی یکی 2 ماهه یه نوک خراب شده
شما فشار زیاد روش نیار ک زود از بین بره
مغزی ها 2 جنس هستند سرامیکی و پلاستیکی ک جنس پلاستیک فقط برای بامبو میزارن
در مورد کپسول هم که فرمودید : نه دوست عزیز این کار معقولانه نیست حساسیت کم میشه و ممکنه خود تبلت آسیب ببینه
شما اگر هم نهایت مغزیتون تمام شد میتونید از بازار تهیه کنید
قیمتش هم الان فک کنم روی 25 تا 30 این حدود باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا