تنظیمات کارت های گرافیکQuadro

arch.meysam

New Member
سلام
دوستای عزیزم
من در مورد تنظیمات کارت های گرافیکQuadro نیاز به راهنمای دارم.
آیا در برنامه 3dmaxو پلاگین های مربوطش تنظیمات خاصی و جود داره متشکرم

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست من

برای برنامه مکس و هماهنگی کارتهای Quadro با برنامه های خاص ، درایور های ویژه در سایت nVidia موجود هست که کارت شما رو برای اون برنامه بهینه سازی میکنه .
همیشه سعی کنید درایور کارت گرافیکتون رو بروز نگه دارید تا بیشترین راندمان رو داشته باشه .

حتماً به سایت www.nVidia.com برید و آخرین نسخه درایور مربوط به برنامه MAX رو دانلود کنید . البته فراموش نکنبد که این سایت ایران رو تحریم کرده و برای استفاده از سایت باید از V_P*N استفاده بشه .

در ضمن، حتماً از ورژن 2012 مکس استفاده کنید تا قدرت کامل این برنامه دیده بشه .

موفق باشید :rose:

ahoorass

Member
سلام blot3d

من dell 5110 cori 7 2630 دارم همونطور كه ميدونيد داراي 2 كارت گرافيك اينتل و geforce 525 هستش .

با max 2012 , vray 2 , vray 2rt كار مي كنم . و هنگام فعال كردن vray rt پيغام خطا ميده كه قبلا با كارت گرافيك ضعيفتر از gt 525 پيغام خطا نميداد . وقتي كه با ويندوز 7 rate ميگيرم به قسمت graphics rate 5.1 ميده و وقتي كنترلش ميكنم ميبينم امتياز مربوط به گرافيك اينتل نه geforce 525 . راه حلي هستش كه گرافيك اينتل غير فعال بشه . :neutral::neutral::neutral:

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام اهوراس جان

در مورد کارت گرافیک آنبرد با این جدیدا ور نرفتم ولی مادربرد هایی که در PC دارای گرافیک Onboard هستند رو میشه از بایوس غیر فعال کرد .
چون اینها از تکنولوژی Optimus استفاده میکنند به احتمال زیاد هم از طریق بایوس هم برنامه خود شرکت nVidia باید بشه غیر غعالش کرد .

بازم واسط نگاه میکنم .

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام blot3d

من dell 5110 cori 7 2630 دارم همونطور كه ميدونيد داراي 2 كارت گرافيك اينتل و geforce 525 هستش .

با max 2012 , vray 2 , vray 2rt كار مي كنم . و هنگام فعال كردن vray rt پيغام خطا ميده كه قبلا با كارت گرافيك ضعيفتر از gt 525 پيغام خطا نميداد . وقتي كه با ويندوز 7 rate ميگيرم به قسمت graphics rate 5.1 ميده و وقتي كنترلش ميكنم ميبينم امتياز مربوط به گرافيك اينتل نه geforce 525 . راه حلي هستش كه گرافيك اينتل غير فعال بشه . :neutral::neutral::neutral:

دوستم لپ تاپش ایسوزه مث ماله تو کارت گرافیک اینتل انبرد داره
از boot setupنشد غیر فعالش کرد و وقتی هم از device manager ویندوز غیرفعالش کردم دیگه ویندوز بالا نیومد تا اینکه دوباره restart bios کردم تا بالا اومد

کلا من از این سیستمای جدید دو گرافیک خوشم نمی یاد خیلی ادمو اذیت می کنه :mad:

آخرین ویرایش:

arch.meysam

New Member
از اینکه سوال من رو بی جواب نگذاشتی ممنونم . دوست عزیز منظور من بود که در خود برنامه مکس و پلاگین های او مشخصا وی ری تنظیم خاصی وجود داره .که بشه از همه توان کارت گرافیک بهره برد؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.دقیقا جواب بلوط درست هست.شما اگه درایور مخصوص رو دانلود و نصب بکنین خود به خود آبشن های جدید توی تنظیمات ویوپورت دیده میشه و اینکه من دیدم که اگه کارت کوآدرو رو فعال کنیم توی وی ری آر تی میتونه تا 20 برابر از 920 بهتر عمل کنه.

arch.meysam

New Member
عارف جان از راهنمائی شما ممنونم . من 800هزار تومن دادم کارت گرافیک ولی احساس می کنم . بهره لازم رو ازش نمی برم.

جدیدترین ارسال ها

بالا