تنظيم خروجي يك فرم

navan110

Member
با سلام!
:wink: دوستان عزيز من يك سوالي دارم كه اگر مي توانيد من را راهنمايي كنيد.
كد زيركد يك فرم تماس « Feedback» است كه اطلاعات را به ايميلي كه براي آن تعريف مي كنيم مي فرستد.
اطلاعات دريافت شده در ايميل به صورت عكس زير است.
سوال من اين است كه كد را چگونه بايد تغيير داد كه اطلاعات دريافتي در ايميل از سمت راست به چپ باشد و فونت نمايش آن Tahoma باشد و به جاي كلمات « Neme - Company - Location , ....» معادل فارسي آنها نوشته شود.

اين هم كد:

پیوست ها

• mail.jpg
    mail.jpg
    51.4 کیلوبایت · بازدیدها: 103
  • code.jpg
    code.jpg
    84.9 کیلوبایت · بازدیدها: 103

Mikhak

Active Member
يه پيشنهاد
شما خروجيتو مثل يه فرم html طراحي كن بعد اون فرم
رو بفرست به ايميل
اونجا هم ميتوني فونتتو انتخاب كني هم ميتوني راست چين چپ چين بودنشو تنظيم كني
قشنگ ترم ديده ميشه
نوشته هاييم كه ميخواي فارسي بنويسي قبلا توي يه صفحه ديگه يه چند تا define تعريف كن بعد تو اين صفحه php ازشون استفاده كن واسه ميل هم ميتوني همونا رو بفرستي
--------------------------------
سينا

navan110

Member
Mikhak جان از راهنماييتان سپاسگزارم اما راستش را بخواهيد من زياد از كد نويسي سردر نمي آورم! اگر برايتان امكان دارد مطالبي را كه گفتيد همراه با كدش قرار دهيد ( البته مي دانم درخواست زيادي است).
سوال ديگرم اين است كه چه جوري مي شود خروجي html كه قابليت ويرايش داشته باشد از يك كد php گرفت؟
با سپاس از راهنماييتان.

Mikhak

Active Member
بابا لفض قلم بي خيال كشتي مارو :)

اينم يه مثال
کد:
<?php

$to  = "[email protected]" . ", " ;
$to .= "[email protected]";

$subject = "a message sina_bahal1985";

$message = '
<html>
<head>
<title>يه پيغام از</title>
</head>
<body>
<p>اينم يه تيكه فارسي!</p>
<table>
<tr>
  <th>Person</th><th>Day</th><th>Month</th><th>Year</th>
</tr>
<tr>
  <td>Joe</td><td>3rd</td><td>August</td><td>1970</td>
</tr>
<tr>
  <td>Sally</td><td>17th</td><td>August</td><td>1973</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
';

$headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
$headers .= "Content-type: text/html; charset=utf-8\r\n";

$headers .= "To: Sina <[email protected]>, Sina <[email protected]>\r\n";
$headers .= "From: hamoon message ghabli <[email protected]>\r\n";
$headers .= "Cc: [email][email protected][/email]\r\n";
$headers .= "Bcc: [email][email protected][/email]\r\n";

mail($to, $subject, $message, $headers);
?>
فكر كنم احتياجي به توضيح نداشته باشه بقيه ام كه حله ديگه فكر كنم خودت بلد باشي
بازم اشكالي داشتي در خدمتم
-----------------------------
سينا

navan110

Member
Mikhak جان از لطفت ممنونم . راستش قبلا هم گفتم زياد از برنامه نويسي سر در نمي آورم :( اما چه كنم كه كارم بدجوري گير كرده.
حالا هم سورس كامل فرم فيدبك را براي دانلود مي گذارم كه دوستان ديگر هم استفاده كنند و يك خواهشي دارم و آن اينكه اگر ممكن است تغييرات لازم كه در بالا گفته ايد در اين سورس انجام دهيد و آن را براي دانلود قرار دهيد .
با سپاس :wink:

پیوست ها

• feedback_form.rar
    4.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6

golden

Member
همون فایل را ادیت کردم که فارسی شه.
اینم فایلش:

پیوست ها

• farsi_feedback_form.rar
    4.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5

Mikhak

Active Member
عزيزه من اينجوري كه نميشه
اگه بخواي تو خود contact.php فارسي بنويسي بايد از unicode استفاده كني ايني كه شما ويرايش كردي واسه من به جاي فارسي نوشتن علامت سوال مياره
در غير اينصورت هم بايد از يه فايل خارجي واسه فارسي استفاده كني كه به نظر من همون اولي بهتره
-----------------------
سينا

golden

Member
البته روشی که شما گفتید فقط و فقط برای اینکه شما گفتید روش بهتریه.

اما توجه کن:: من دفه اولم نیست که php می نویسم. اگه هم شما با یه ادیتور فایل من را باز کردید و درست نشان نداد بخاطر اینه که شما باید unicode اون ادیتور را تنظیم کنید. وگرنه اگه به کدهای نوشته شده در انتهای contact.php توجه کرده بودید میدید که unicode مربوط به ایمیل در header تنظیم شده.

موفق باشید

Mikhak

Active Member
آره عزيزم من توجه كردم unicode هم ديدم من همچين جسارتي نكردم كه شما براي اولين بار داري php مينويسي
ولي خوب گفتم unicode كردن نوشته ها بهترين روشه البته نميشه گفت بهترين ميشه گفت راهتترين
--------------------
سينا

Mikhak

Active Member
اين همون فايل contact.php هستش كه تغييراتي رو كه لارم بود دادم فكر كنم كار ديگه حله
اون يكي فايل ها ديگه تغييرات نياز ندارن
---------------------
سينا

پیوست ها

• contact.rar
    618 بایت · بازدیدها: 4

navan110

Member
دوستان عزيزم سلام.
:wink: از راهنماييتان بسيار ممنونم.من هر دو تا كدي را كه دوستان خوبم golden و mikhak زحمت تغييرش را كشيده بودند بر روي هاست آپلود كردم و هر دو تا را امتحان كردم كه نتيجه را در دو تا عكس پايين مشاهده مي كنيد .
در خروجي كد دوست خوبم golden متني نمايش داده نميشه ، دقيقا نمي دانم مشكل از كجاست اگر خودشان زحمت بكشند و توضيح بدهند كه خيلي خوب است.
در خروجي كد Mikhak عزيز هنوز هم نوشته ها راست به چپ نيست و فونت هم Tahoma نيست اما قسمت نام متغيرها به درستي فارسي شده .
دوستان اگر ممكن است باهمفكري هم اين مشكل را حل كنيم.

راستي يك سوال ديگر : براي نوشتن متن فارسي در كدهاي PHP چه بايد كرد و اصولا بهترين اديتور براي اين كار كدام است؟

پیوست ها

• mikhak.jpg
    mikhak.jpg
    54.2 کیلوبایت · بازدیدها: 41
  • golden.jpg
    golden.jpg
    74.7 کیلوبایت · بازدیدها: 41

Mikhak

Active Member
navan جان عزيزه دل شما اصلا اون مثالي رو كه من راجع به ارسال فرم دادم امتحان كردي
بابا خودتم يه كم همت كن اينايي كه شما ميگي راحته ولي خوب نميخوام لقم رو بجوم بزارم دهنت
مخلصيم
------------------------
سينا

navan110

Member
mikhak جان من كدي را كه شما براي دانلود گذاشتيد امتحان كردم در هر صورت مثل اينكه حق با شماست و بايد خودم هم كمي تلاش كنم( اما آخر عزيز دلم من كه برنامه نويسي بلد نيستم) در هر صورت از لطف و راهنماييتان بسيار بسيار ممنونم.

Mikhak

Active Member
اولا اسم من سينا هستش ميخك آيديمه
ثانياآخه عزيزه دلم واسه اين چيزا كه برنامه نويسي نميخواد خودت داري با چشم باز كد هارو يبيني ديگه
يعني شما html هم اصلا نميگم كاملا ميگم اصلا كار نكردي؟
-----------------------------
سينا

golden

Member
اشتباه کار من یه سوتی در کار با کیبورد بود.
من در اخرین خط وقتی میخواستم یه قسمت به body اضافه کنم دو باره اونو مقدار دهی میکردم. که در این یکی درستش کردم.
فکر کنم همه چیزهایی که شما میخواستید را داشته باشه.

نگران نباش برنامه نویسی کار آسونیه فقط باید شروع کنی.

پیوست ها

• farsi-contact.rar
    4.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4

navan110

Member
آقا دست مريزاد كارتان بسيار عالي بود. :oops:
خروجي كد را در عكس پايين قرار داده ام . از زحمتي كه شما و دوست خوبم سينا جان كشيديد ممنونم. راجع به راهنماييتان در مورد ست كردن كوكي هم متشكرم همانطور كه گفته ايد بايد در انجمن كلاينت سايد آن را مطرح كنم.

به عنوان خواهش آخر مي خواستم اگر فضولي نيست بپرسم كه اديتوري كه شما براي نوشتن كدهاي PHP استفاده مي كنيد چيست؟ و آيا مي توان با آن در كدها فارسي نوشت؟

پیوست ها

• final.jpg
    final.jpg
    23 کیلوبایت · بازدیدها: 26

جدیدترین ارسال ها

بالا