تنظيماتParagraph تو Dreamweaver كجاست؟

royal-music

Member
با سلام خدمت دوستان مجيد آنلايني

اميدوارم شديدا حالتون خوب باشه

دوستان من قبلا با فرانت پيج كار ميكردم ولي حالا تصميم گرفتم يكمي هم با Dreamweaver كار كنم حالا
فقط نمي دونم تنظيمات paragraph كجاست منظورم تنظيمات زير هست:

در ضمن كد نويسيش رو نمي خواهم.

پیوست ها

• Problem.jpg
    Problem.jpg
    79.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

cactus13

Member
من خودم شخصا اينا رو با Css تعريف ميكنم براش. ولي تو خود دريم ويور نديدم چنين چيزي. اگه كسي ميدونه به منم بگين...

آخرین ویرایش:

worldman_safa

Active Member
5.JPG

امکانات نرم افزار دریم ویور برای تنظیمات پاراگراف محدوده و همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید ، تنظیمات پاراگراف براساس 8 فرمت از پیش تعریف شده قابل ویرایش است .

البته شرکت ماکرومدیا براساس استانداردهایی این فرمت ها رو تعریف کرده و استفاده از اونها باعث میشه که متنتون نظم منسجم و استانداردی داشته باشه :wink:

موفق باشید

آخرین ویرایش:

cactus13

Member
آخه اين دوستمون فقط اندازه ي فونت و ... اينا رو نميخواست. طبق عكسي كه گذاشته، حاشيه گذاري و ... هم منظورش بوده. تو قسمت propertiesدريم ويور اينا هم هست؟

worldman_safa

Active Member
cactus13 گفت:
آخه اين دوستمون فقط اندازه ي فونت و ... اينا رو نميخواست. طبق عكسي كه گذاشته، حاشيه گذاري و ... هم منظورش بوده. تو قسمت propertiesدريم ويور اينا هم هست؟
من هم اشاره کردم که حاشیه گذاری و تنظیمات مشابه ، به طور از پیش تعریف شده در آن 8 فرمت وجود داره و تا اونجایی که من می دونم ، راهی برای تغییر حاشیه ها به طور دلخواه وجود نداره . :wink:

البته می تونید از قابلیت Table در دریم ویور استفاده و فاصله ی حاشیه ها رو مطابق میل خودتون تنظیم کنید !

موفق باشید

sp-sky

Member
royal-music گفت:
با سلام خدمت دوستان مجيد آنلايني

اميدوارم شديدا حالتون خوب باشه

دوستان من قبلا با فرانت پيج كار ميكردم ولي حالا تصميم گرفتم يكمي هم با Dreamweaver كار كنم حالا
فقط نمي دونم تنظيمات paragraph كجاست منظورم تنظيمات زير هست:

در ضمن كد نويسيش رو نمي خواهم.

اون امكانات رو فرونت پيج در حقيقت با همون كدهاي css انجام مي ده
منتها دريم ويور اجازه داده تا شيوه نامه ها رو منسجم تر و كاملتر انجام بديد

اگر مطالب بيشتري خواستيد مي تونيد به آموزش 18 قسمتي دريم ويور كه تو سايت pcseven.com قرار دادم مراجعه كنيد

freeupdate

New Member
worldman_safa گفت:
5.JPG

امکانات نرم افزار دریم ویور برای تنظیمات پاراگراف محدوده و همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید ، تنظیمات پاراگراف براساس 8 فرمت از پیش تعریف شده قابل ویرایش است .

البته شرکت ماکرومدیا براساس استانداردهایی این فرمت ها رو تعریف کرده و استفاده از اونها باعث میشه که متنتون نظم منسجم و استانداردی داشته باشه :wink:

موفق باشید

سلام

البته به اين موضوع دقت داريد كه پيش فرض هاي اين 8 فرمت را مي شود يه مقدار تغيير داد

مويد باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا