تنظيمات اسكرين در دايركتور ام ايكس 2004

Sina_0003

New Member
در دايركتور ام ايكس 2004 نمي تونم تنظيمات full screen را هنگام ساختن projector تنظينم بكنم.؟

Mahdiseif

Member
سلام
اگه میخواهی که برنامه ات به سایز ی که خودت درست کردی باشد و اطراف برنامه ات به رنگ دلخواه باشد کافی است گزینه Full Screen را در تنظیمات پروژه علامت بزن. ولی اگه میخواهی برنامه ات در تمام سیستم ها به اندازه یکسان مثلا 800 در 600 نمایش پیدا کند ، باید از Xtra استفاده کنید مانند resX . این رایگان است و یه کم بگردی در این سایت و یا در اینترنت پیدا میکنی. ببخشید من الان آدرس ندارم . اگه پیدا نکردی بگو تا من پیدا کنم.

موفق باشید.

iman1981

Member
منم اين مشكلا با MX2004 دارم.
وقتي fullscreen ميزني دور پنجره را سياه ميكنه ولي كادر آبي پنجره ويندوز را نشون ميده.
fullscreen كامل نميشه. من كه خودم از mx استفاده ميكنم mx2004 خيلي بهم حال نداد.

iman1981

Member
آقا راه حلشو پيدا كردم 8)

بايد روي stage يه بار كليك كني بهد توي Property Inspector برو توي تب Display Template اونجا توي Titlebar Options مي تووني titlebar را خذف كني يا دكمه هاش را كمو زياد مني و آيكون بالا را عوض كني توي قسمت بالاي صفحه هم مي توني resizable بودن صفحه و توي مركز قرار داشتن و قابل درگ بودن را انتخاب كني.

يه خودآموز ديدم درباره اين قسمت جديد دايركتور اگه وقت كردم ترجمه ميكنم ميزارم

sogoli

Active Member
عزیز من هر چه گشتم نبود Mahdiseif
لطفا لینک برنامه را بده که کارم لنگه

sogoli

Active Member
چگونه می توان بدون اکسترا و با اسکریپ نویسی و یا با تنظیمات خاصی کاری کرد که رزولیشین پروژه در همه کامپیوترها یکسان شود مثلا 800*600در ضمن سال نو مبارک

Mahdiseif

Member
سلام و عيد شما مبارك
ببخشيد من چند روزي نبودم.
در آدرس زير ميتوانيد اكسترا را دانلود كنيد :
http://digicrafts.com.hk/xtras/resx.html

و در برنامه خود اين چند خط را بگذاريد . برنامه بصورت 800 در 600 اجرا ميشود و بعد از بستن برنامه دوباره به حالت قبل برميگردد:

on startmovie
tempList =[]
tempList = resx_getDisplayMode()
saveList = tempList.duplicate()
tempList[1] = 800
tempList[2] = 600
x = resx_setDisplayMode(tempList)
if(x = FALSE) then
alert "Can't change display mode to 800*600!"
end if
end startmovie

من در چندين برنامه استفاده كردم و تا به حال كه مشكلي نداشت.

sogoli

Active Member
از راهنمایی شما کمال تشکر را دارام .امیدورام تجربه ها و اکستراهای خود را مانند گذشته ارائه کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا