سلام
دوستان من با ویری کار میکنم هر کاری میکنم نمیتونم کار نزدیک به طبیعی درارم و همچنین نمیدونم که ایراد کارم در نور یا رندر یا دوربین ( دوربین ویری )لطفا من راهنمایی کنید.
این یکی از کارها
شما از نور مناسبی استفاده نمی کنی. ( این رو از سایه های لبه تیزی که تو رندر به وجود اومده دیدم که احتمالا نور استاندارد هست). یه نور vray light به صحنه بده و همه نور های استاندارد رو خاموش کن.
البته نگفتی تو این صحنه از GI هم استفاده کردی و اگر جوابت مثبته از کدوم الگوریتم تا بیشتر بتونم کمک کنم.
دوست عزیز من از irradince map. light cache استفاده کردم . اگر ممکن بفرمایید از کدام نوع vray light باید استفاده کنم ( plane....) و در چه موقعیتی بهتر قرار بگیره.
با تشکر.
دوست عزیز من از irradince map. light cache استفاده کردم . اگر ممکن بفرمایید از کدام نوع vray light باید استفاده کنم ( plane....) و در چه موقعیتی بهتر قرار بگیره.
با تشکر.
روش های مختلفی وجود داره که نتیجه کار طبیعی بشه.
خودم تو این صحنه ها از نور plane استفاده می کنم طوری که ابعادش کل مساحت زیر بنا رو پوشش بده (البته باید بدونی شدت نور plane برابره با مساحت ضربدر intensity که به این معنی هست که اگر بخوای شدت نورت حفظ بشه هرچی مساحت رو بیشتر کردی باید از میزان Intensity کم کنی و بالعکس ). و موقعیتش رو حدود 2 میلیمتر پایین تر از سقف قرار میدم. فعال کردن تیک ambient occlusion هم میتونه جلوه کارت رو زیباتر کنه.دانلود ویدئو آموزشی زیر هم میتونه بهت کمک کنه.موفق باشی http://trainbit.com/files/3798129884/Lighting.mp4