تناقض آمار داخلي سايت با سايتهاي آماري

dks1383

New Member
با سلام
من جديدا سايتي با php طراحي كرده ام و چند ماهي هم هست كه گوگل آن را مي شناسد . من براي سايتم يك آمار گير داخلي ساده هم گذاشته ام كه هر بار هر صفحه باز مي شود به يك شمارنده يك عدد اضافه شده و در ديتا بيس ذخيره مي شود مدتي است من از سايتهاي آماري وب گذر و همچنين webstats هم براي مشاده آمارم استفاده كرده ام ولي متوجه شدم كه بين آمار خودم و آمار آن سايتها تناقض بسيار زيادي وجود دارد مثلا آمار خود من 900 بار مشاهده در روز را نشان مي دهد در حالي كه وب گذر يا webstats مثلا 5 بار مشاهده را نشان مي دهند از طرفي وقتي براي تست آمار گير ها خودم چند بار روي خبرهاي سايتم كليك مي كنم هم آمار گير خودم و هم وب گذر و webstats عملكرد درستي دارند
لطفا در صورت امكان من را راهنمايي بفرماييد
با تشكر

Allahparast

Member
وب گذر\ وب استات مشکل داره تاحالا دیدین بگه چند نفر آنلاین در سایت هست !؟:d امیدوار باشین به آمار خودتون دوم اینکه افرادی که با یه آی پی وارد میشن چندبار یکی محسوب میشه

D.A.V.O.O.D

Member
سلام
دوست عزیز ، شما این آمارگیری که واسه خودت ساختی ، نمیشه اسمش را آمار گیر گذاشت ، چون فقط تعداد نمایش صفحه رو نشون می ده ، اما وب گذر و بقیه آی پی ها رو ذهیره می کنند و وقتی بازدید کننده می یاد آی پی اون رو چک می کنند ، اگه موجود نبود به دونه به آمار اضافه می کنند .
اما شما هر کی که بیاد ، چه بار اولش باشه که تو روز دیدن می کنه ، چه بار 100 شما هر دفعه با بازدید اون رقمت زیاد میشه ...

دلیل تفاوت همینه که مال وب گذز و ... تعداد آی پی های روزانه هست ، مال شما نمابش صفحه روزانه

موفق باشی

be099

Member
وب گذر\ وب استات مشکل داره
چرا بیخودی عیب میذاری؟
دلیلش اینه که احتمالا آمار گیر خودتو با php نوشتی و همه page load ها حتی page load های موتور ها جستجو هم ثبت میکنه (که نباید بکنه)
گوگل حتی در روز 100 هزار بار هم ممکنه سایت شما رو دانلود کنه تازه فقط که گوگل نیست , yahoo , alexa , و هزاران سیستم امارگیری و ثبت وقایع سایت شما به سایت شما میان
ولی درکل از statcounter.com استفاده کن چون از همه بهتره

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
چرا بیخودی عیب میذاری؟
دلیلش اینه که احتمالا آمار گیر خودتو با php نوشتی و همه page load ها حتی page load های موتور ها جستجو هم ثبت میکنه (که نباید بکنه)
گوگل حتی در روز 100 هزار بار هم ممکنه سایت شما رو دانلود کنه تازه فقط که گوگل نیست , yahoo , alexa , و هزاران سیستم امارگیری و ثبت وقایع سایت شما به سایت شما میان
یه احتمال دیگه هم هست!
این آمارگیرها یک کد javscript رو در صفحه اجرا میکنن . حالا اگه کاربر نذاره که صفحه کامل لود بشه(مثلا stop رو بزنه) اون کد جاوااسکریپت اجرا نمیشه و در نتیجه آمار ثبت نمیشه. ولی آماری که خودتون میگیرید بلافاصله بعد از تولید صفحه کنتور میندازه!

be099

Member
یه احتمال دیگه هم هست!
این آمارگیرها یک کد javscript رو در صفحه اجرا میکنن . حالا اگه کاربر نذاره که صفحه کامل لود بشه(مثلا stop رو بزنه) اون کد جاوااسکریپت اجرا نمیشه و در نتیجه آمار ثبت نمیشه. ولی آماری که خودتون میگیرید بلافاصله بعد از تولید صفحه کنتور میندازه!
بله دقیقا به این دلیل گوگل و ... حساب نمیشن چون googlebot جاوا اسکریپتو اجرا نمیکنه

foranyone

Well-Known Member
استفاده از آمار گیر احساس میکنم سرعت سایت رو پائین میاره ، کلا استفاده از هر چیزی که از یه سایت دیگه لود میشه!

dks1383

New Member
چرا بیخودی عیب میذاری؟

با تشكر از راهنمايي همه دوستان چطور مي تونم با php آمار گيري براي سايتم بسازم كه تشخيص بده كدام بازديد ها مربوط به موتورهاي جستجو هستند؟

D.A.V.O.O.D

Member
سلام
به استفاده از :
PHP:
$_SERVER['HTTP_REFERE']
باید ورودی از جاهای دیگر رو در بیاری ، بعد اون رو چک کنی که مثلا اگه شامل google.com بود ، از موتور جستجوی گوگل اومده و به همین ترتیب واسه بقیه .

موفق باشی

MJ Rayaneh

Well-Known Member
هر ربات يك آيپي داره.
با تعريف هر ربات و تعيين آيپي، ميتوني بازديدهاي يك آيپي رو به يك ربات موتور جستجو اختصاص بدي.
ضمنا يكي از دلايل تناقض آمارگير داخلي با آمارگيرهايي مثل وبگذر اينه كه بعضي كاربران اجراي جاوا اسكريپت رو غيرفعال كردند ...

آخرین ویرایش:

be099

Member
کلا بیننده ای که انسان باشه معمولا referer داره که در 95 موارد درسته ولی اگه شما سرویس خاصی ارائه میدین که مردم مستقیم وارد سایت شما میشن referer دیگه جواب نمیده و باید با ip و user agent کار کنی ولی چون تنوع اینا خیلی زیاده و اگه ترافیکت بالا هست و بخوای خیلی کارت درست باشه خیلی وقت میبره و بیخودی به سرورت فشار میاره چون ما هزاران موتور جستجو و ... داریم که هر کدوم user agent و ip خودشونو دارن
من اگه باشم خیلی راحت از این روش استفاده میکنم( اگه ترافیکت بالا هست) : یه کنتور ساده بنویس و بعد توی صفحات مختلف اونو با جاوا اسکریپت یا تگ img بیارش . همه چیز تموم شد چون معمولا روبات ها جاوا اسکریپت و عکس ها رو لود نمیکنن
ولی اگه ترافیکت پایینه و میخوای دقیق باشه با همون ip و user agent کار کن.
اینم بگم که از هر 500 کاربر فقط 10 تاشون جاوا اسکریپت ندارن اونم نصفشون با موروگر های موبایل وارد میشن و بقیه هم کار فایروال و آنتی مالور و آنتی ویروسه . خیلی کم پیش میاد که خود کاربر جاوااسکریپتو خودش غیر فعال کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا