تمپلیت من!

MEGA WAVE

Active Member
کار سومت بهتر از دوتا اوله

بحث گرافیکی رو میسپارم به سلیقه خودت و نظر هایی که بچه ها دادن

اما از نظر فنی مهمتر از همه اینکه وب سایتت پاسپارتو نداره

دوم اینکه قابل اسلایس شدن نیست و این به این معنی هست که سایت سنگینی از نظر بارگذاری میشه.

سوم قسمت Content شبیه به دفتر خاطرات شده ، میتونی از این محیط استفاده بهتری بکنی .

در اخر صفحه ارایی بهتر از این میتونه انجام بشه.

این یعنی برم بمیرم؟

نخیر این یعنی اینکه بچه ها دوست دارن یه وبسایت خوشگل از نرگسی با استعداد ببینن.

Mandana

Active Member
هدره بالاش چه قشنه ^.^
اما یک چیزی.اول تکلیف ما رو مشخص کن قراره معمولی کار بشه یا فلش؟اگر برای سایت معمولی ئه که خیلی جاها رو نمیشه اسلایس کرد و توی بارگذاری ئه سایتت مشکل پیش میاد.اگر فلش هستش هم بازم رنگها جا دارن بهتر بشن
راستی این رنگهای تو خیلی کدر هستن همیشه.داری منو به شک میندازی که آیا مانیتورت کالیبره هستش ؟:-? اگر کالیبره نیست یک فکری به حالش بکن:-?
راستی اینجا رو دیدی تابحال؟:

http://www.colourlovers.com/

برای طراحی سایت و اینها مطمئنم به دردت می خوره
اما این سومی واقعن نسبت به دوتای اولی خیییلی نازتر شده.اما هنوزم جای کار داره:rose:
موفق باشی دوست جون.راستی یوزر نو مبارک ^__________^

Narcisus

Member
هدره بالاش چه قشنه ^.^
اما یک چیزی.اول تکلیف ما رو مشخص کن قراره معمولی کار بشه یا فلش؟اگر برای سایت معمولی ئه که خیلی جاها رو نمیشه اسلایس کرد و توی بارگذاری ئه سایتت مشکل پیش میاد.اگر فلش هستش هم بازم رنگها جا دارن بهتر بشن
راستی این رنگهای تو خیلی کدر هستن همیشه.داری منو به شک میندازی که آیا مانیتورت کالیبره هستش ؟:-? اگر کالیبره نیست یک فکری به حالش بکن:-?
راستی اینجا رو دیدی تابحال؟:

http://www.colourlovers.com/

برای طراحی سایت و اینها مطمئنم به دردت می خوره
اما این سومی واقعن نسبت به دوتای اولی خیییلی نازتر شده.اما هنوزم جای کار داره:rose:
موفق باشی دوست جون.راستی یوزر نو مبارک ^__________^

s

سلام عسیسم
ممنون که تو تغییر یورز کمک کردی
امروز یه جراحی (پیوند لثه) داشتم دارم اعصابمو خورد کرده :mad:
مانیتور؟ کالیبره؟ شی میگی؟:shock:
نمیدونم رنگها نخسوزن قرمز مونیتورم خیلی جیغ میزنه هرچی هم با تنظیماتش ور میرم باز رنگش استاندارد نمیشه
راستی دارم فلش میخونم که میخوام رو این پیادش کنم :neutral:
ممنون بابت کمک ها و راهنمایی هات :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا