تمپلتهای آماده ای گالری xml

behi84

Member
[FONT=&quot]سلام و وقت بخیر , دوستان من یه سوال داشتم تمپلتهای آماده ای در سایتهای مختلف برای گالریهای سه بعدی و دارای حرکت هست به صورت[/FONT] Xml [FONT=&quot]میخوام بدونم چطوری میشه اونارو ادیت کرد؟ و عکسهای نمایش داده شده رو با عکسهای خودمون جا یگزین کنیم؟ و سوال بعدی اینکه در بسیاری از این نمونه ها عکسها چند بار نمایش داده میشن ، آیا راهی هست که هر عکس فقط یکبار نمایش داده شه توی اون لیست نمایش عکسها؟ و سوال آخر اینکه چطوری میشه این گالریها رو در سایت فلش لود کرد بطوریکه در همون صفحه سایت فلش باز شن نه در صفحه ای دیگه ای؟[/FONT] ...
[FONT=&quot]با سپاس[/FONT]

++Hadi++

Active Member
این سایت اصلی تمپلیت ها هست :
http://www.templatemonster.com/

در ضمن در مورد یکتا بودن عکس ها کافیه ایکسملتونو بخونین و به تعداد تگهاش با حلقه for ، صفحات رو بوجود بیارین و هر صفحه مسئول لود یه عکس و اونم عکسی که آدرسش در تگ شماره حلقه هست می شه . اگه خواستین هر عکس 1 بار لود شه باید در ایکسمل جوری آدرس بدین که هر عکس رو فقط 1 بار فراخونی کنین . در غیر این صورت با اطلاعات بایت های عکس ها و کلاس bytearray می تونین تشخیص بدین که آیا این عکس فراخونی شده یا نه ... اگه آره که حذف کنین و اگه نه ، اونو در گالری بچپونین ... موفق باشید ...

behi84

Member
سلام ممنون از پاسختون من یه تمپلت از سایت http://www.flashxml.net/3d-wall.html دانلود کردم که متاسفانه نتونستم اون کار رو روش انجام بدم که عکسها رو فقط یکبار به من نشون بده .... آیا این تمپلت قابلیت ویرایش رو نداره؟ من برای لود ایتن فایل در یک فایل فلش چی کار باید کنم؟کد
<script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script>
<script type="text/javascript">
var flashvars = {};
var params = {};
params.scale = "noscale";
params.salign = "tl";
params.wmode = "transparent";
var attributes = {};
swfobject.embedSWF("3dwall.swf", "WallDiv", "600", "360", "9.0.0", false, flashvars, params, attributes);
</script>
رو در فایل HTML کپی کنم؟ یعنی از فایل فلشم یه خروجی HTMLبگیرم و بعد این کد رو در صفحه مربوطه وارد کنم؟
راستش تا حالا با نمونه آماده کار نکردم ...
با سپاس

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا