تمرین low polygon modeling

freshgun70

Member
سلام!!!
من میخوام لو پولی مدلینگ تمرین کنم ولی نمیدونم چی مدل کنم!!هنوز حرفه ای هم نیستم!دارم یاد میگیرم!!

اگه طرح و ایده ی خوبی واسه مدل سازی لو پولی دارید به ما هم بگید ،ما هم تمرین کنیم!!!!!!!!

:green:

Mandana

Active Member
خودتون باید ببینین چقدر توانایی دارین بر اساس اون برین جلو.نمیشه بقیه راجبهش نظر بدن که:دی
ماشین یا تفنگ یا روبات یا خونه و ظرف و ال و بل.باید ببینین کدومش به تواناییتون نزدیک تره:-/

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین برای اینکه تکنیک های مدل کردن رو یاد بگیری بهتره آموزش شرکت digital tutors رو ببینی . برای کسانی که تازه می خوان تمرین کنن خیلی عالیه
digital tutors 2009 بگریدی زیر 10 تومان پیدا می کنی تو نت. 8 تا دی وی دی هستش
یک سایت هم میزارم ساخت کاراکتر wolvorine که خودمم ساخته بودم. اینم آمورش خوبیه. البته ساخت دست رو یاد نمیده که خودت می تونی تو یوی بوق پیدا کنی
http://www.traptcg.com/tutorials/10
باز هم سایتی سوالی چیزی خواستی پیغام بده.

freshgun70

Member
ممنون !!! :rose:

من دیجیتال توتورز مدل سازی موتور،کاراکتر کارتونی،چاقو سوییسی،فضاپیما و ... رو گرفتم!!
ابزار مدل سازی رو تا حدودی یاد گرفتم!!
حالا میخوام تمرین کنم!!
ولی نمیدونم واسه تمرین چی مدل کنم!!! :sad:

تا حالا چند تا مدل درست کردم!!

اینا :

1.JPGbasketball.jpghuman1.jpghuman2.jpgkalle.jpg

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب. همون ها رو یکی یکی مدل کن. میشه یک تمرین عالی. هم نکنیک ها رو یاد میگیری . هم دستت سریع تر میشه. . شرکت های دیگه به دردت نمی خورن.چون اصلا خوب اموزش نمیدن . بعضی هاشون هم حالت making of هستش . یعنی همون ویدئو اولی که اجرا کنی . کاراکتر ساخته شده :lol:مثل gnomon workshop. سایت cgtutplus هم آموزش هاش خوبه. فقط عجله نداشته باش که اره چند ساله رو تو چند ماه بری. ممکنه وقتی داری از روی یک آموزش مدل می کنی حتی چند بار اول درست پیش نره. صبر هم داشته باش. موفق باشی. کارهات هم خیلی خوب بودن. ادامه بده استعدادش رو داری.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
من پیشنهاد میکنم تا میتونی کاراکترهای جذاب بساز و روی استاندارد بودنشون کار کن. (یعنی طوری باشه که بعد از اسکین کردن و موقع خم کردن مفاصل مشکلی بوجود نیاد) چون یکی از اصلی ترین بخش های انیمیشن و بازی میتونه کاراکتر باشه. کاراکترهایی که تا الان ساختی از لحاظ ظاهری ارتباط خوبی با آدم برقرار نمیکنن و شکل به یاد موندنی ای ندارن، از کاراکترهای پیکسار خیلی میتونی کمک بگیری. :rose:

arash7464

Member
freshgun70 عزیز ،
کارات برای شروع کار خوبه، اگه می خوای برای کاراکتر تمرین خوبی داشته باشی ، آموزش digital tutors-creating stylized female خیلی خوبه، از پایه شروع می کنه و تموم قسمت های بدنو می سازه،
موفق باشی...

h.khafan

Active Member
سلام:

سعی کن خودن منتقد خودت باشی ..اینجوری ک بخای برای کوچکترین کار از بقیه نطر بگیری به نظر من کار درستی نیست...مثلا الان این کار آخر به نظر خودت بقیه چه نظری میتونن بدن ؟ وقتی کاراکتر اصلی توی انیمیشن جلوی چشم خودت هست و خودت میتونی بهترین مقایسه رو داشته باشی... پس رندر خودت رو بزار کنار کاراکتر اصلی و شروع کن به مقایسه...بعد از پیدا کردن نقصها شروع کن به رفعشون...سعی کن بهترین کارتو انجام بدی و عجول نباش برای انتشار کار و نظر گرفتن...

وقتی چشمات به پیدا کردن ایراد عادت کرد اونوقته که تفاوت رو تو کارات میتون ببینی...

حالا اگه میخوای به سورت کم پلی مدل کنی بازم سعی کن کاراکتر اصلی رو به بهترین شکل کم پلی کنی! و اینکه هیچ وقت چشمای کاراکترو ازش نگیر ...چون دیگه کاراکتر نیست یه ماسکه..

منتظر کارای جدیدت هستیم
کلا از پشت کارت خیلی خوشم میاد :)

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا