تمرین های من با زیبراش ZBrush

.:. soroosh .:.

Active Member
سلام .
میخواستم این تاپیک را تو بخش گالری بزنم اما خب شاید مناسب گالری نباشه چون هیچ کدوم از کارهایی که تو این تاپیک میزارم به انتها نمیرسن اصولا :green:
اما خب اینجا هم میدونید این مشکل را داره که بازدیدش خیلی کمه ...
اما فقط میخواستم یه جایی باشه که کارهام را بزارم و مجبور بشم تمرین کنم. چون علاقه شدیدی به این برنامه دارم و از این بیشتر بهش نیاز دارم.
نمیدونم چرا کار کردن با این برنامه برام مشکله و محیطش برام مثل همیشه گنگه و یه جورایی اذیتم میکنه.
مثل همین امروز که یه چیزی ساختم بعدش یک مرتبه یه جوری شد که نمیتونستم هیچ ادیتی روی اون مدل انجام بدم و ... در نهایت بس که برنامه را به قولی سیخ کردم زیبراش کلوز داد بدون اینکه از من بپرسه میخوای سیو کنی یا ... !!! :sad:
دیگه اینکه شاید خیلی از کارهایی که اینجا میزارم تمرین هایی باشن که از روی فیلم های آموزشی انجام میدم پس اگه کاری دیدید که مثلا شبیه به اون را داخل آموزشهای نومون یا هر جای دیگه دیده بودید تعجب نکنید، من از همین اول گفتم قضیه چیه و ... ( البته معمولا همیشه عادت دارم بعضی قسمت ها را کمی نسبت به دید خودم تغییر بدم پس هیچ وقت کاملا شبیه به توتوریال نمیشه )
سعی میکنم زود به زود اینجا را آپدیت کنم اما شاید هم دیر به دیر شد چون آدمی نیستم که فقط بشینم پای زیبراش و همیشه همه کار را با هم انجام میدم .
امیدوارم اساتید و دوستانی که در این برنامه تجربه کار کردن دارن بیان و من بتونم از تجربیاتشون استفاده کنم :)
اولین کارم را داخل پست بعدی میزارم که ببینید و هنوز دارم روش کار میکنم که این را دارم از رو یک آموزش کار میکنم که از آموزشهای دیجیتال توتورز هست.
ضمنا خیلی خیلی خیلی تازه وارد هستم در این برنامه پس انتظار کار حرفه ای یا حتی نیمه حرفه ای از بنده نداشته باشید.
میدونم خیلی حرف زدم بریم سر اصل مطلب ...

Active Member
هیچکی هم که من و دوست نداره بهم زیبراش یاد بده ( شوخی )
whoow.gif
این چرا از اونطرفی میره !!! :green:
ضمنا نه از آناتومی چیزی سرم میشه و نه طراحی دستی خوبی دارم و نه ... :shock:

پیوست ها

• zbrush1.jpg
    zbrush1.jpg
    71.8 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • zbrush2.jpg
    zbrush2.jpg
    79.7 کیلوبایت · بازدیدها: 60

Mandana

Active Member
خیلی قشنگ شده سروش جان.از لحاظ اناتومی هم هم....دیتیل بهش بدین کار حرفه ای ای میشه...

مثل همین امروز که یه چیزی ساختم بعدش یک مرتبه یه جوری شد که نمیتونستم هیچ ادیتی روی اون مدل انجام بدم و ... در نهایت بس که برنامه را به قولی سیخ کردم زیبراش کلوز داد بدون اینکه از من بپرسه میخوای سیو کنی یا ... !!!
منوی پریفرنس:wink:

1271983221.jpg

Active Member
اول من کلی ذوق که پست اول تاپیک را استاد زیبراش انجمن نوشتن :)
بعدش اینکه مرسی ماندانا جان .
راستش هنوز زوده که بخوام دیتیل بدم چون واقعا درست بلد نیستم با ابزارها کار کنم. یه جورایی احساس میکنم تو این برنامه گم میشم :sad:
راستش نمیدونم تو کدوم منو بودم اما الان هم همون شد مجدد و زیبراش بسته شد ! :cry: چطور مگه ؟ این منو سابقه تاریخی داره در این مورد ؟
دو تا آبجکت دیگه با کلی زحمت بهش اضافه کرده بودم با مثلا یه کمی تکسچرش و ...
سیو هم کرده بودم اما نمیدونم چرا فایل سیو شده همون قبلی ها را میاره
تازه این Win Tab هم دست از سرم بر نمیداره حتی زمانی که از زیبراش سوئیچ میکنم رو برنامه دیگه مثل فایر فوکس بعد مجدد میام تو زیبراش کلی از اینا بهم نشون میده :green:

من آخرش هم متوجه نشدم این Save tool با Save document چه فرقی میکنه و من باید به کدوم روش ذخیره کنم ؟
تا الان فقط از Save tool استفاده میکردم، درسته آیا ؟ اگه درسته پس چرا اینبار که زیبراشم بسته شد هیچی در این بین ذخیره نکرده بود به نظرتون ؟

Mandana

Active Member
راستش نمیدونم تو کدوم منو بودم اما الان هم همون شد مجدد و زیبراش بسته شد ! :cry: چطور مگه ؟ این منو سابقه تاریخی داره در این مورد ؟

لول.نه..منظورم اینه که اون دکمه که باستون های لایت کردم رو فعال کنید..بصورت اتوماتیک از فایلتون بکاپ میگیره و وقتی زی براش بسته بشه بدون سیو کردن، بعد از باز کردن مجدد زی براش فایل تونو تا جایی که تونسته بکاپ بگیره باز می کنه خودش ^.-
تازه این Win Tab هم دست از سرم بر نمیداره حتی زمانی که از زیبراش سوئیچ میکنم رو برنامه دیگه مثل فایر فوکس بعد مجدد میام تو زیبراش کلی از اینا بهم نشون میده

اونوین تب مال تبلتتون هست...می دیگه وقتی تبلت وصل نیست به اون ارور عادت کردم...اما وقتی همون تبلتی که بهش شناسوندین رو وصل کرده باشین باز هم اون ارور رو میده آیاه؟

اون سیو داکیومنت مال وقتی هست که بصورت ایلستریشن کار می کنند.مثل کارهای میتز میر که اون دفعه لنک کارهاشو بهتون دادم.دیگه از زی براش خارج نمی کنه و نمیخواد وارد برنامه سه بعدی دیگه ای کنه.اما اگر میخواید داخل برنامه سه بعدی دیگه ای رندر بگیرین حتمن سیو تول کنین
اون دفعه هم شاید وسط سیو کردن ارور داده و نتونسته سیو کنه...و الا طبیعتن باید بعدش فایل ر تمام و کمال باز کنه
در ضمن شما که زیاد دیتیل نمی دین سعی کنین زیاد دیواید نکنین که الکی روی زی براش فشار نیاد:rose:

Active Member
ااا چه جالب ...
خب اونوقتی اون عکس تو پستتون نبود والا :-? الان دیدمش . کلی تنکس ...
خب حالا این گزینه چطوری میشه برای همیشه فعال باشه ؟
آخه زیبراش را که میبندم مجدد باز میکنم این گزینه غیر فعال میشه ؟! و ممکنه یه وقتی می یادم بره فعالش کنم ... اونوقت ...

یادمه که مال تبلت بود اما نمیدونستم که اگه تبلت وصل باشه دیگه ارور نمیده... چه خوب ...
بابت توضیحات هم خیلی ممنون، کامل کامل بود .
اما من اوندفعه قبلش چند مرتبه ذخیره کردم بودم فایلم را ... نمیدونم :-?
می هم تا جایی که بشه کم دیواید میکنم، مرحله به مرحله هر زمان که دیواید نیاز داشته باشه انجام میدم .
برای این کار هم یه کوچولو کنار کاراکتر چند تا حفره ایجاد کردم که برای اونها باید دیواید میکرد در این حد . همش یک و نیم میلیون پلی شده :D
این زیبراش به من فشار نیاره می اذیتش نمیکنم باور کنید ^.-

اینبار که زیبراشم را بست من هم باهاش قهر میکنم تا شب ...
که جریمه بشه اذیتم نکنه :neutral:
هر چند بعید میدونم روش تاثیر بزاره ^.^

Mandana

Active Member
خب حالا این گزینه چطوری میشه برای همیشه فعال باشه ؟
آخه زیبراش را که میبندم مجدد باز میکنم این گزینه غیر فعال میشه ؟! و ممکنه یه وقتی می یادم بره فعالش کنم ... اونوقت ...

خوب طبیعی ه.هر تغییری توی زی براش اعمال کنین بعد از بستن اش از بین میره
برای اینکه همیشگی باشه prefrence>config>store config

اینبار که زیبراشم را بست من هم باهاش قهر میکنم تا شب ...
که جریمه بشه اذیتم نکنه :neutral:
هر چند بعید میدونم روش تاثیر بزاره ^.^
باهاش قهر نکنید.تاثیر نداره :دی
بنکلن همیشه آخرین راه قهر کردنه ^.^

Active Member
مرسی.
خب دیگه قهر نمیکنم، حالا بگید چی کارش کنم ؟! :green:
حالا دیگه کلا وقتی رو دکمه های Save tool یا Load tool یا ... کلیک میکنم کلا زیبراش هنگ میکنه :-?
یعنی راحت مدلسازی میکنه یا هر کار دیگه ای انجام میده اما رو اون چند تا دکمه که اونجا هست برای ذخیره و ... که میزنم کلا گیر میکنه .
فرقی هم نمیکنه که رو خود دکمه ها بزنم یا از شرت کات ها استفاده کنم ؟!
زیبراش را پاک کنم مجدد نصب کنم به نظرتون آیا ؟

ویرایش توسط خودم :
زیبراش را پاک کردم مجدد نصب کردم درست نشد .
بعدش دوباره پاک کردم و هر چی فایل دیگه هم داشت تو شاخش را پاک کردم دوباره نصب کردم درست شد ^.^

سه باره ویرایش توسط خودم :
فکر کنم تو این نیم ساعت 8 یا 9 مرتبه زیبراش را پاک کردم و مجدد نصب کردم .
هر بار که اون گزینه مربوط به بک آپ گرفتن را فعال میکنم بعدش که خودم میخوام فایل را ذخیره کنم یک پنجره باز میشه میگه به صورت اتومات از فایل شما بک آپ گرفته شد و یک دکمه ok داره . رو اون که میزنم زیبراش بسته میشه.
هر بار این قضیه اتفاق افتاد من هم دیگه اون گزینه را فعال نمیکنم :sad:
مجورم خودم به دفعات ذخیره کنم.
بعدش اینکه زمانی که دارم روی آبجکتم کار میکنم اگه روی اون دکمه Edit بزنم دیگه امکان تغییر روی جسمم را ندارم ( خب تا اینجا طبیعی هست ) حالا اینکه چطوری برگردم به حالت ادیت را نمیدونم .
یعنی دیگه اون کلید Edit کلا غیر فعال میشه و امکان فعال کردنش را ندارم .
و فقط میتونم آبجکتم را مجدد Draw کنم . :-?

آخرین ویرایش:

sharin

Member
سلام
منم اين برنامه رو چند وقتيه كه شروع كردم و يادم مي ياد كه اين بلا سر منم مي يومد. اما از وقتي كه با آموزشي دارم مي رم جلو همچين چيزي پيش نيومده. ( البته اين بلا نيست ، طبيعت برنامه ي عجيب ZBRUSH است)

حالا به ياد چند وقت پيش دوباره توش ديوونه بازي در آورديم تا اينجوري كه شما گفتي شد.
من يه sphere ساختم و poly 3d رو هم زدم و يكمي با bush بهش ور رفتم ، بعد T رو زدم تا از حالت edit در بياد ، خوب حالا اگه دوباره T رو بزني بر مي گرده ، اما من يه چيزي draw كردم و حالا شد 2 تا sphere ، الان اگه T رو بزني شكل جديدت رو فقط مي توني اديت كني و قبلي ديگه هيچ تغييري نمي كنه. حالا اگر در مرحله ي قبل T رو نمي زدي بجاش ctrl+z مي زدي ، اون حالتي كه شما گفتي پيش مي يومد ، edit خاموش مي شد.
(تا اينجا فهميدي چي شد؟)

شما در اين حالت ديگه نمي توني روشنش كني. ctrl+n رو بزن تا همه چيز پاك شه ، بعد دو باره Draw كن ، اين همون شكلي ميشه كه داشتي روش كار مي كردي ، كارت رو ادامه بده.(هر كاري مي كني تو قسمت tool مي مونه.)

البته اگه ممكنه بگو مي خواستي چكار كني كه اين طوري شد. ( احتمال مي دم مي خواستي مدل هاي ديگه هم بهش اضافه كني ، درسته؟)

راستي انقدر ويرايش نزن ، جاش پست بزن. من خيلي اتفاقي متوجه شدم كه اين قسمت تازه تغيير كرده.
ممكنه خيلي ها ديده باشن و متوجه مشكل جديد شما نشده باشند.

منتظر ادامه اش هستيم.

موفق باشي.
تا بعد

Active Member
سلام
منم اين برنامه رو چند وقتيه كه شروع كردم و يادم مي ياد كه اين بلا سر منم مي يومد. اما از وقتي كه با آموزشي دارم مي رم جلو همچين چيزي پيش نيومده. ( البته اين بلا نيست ، طبيعت برنامه ي عجيب ZBRUSH است)

حالا به ياد چند وقت پيش دوباره توش ديوونه بازي در آورديم تا اينجوري كه شما گفتي شد.
من يه sphere ساختم و poly 3d رو هم زدم و يكمي با bush بهش ور رفتم ، بعد T رو زدم تا از حالت edit در بياد ، خوب حالا اگه دوباره T رو بزني بر مي گرده ، اما من يه چيزي draw كردم و حالا شد 2 تا sphere ، الان اگه T رو بزني شكل جديدت رو فقط مي توني اديت كني و قبلي ديگه هيچ تغييري نمي كنه. حالا اگر در مرحله ي قبل T رو نمي زدي بجاش ctrl+z مي زدي ، اون حالتي كه شما گفتي پيش مي يومد ، edit خاموش مي شد.
(تا اينجا فهميدي چي شد؟)

خب راستش نفهمیدم چی شد :-?
چون خودم هم یادم نمیاد چه کارهای کردم که اونطوری شد، یعنی تنها چیزی که یادمه اینه که چند تا آبجکت داشتم تو صحنه بعد حواسم نبود و روی دکمه Edit کلیک کردم که این اتفاق افتاده و همه چیز غیر فعال شد .

شما در اين حالت ديگه نمي توني روشنش كني. ctrl+n رو بزن تا همه چيز پاك شه ، بعد دو باره Draw كن ، اين همون شكلي ميشه كه داشتي روش كار مي كردي ، كارت رو ادامه بده.(هر كاري مي كني تو قسمت tool مي مونه.)

البته اگه ممكنه بگو مي خواستي چكار كني كه اين طوري شد. ( احتمال مي دم مي خواستي مدل هاي ديگه هم بهش اضافه كني ، درسته؟)

من هم همین کار را کردم اما بعید میدونم این روش درستی باشه که صحنه جدید ایجاد کنیم و مجدد دراو کنیم و ادامه کار را انجام بدیم .
نمیدونم حداقل از نظر من این کار نباید اصولی باشه .

راستي انقدر ويرايش نزن ، جاش پست بزن. من خيلي اتفاقي متوجه شدم كه اين قسمت تازه تغيير كرده.
ممكنه خيلي ها ديده باشن و متوجه مشكل جديد شما نشده باشند.

منتظر ادامه اش هستيم.

موفق باشي.
تا بعد

ببخشید، خب حقیقتش دیدم برای یک خط بخوام پست جدید بدم اون هم به فاصله چند دقیقه از همه ممکنه دوستان فکر کنن فقط در جهت افزایش تعداد پست ها باشه .
من هم پست قبلی را ویرایش کردم .
چشم، از این به بعد پست جدید میدم :wink:

sharin

Member
خب راستش نفهمیدم چی شد :-?
چون خودم هم یادم نمیاد چه کارهای کردم که اونطوری شد، یعنی تنها چیزی که یادمه اینه که چند تا آبجکت داشتم تو صحنه بعد حواسم نبود و روی دکمه Edit کلیک کردم که این اتفاق افتاده و همه چیز غیر فعال شد .

خوب ، سعي كردم خلاصه بگم ، اما واضح بود كه ...
سرعت اينترنتم فوق العاده پايينه وگرنه چيزايي رو كه گفتم ، عملي نشون مي دادم.
حالا بي خيال . گفتي چند تا آبجكت تو صحنه داشتي ، يعني همزمان روشون كار مي كردي ديگه؟ ( منظورم اينه كه با استفاده از Append ، چند تا آبجكت تو صحنه بوده ديگه ؟)

نقل قول :
من هم همین کار را کردم اما بعید میدونم این روش درستی باشه که صحنه جدید ایجاد کنیم و مجدد دراو کنیم و ادامه کار را انجام بدیم .
نمیدونم حداقل از نظر من این کار نباید اصولی باشه .

در مورد اصولي بودن اين كار هم بايد بگم ، چون جواب داده اصولي هست. اگر هم نباشه بازم مهم نيست.

نقل قول :
ببخشید، خب حقیقتش دیدم برای یک خط بخوام پست جدید بدم اون هم به فاصله چند دقیقه از همه ممکنه دوستان فکر کنن فقط در جهت افزایش تعداد پست ها باشه .
من هم پست قبلی را ویرایش کردم .
چشم، از این به بعد پست جدید میدم :wink:

بابا بي خيال اين كارا ديگه از شما گذشته !! راحت باش . بقيه هر چي مي خوان بگن بگن.

Active Member
خوب ، سعي كردم خلاصه بگم ، اما واضح بود كه ...
سرعت اينترنتم فوق العاده پايينه وگرنه چيزايي رو كه گفتم ، عملي نشون مي دادم.
حالا بي خيال . گفتي چند تا آبجكت تو صحنه داشتي ، يعني همزمان روشون كار مي كردي ديگه؟ ( منظورم اينه كه با استفاده از Append ، چند تا آبجكت تو صحنه بوده ديگه ؟)

در مورد اصولي بودن اين كار هم بايد بگم ، چون جواب داده اصولي هست. اگر هم نباشه بازم مهم نيست.

بابا بي خيال اين كارا ديگه از شما گذشته !! راحت باش . بقيه هر چي مي خوان بگن بگن.

والا فکر میکنم 4 تا آبجکت بیشتر نبودن، اما بعید میدونم ربطی به این قضایا داشته باشه.

نمیدونم، شاید هم اصولی باشه :green:
:rose:

Active Member
خب این هم ادامه کار ...
کنار فک چند تا جسم میله مانند اضافه کردم و یه چیزی تو مایه های گردن هم زیر سر .
همینطور چشم هم بهش اضافه شد :wink:

پیوست ها

• zbrush3.jpg
    zbrush3.jpg
    73.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • zbrush4.jpg
    zbrush4.jpg
    126.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9

جدیدترین ارسال ها

بالا