بی بی کد تمرین رندر ( صندلی )

softkadeh

Member
درود

به خاطر افتضاح شدن کار قبلی ( کار اولم ) که در لینک زیر هست کمی تمرین نورپردازی و کلأ رندر کردم و فعلأ یه دونه صندلی رندر گرفتم ببینیم چی میشه .
لینک کار اول : http://forum.majidonline.com/threads/196208-اتاق?highlight=

این کار با 3ds max زده شده و با Vray رندر گرفته شده سپس با Look Builder پست پرو کردم . البته مدل صندلی آماده هست . چون صرفأ تمرین رندر بوده . نمیشه گفت این دومین کارمه تو طراحی دکور چون کامل نیست فقط یه رندره تا شما دوستان مشکلاتم رو بهم بگید .

در صورت وجود پیشرفت نسبت به کار قبلی دوست دارم بدونم کجاها پیشرفت داشتم یا اصلأ نداشتم .

زمان رندر : 40 دقیقه !

رندر اولیه :
render_behnam.jpg

پست پرو

post_beh.jpg post behnam.jpg

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب یکمی نویز داره. کار قبلیت هم قشنگ بود. فقط باید روی متریال سازی کار کنی. یا به قول دوستمون متریال آماده استفاده کنی که سریع تر هم هستش. در مورد نور پرازی اینها من خودم ضعیفم نمی تونم نظر بدم. در مورد رندر هم خیلی عالیه فقط نویز داره کارت. که بستگی به سیستمت هم داره. موفق باشی

softkadeh

Member
خوب یکمی نویز داره. کار قبلیت هم قشنگ بود. فقط باید روی متریال سازی کار کنی. یا به قول دوستمون متریال آماده استفاده کنی که سریع تر هم هستش. در مورد نور پرازی اینها من خودم ضعیفم نمی تونم نظر بدم. در مورد رندر هم خیلی عالیه فقط نویز داره کارت. که بستگی به سیستمت هم داره. موفق باشی
ممنونم از نظرت . والا نویز رو خودم دادم در پست پرو برای real شدن کار . به جز نویز دیگه مشکل رو در کجا دیدی ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا