بی بی کد تمرین با منتال!

1835ali

Well-Known Member
توصیه میکنم آماده بشید برای یه مسابقه بزرگ با جایزه ی واقعا ارزشمند...
..

به به آقا رضا پارسال دوست امسال هیچی !
تا کی وعده وعید ده لامصب این را بنداز جون هم تا ما هم از این رقابت و از دیدن اثراشون کف کنیم دیگه

اینا رو بنداز جون هم جون من :lol::cool:

در ضمن تا یادم نرفته عارف جان راستش من حوصله نداشتم مثل خودت که روی کار بچه نقد می کنی کارت رو نقد کنم
در کل ایرادش زیاده عزیز دل برو سراغ همون وی ری بقیه رو هم تو دردسر و دعوا ننداز توی وی ری خیلی بهتری به نظر من :wink:
یا علی

آخرین ویرایش:
من خودم رو در اون حد نمیبینم که بخوام Vray یا منتال رو ببرم زیر سوال !
اما نمیتونم درک کنم این تعصب برای منتال برای چیه !؟
دلیل اینکه میگیم منتال قوی تره رو نمیفهمم .
بیاین قبول کنیم کسی به اعتقادات ما ایرانی ها احترامی نمیزاره ، چه با منتال باشیم و چه وی ری داریم از کرک استفاده میکنیم.
پس خواهش میکنم برای بحث سر سرقت دو نرم افزار با هم دعوا نکنیم !

اگر نقدی بر کار وارد هست بگیم بهتره.
اگر با هم بحث کنیم چی میشه !؟
یکی وی ری کار میکنه و یکی هم منتال ری.من به شخصه قبول دارم که زمان رندرهای وی ری و منتال ری زیاد با هم فرقی نمیکنه اما وی ری زودتر آماده رندر میشه و کمتر نویز داره !
میدونم که ممکنه این اشتباه باشه ولی به کسی تحمیلش نمیکنم .
من خودم توی همین ایران کسانی رو میشناسم که هم با منتال انیمیشن میسازن و هم با وی ری ، کاره هر دوتاشون هم قشنگه .
یک وی ری کار ایرانی میشناسم که هنوز کارهاشو تو هیچ سایت ایرانی ندیدم ولی واقعاً کاراش قشنگه . انیمیشنی که همین چند وقت پیش ازش دیدم کیفیتشو توی ایران ندیده بودم !

اینکه سر ماله دزدی با هم بحث کنیم هیچ اثری نداره ، اینکه وی ری بهتره یا منتال تو خیلی از فروم ها مطرح شده و هیچ نتیجه ای نداشته.
قبول کنید وی ری امروز بیشتر جا افتاده و خیلی ها با وی ری کار میکنن ، من شخصاً کارهای معماری رو که میزنم داخلی رو با وی ری میزنم ، نمای خارجی رو با منتال !

درباره کارت عارف جان ، شما استاد ما هستی و نمیتونم ایرادی بگیرم فقط اون درخته که اون آخره برگاش از شدت نور سوخته.

محمد :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.من راستش هدف اصلیم از زدن این پست نبود که چی بهتره.باز هم میگم منظورم این بود که وی ری برای منه آماتور بهتره. همین.کاش بودین تعصب خود من روی منتال رو میدیدین.بهر حال .اگه دوستان موافقت کنن به بحث تبدیل انجین بپردازیم.مثلا همون نرم افزاری که توی پست دوم گذاشتم.تمام فضا ها رو به هم تبدیل میکنه.

از ایمان و فرخ ممنونم جو رو آروم کردن.
من با سروش مثل داداشیم و بحثم سر توهین های حامد بود.همین.و اگر نه من خودم با سروش عذر خواهی کرده بودم.

kamifa1986

Well-Known Member
وي ري - منتال - وي ري - منتال

من با اين دو تا (وي ري - منتال) كاري ندارم:green:

بنظرم كار جالبي شده

همیشه گفتم و میگم نرم افزار ها در اختیار ما هستند نه ما در اختیار نرم افزار ها (حضرت 3D Art) :neutral:

با اين اوصاف اين دعواها بي معنيه

سعي كنيد عوض بزرگ كردن قابليتهاي يه نرم افزار قابليتهاي خودتون رو بيشتر كنيد. :cool:

آرزوي موفقيت براي همه

3D Art

Member
درود بر همه دوستان
من خودم همیشه میگم فقط منتال ری چون انجین قدرتمندی هست و 6 ماه به طور گسترده در موردش تحقیق کردم و همین الان هم کلی رفرنس دارم توی دانشگاهمون هم موقع تدریس ذهنیت همه شاگردها رو از وی ری به منتال ری سوق میدادم که اگه می خواهید بی رقیب بشید منتال ری بهترین هست ( البته استاد دانشگاه نیستم :lol:فقط توی دانشگاه تدریس میکردم به بقیه دانشجو ها همین ) بحث من بر سر قدرت منتال ری نیست بحث من بر سر توهین کردن کردن هست که نمیدونم انگار عارف با این پستش باعث شد بغض بعضیا بشکنه و این جوری گذشته و آینده یک نفر رو زیر سوال ببرن

من گفتم با هر انجینی که دوستان مایل هستن مسابقه برگزار بشه یعنی شاید خود من از منتال ری استفاده کنم ... پس بحث بر سر موتور رندر نیست بحث بر سر توانایی هستش که زیر سوال رفته .
در ضمن با مسابقه حرفه ای کاملا موافق هستم
الان هم مسابقه اسپید مدلینگ در سایت وجود داره ولی یک مسابقه حرفه ای با حضور افراد حرفه ای این انگیزه رو به آدم میده که کارش رو یک روز تعطیل کنه و به مسابقه برسه :wink: نه برای رو کم کنی برای دیدن قابلیت های پنهان دوستان . من تو پست های قبلیم هم گفتم مسابقه بدیم ولی همچنان با هم دوست باشیم ( پس برای کم کردن روی هم نیست ) ما باید یک گروه حرفه ای تشکیل بدیم و روی خارجی ها رو کم کنیم نه خودمون رو !

با این برنامه های پیش اومده فکر میکنم بقیه دوستان انگیزشون برای مسابقه بالا رفته باشه

موفق باشید دوستان گل

آخرین ویرایش:

hellboy3d

Member
سلام
دوباره اومدم تا همتون منهای سروش دعوا کنم :snap:
گفتم بازم می گم مهم نیست که با سی انسی کار کنی یا مثل می کلانژ با قلم چکش مهم اینکه با عشق کار کنی و کارتو بفهمی
اینا همه وسیله ای تا ما بتونیم به اوج تری دی نه به اوج کمال انسانی برسمی چیزی که تو فرهنگ ایین دین و مذهبمون هست
اما نکته مهم تر اینکه نبود اخلاق باعث میشه بهترین بودن و اولین بود از بین بره البته شما دادشای گلم که همی چیتون تکمیله
فقط رو سوء تفاهمات زیادی مانور میدین
از مدیرا اقا ایمان و فرخ می خوام که برخورد بزارن برای بعد و بجاش باعث بشن که دوستی محکم تر بشه
ولی نظر شخصی من تجربه اندکم میگه منتال قدرتمند ترین موتوری که تا حالا دیدم با اریونم من کار کردم
اما منتال واقعا باید واقعیت شناخت تا تونست از پسش بر اومد البته باقعیه موتر رندر هام قوین و هنر شخص که با اونا چیکار کنه
در اون مرد که گفتیم کالر مپینگ منتال همون فتوگرافی اکسپوژر هست دیگه منتال بجای سمپل بر اساس کلوین کار میکنه
باهم دوست باشین:oops::rose:
موفق باشین

hellboy3d

Member
انقدر این بحث رو خوندم یادم رفت کار نقد کنم
عارف جان کارت مثل همیشه استاندارد های لازمه داره
اما نداشتن تمرکز باعث شده از دست در بره که این مریضی تو اکثر ما سی جی کارای ایرانی شیوع پیدا کرده
کنترل نور و رفلکت ها فکر کنم اساسی ترین مشکل هست
منتظر کارای خوبت با وی هستم
موفق باشی

hmv-ray

Member
عارف جان سلام
خوبی؟
موضوع پستتو که دیدم چون خودم با منتال کار نکردم نیومدم ببینم
حالا دیدم چه بحثی را افتاده
من فقط راجع به کارت میگم که خیلی خوب شده تبریک میگم فکر نمیکردم بتونی تو منتال همچین رندری بگیری
خسته نباشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا