:: تمام سوالات راجع به اينديزاين رو اينجا مطرح كنيد ::

atarodiamir

Active Member
سلام کسی میدونه این عکس لنگر چیه که وقتی عکس یا متنی رو که دارای عکس هست ایمپورت میکنیم کنار عکس ها میاد؟ به دادم برسید. هیچ رقمه از بین نمیره . الانم خیلی ضروریه.مرسی

سلام.
عکس لنگر یکی از بهترین فرامینی هستش که به درد ما می خوره.
اساس این دستور به این صورت هستش که شما این تصویرتون رو داخل کادر متنتون(پاراگراف دلخواهتون) قرار می دهین موقعی که متن یا پاراگرافتون
جابه جا بشه این تصویر به همراه متن جابه جا میشه.
اگر کلید alt رو نگه دارین و روی علامت لنگر کلیک کنین تنظیماتش میاد.
اگر میخواین کلش از بین بره کافیه که شما تصویر رو از متنتون cut و در جای دیگه paste کنین.

آخرین ویرایش:

Azam797

New Member
سلام.
عکس لنگر یکی از بهترین فرامینی هستش که به درد ما می خوره.
اساس این دستور به این صورت هستش که شما این تصویرتون رو داخل کادر متنتون(پاراگراف دلخواهتون) قرار می دهین موقعی که متن یا پاراگرافتون
جابه جا بشه این تصویر به همراه متن جابه جا میشه.
اگر کلید alt رو نگه دارین و روی علامت لنگر کلیک کنین تنظیماتش میاد.
اگر میخواین کلش از بین بره کافیه که شما تصویر رو از متنتون cut و در جای دیگه paste کنین.

سلام دوست من . ممنون از پاسخت اینارو کشف کردم اما کاش میکشد به جای روش cut جور دیگه ای حذفش کرد.
یه سوال دیگه هم دارم که ممنون میشم اگر کمک کنی. برای متن کتابی که قسمتی شعر و قسمتی هم تکست داره نمیدونم چطور میشه مصرع ها رو هم اندازه کرد ؟ حتی تیبل هم ساختم اما باز هم نشد و تو بعضی از مصرع ها سرریز داریم. چطور میتونم مصرع هارو هم راستا کنم؟؟؟

atarodiamir

Active Member
سلام دوست من . ممنون از پاسخت اینارو کشف کردم اما کاش میکشد به جای روش cut جور دیگه ای حذفش کرد.
یه سوال دیگه هم دارم که ممنون میشم اگر کمک کنی. برای متن کتابی که قسمتی شعر و قسمتی هم تکست داره نمیدونم چطور میشه مصرع ها رو هم اندازه کرد ؟ حتی تیبل هم ساختم اما باز هم نشد و تو بعضی از مصرع ها سرریز داریم. چطور میتونم مصرع هارو هم راستا کنم؟؟؟

سلام. من خودم به شخصه از paragraph style استفاده می کنم.خیلی بهتره.

atarodiamir

Active Member

سلام.من خودم به شخصه از paragraph style استفاده می کنم.خیلی بهتره....

tanha132

New Member
سلام دوستانكسي مي دونه تو اينديزاين آيا ميشه توي هر سطر دوتا يا بيشتر پاورقي گذاشت؟ ممنون مي شم راهنمايي كنيد.

tanha132

New Member
سلام دوستان
كسي مي دونه تو اينديزاين آيا ميشه توي هر سطر دوتا يا بيشتر پاورقي گذاشت؟ ممنون مي شم راهنمايي كنيد.

atarodiamir

Active Member
سلام دوستانكسي مي دونه تو اينديزاين آيا ميشه توي هر سطر دوتا يا بيشتر پاورقي گذاشت؟ ممنون مي شم راهنمايي كنيد.

سلام
تا اونجایی که من میدونم نمیشه....تو هر خطی فقط یه پاورقی میشه نوشت.
و دو ستونه هم نمیشه کرد.
موفق باشید.

tanha132

New Member
تشكر از پاسخت دوست عزيز
در زرنگار اين امكان هست كه در هر سطر دو پاورقي باشد كاش در اينديزاين هم مي شد.

atarodiamir

Active Member
تشكر از پاسخت دوست عزيز
در زرنگار اين امكان هست كه در هر سطر دو پاورقي باشد كاش در اينديزاين هم مي شد.

خواهش می کنم.
یه مدت خیلی دنبال این بودم که پاورقی رو چند ستونه کنم، دیدم نمیشه کاریش کرد.

سلام دوستان ،

من برنامه اينديزاين ورژن CS5 را كار ميكنم مشكلي برخورد كردم
وقتي كه ميخواستم يك كتاب رياضي را در برنامه صفحه بندي كنم چون مطالب همش فرمول هاي رياضي بود بنابرين وقتي كه با فرمان place مطالب را از فايل وورد به اينديزاين وارد ميكنم مطالب وارد ميشه اما فرمول ها بجاش مربع هاي خالي ميايد
من در اينترنت كمي جستجو كردم چيزايي در مرود برنامه Math type و نحوه كار ان گفته شده بود براي رفع اين مشكل اما من وقتي كه برنامه Math type را نصب كردم هيچ منويي در برنامه اينديزاين اضافه نشد و نتونستم كه كارم را انجام بدم
گفتم با شما اين مشكل را شريك كنم شايد يكي از دوستان تجربه صفحه آرايي كتاب رياضي كه محتوي فرمول هاي رياضي باشد را داشته باشد؟

atarodiamir

Active Member
سلام دوستان ،

من برنامه اينديزاين ورژن CS5 را كار ميكنم مشكلي برخورد كردم
وقتي كه ميخواستم يك كتاب رياضي را در برنامه صفحه بندي كنم چون مطالب همش فرمول هاي رياضي بود بنابرين وقتي كه با فرمان place مطالب را از فايل وورد به اينديزاين وارد ميكنم مطالب وارد ميشه اما فرمول ها بجاش مربع هاي خالي ميايد
من در اينترنت كمي جستجو كردم چيزايي در مرود برنامه Math type و نحوه كار ان گفته شده بود براي رفع اين مشكل اما من وقتي كه برنامه Math type را نصب كردم هيچ منويي در برنامه اينديزاين اضافه نشد و نتونستم كه كارم را انجام بدم
گفتم با شما اين مشكل را شريك كنم شايد يكي از دوستان تجربه صفحه آرايي كتاب رياضي كه محتوي فرمول هاي رياضي باشد را داشته باشد؟

سلام.
قبلا به این سوال در لینک زیر پاسخ دادم.
http://forum.majidonline.com/threads/201138-فرمول-نویسی-در-ایندیزاین

mary-rashen

New Member
سلام چند تا سوال دارم
1-اگر فایلی با اندازه بزرگ بخواهیم طراحی کنیم مثلا "تابلو در ابعاد 2متر در 3 متر " تنظیمات خاصی در ایندیزاین باید انجام بدیم؟ آیا بهتره از برنامه دیگه ای استفاده کنیم؟
2- آیا در ایندیزاین باید مد رنگی عکسهایی را که استفاده میکنیم قبلا cmyk کنیم یا لازم نیست؟
3- فایلهایی که در ایندیزاین ایجاد میشود با چه دی پی آیی هست و با چه کیفیتی هستند؟ چطور میتوان نسبت کیفیت عکس را با فایلی که ایجاد میشود فهمید؟

با تشکر فراوان و با آرزوی موفقیت برای دوستان

odrakoola

Well-Known Member
آقا چطور میشه تو ایندیزاین تعریف کرد که وقتی عکس وارد(place) میشه خودش اتومات cmyk تبدیل بشه .
این کار امکان پذیر نیست. شما میتونید زمانی که میخواید خروجی بگیرید از منوی file گزینه adobe presets گزینه press quality رو انتخاب کنید. خود به خود تمام عکس های rgb در خروجی شما cmyk خواهدبود.

odrakoola

Well-Known Member
سلام چند تا سوال دارم
1-اگر فایلی با اندازه بزرگ بخواهیم طراحی کنیم مثلا "تابلو در ابعاد 2متر در 3 متر " تنظیمات خاصی در ایندیزاین باید انجام بدیم؟ آیا بهتره از برنامه دیگه ای استفاده کنیم؟
2- آیا در ایندیزاین باید مد رنگی عکسهایی را که استفاده میکنیم قبلا cmyk کنیم یا لازم نیست؟
3- فایلهایی که در ایندیزاین ایجاد میشود با چه دی پی آیی هست و با چه کیفیتی هستند؟ چطور میتوان نسبت کیفیت عکس را با فایلی که ایجاد میشود فهمید؟

با تشکر فراوان و با آرزوی موفقیت برای دوستان

پاسخ سوال اول : زمانی که میخواید خروجی بگیرید از پسوند jpeg استفاده کنید و رزولوشن کار رو روی 50 قرار بدید (هرچه کار بزرگتر PPI کمتر)
پاسخ سوال دوم: اگر این کار رو انجام بدید کار حرفه ای تر خواهد بود .
پاسخ سوال سوم : متون و شیپ هایی که در ایندیزاین ایجاد میشه وکتور هست و میتونید خروچی وکتور از کار بگیرید. عکس هایی که وارد میکنید رو از قبل در فوتوشاپ کنترل کنید.

سلام
در مورد ریزش خودکار مطالب از یک فریم به فریم دیگه، من هر کاری می کنم به صورت خودکار در نمیاد، خودم باید دستی یک فریم دیگه ایجاد کنم. میشه کمکم کنید مشکل کار کجاست؟ممنون

atarodiamir

Active Member
سلام
در مورد ریزش خودکار مطالب از یک فریم به فریم دیگه، من هر کاری می کنم به صورت خودکار در نمیاد، خودم باید دستی یک فریم دیگه ایجاد کنم. میشه کمکم کنید مشکل کار کجاست؟ممنون

اگر متن شما سرریز شده باشد کنار فریم علامت مثبت ظاهر میشود.
کافیست با ابزار direction روی آن کلیک کرده( در این حالت شکل ماوس عوض می شود)
و حالا با استفاده از کلید های alt یا alt+shift یا shift در گوشه مارجین کلیک کرده و به صورت خودکار فریم های بعدی را ایجاد می کند.

در مورد کلید های بالا اگه توضیح خواستین بگین واستون توضیح بدم.
موفق باشید.

pami

Member
سلام دوستان من سوالم در مورد آموزش ایندیزاینه اگه تکراریه از قبل معذرت خواهی میکنم میخواستم بدونم برای اموزش جامع ایندیزاین از مبتدی تا حرفه ای میتونید کتابی یا سی دی خوب و روانی به فارسی معرفی کنید؟چون هرچی گشتم همه نصفه بود در مورد کتابها هم

واقعیت نمیدونستم کدوم خوبه اما کتابهای حجیم رو واقعا نمیرسم بخونم ترجیحا کم حجم و روون و کامل باشه البته اگه هست اگه نیست که همونم خوبه ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا