اول از همه من باید بگم که من 16 سالمه رشته ی نقشه کشی ولی تغییر رشته دادم به کامپیوتر

. علاقه مندی به php
خوب .
واقعلا راست گفتی . یک نگاه کردم همش رو فهمیدم بخدا

بزار کد ها رو برات بزارم تا باورت بشه
ما نگفته باورمون شد.
PHP:
//نمایش مشخصات اینترنت اکسپلورر
$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']
//نمایش ای پی
$_SERVER['REMOTE_ADDR']
//نمایش پورتی که با ان به سایت کانکت شدید
$_SERVER['REMOTE_PORT']
//نمایش تاریخ و زمان
date ('dS \of F Y h:1:s A')
//نمایش پوشه ی فایل
$_SERVER['REQUEST_URI']
//نمایش ادرس سایت
$_SERVER['HTTP_HOST']
//نمایش کامل ادرس سایت حتی اسم درایو
$_SERVER['SCRIPT_FILENAME']
//
//
//
// من همین هارو فعلا پیدا کردم اگر کسی داره بی انصافی نکنه بازم بزاره چون خیلی باهاشون کاردارم .
بزار کد ها رو برات بزارم تا باورت بشه
تازه میگی پیدا کردم!!! خوب همونجا بود دیگه شما چرا زحمت پیدا کردنش و کشیدی!!! قبلا پیدا شده بود

(شوخی)
راستی اگر بجز این ریز کد ها کد دیگری هم هست بزارید تا تکمیل بشه چون خیلی با اینا ریز کد ها کار دارم
همشون همونجا هست!!!!!!!!
در ضمن این ها ریز کد نیستند ، اینها یه مشت متغییر هستند که متغییر های از پیش تعریف شده و رزرو php هستند و تحت شرایطی و بواسطه کامپایلر مقدار میگیرند.
================================================================================
خوب .
واقعلا راست گفتی . یک نگاه کردم همش رو فهمیدم بخدا

خوب باریکلا به این میگن یه کار خوب!!!همیشه ادم باید خودش اول به فکر خودش باشه
حالا که میبینم تلاش کردی منم چند تا برات ترجمه میکنم:
کد:
$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']
مشخصات بروزر کاربری که اطلاعات رو درخواست کرده ، هر مرورگری نه فقط اینترنت اکسپلورر
ای پی سروری که اسکریپت روش داره اجرا میشه
نام سروری که اسکریپت داره روش اجرا میشه! اگر سرور مجازی باشه نام سرور مجازی رو بر میگردونه
شناسه رشته ای مربوط به سرور، این رشته ای هست که هنگام پاسخ به درخواست از طریق هدر برای مرورگر کاربر ارسال میشه
اطلاعات مربوط به پروتکل ای که سرور و مرورگر کاربر با ان ارتباط برقرار میکنند
i.e. 'HTTP/1.0';
متدی که این صفحه توسط اون درخواست شده :
i.e. 'GET', 'HEAD', 'POST', 'PUT'.
زمانی که این درخواست توسط کاربر شروع شده. مثلا کاربر کی گفته من فلان صفحه رو میخوام.(البته فکر میکنم منظورش اینه به احتمال زیاد)
رشته ای که بعد از ؟ قرار گرفته
قسمتی از URL که سرویس دهنده پس از نام میزبان و پورت سرویس گیرنده درخواست کرده بود.
آدرس کامل جایی که اسکریپت داره اجرا میشه یا به عبارتی مسیر ذخیره شدن اون اسکریپت روی هارد یا هر رسانه ذخیره سازی دیگه ای
نام میزبانی که سرویس گیرنده فکر میکند به ان اتصال یافته است .
زبان مورد نظر کاربر برای گرفتن اطلاعات
i.e: IR or EN
محتویات نوع انکودینگ پذیرفته شده توسط کاربر برای این درخواست ، اگر وجود داشته باشد.
Example: 'gzip'.
کاراکتر ست پذیرفته شده توسط کاربر برای این درخواست. اگر وجود داشته باشد.
Example: 'iso-8859-1,*,utf-8'.
نسخه CGI ای که سرور ازش استفاده میکنه
i.e. 'CGI/1.1'.
رشته ای که نام سرور مجازی و یا ورژن سرور رو مشخص و به صفحه ایجاد شده الحاق میکنه!! اگر تنظیماتش enabled باشه.
آدرس اسکریپت درحال اجرا رو روخودش نگه میداره. بیشتر برای وقتی که میخواید به خود همین صفحه اشاره کنید بکار میره مثل
PHP_SELF عمل میکنه.
هنگامی که تحت آپاچی ماژول تایید هویت بوسیله HTTP رو فعال میکنید ، این متغییر مقدارش میشه نوع تایید هویت.
در آپاچی و یا IISS (ISAPI on PHP 5) هنگامی که قصد تایید هویت HTTP دارید این متغییر با کلمه عبور مهیا شده توسط کاربر مقدار میگیره.
اقا من بسمه خسته شدم. هر کی خواست ادامه بده اینم محض کمک به دوستان بود. ( در ضمن اینها ترجمه های دقیقی نیستند من خوندم و برداشت خودم رو نوشتم پس اگر دقیق تر میخواید برید خودتون ترجمه کنید به من خورده نگیرید!!!!)
موفق باشید.