تمام آموز های سایت digital-tutors

mg_mahyar

Member
:green:سلام
من یک سایت زدم میخوام تا عید امسال تمام آموز های تمام سایت ها رو یا به صورت pdf یا به صورت ویدیو برای دانلود بطارم. البته منطورم از تمام یعنی تمام آموزش های به درد بخور هست. کارمونم سعی میکنیم خیلی گسترش بدیم.
فعلا تمام آموز های digital-tutors رو دارم میزارم برای هر کدومم چندین لینک گزاشتم. هر کس خواست بره دانلود کنه.
http://perspolisnews.info/index.php/downliad/-digital-tutors/maya

البته آموزش های بقیه سایتا رو میزارم. بعد از اینکه تمام برنامه ها و تمام فایلای موجود توی digital-tutors رو برای دانلود گزاشتم میرم سراغ gnomon و بقیه سایتا. با مایا که نفس هست شروع کردم. اگرم فای خاصی رو مد نظر دارید بگید من سه سوت لینک دانلود میزارم. برید دانلود کنید فقط کافیه آدرس صفحه مورد نطر رو توی digital-tutors بدید:oops::green:

Respecter

Member
سلام دوست من
کار بسیار مفیدی برای امسالی مثل من انجام دادی
امیدوارم دلسرد نشی و همینطور ادامه بدی
موفق باشی

آفرین...
دستت درد نکنه ....
من یه پیشنهاد دارم یه قسمت به سایتت اضافه کن و بیا توش
از این آموزش هایی بذار که تلفیقیه.... (از چند نرم افزار استفاده می کنن برای کار...)
شرکت جب نومون یا هالیوود از این آموزش ها داره....

mg_mahyar

Member
آفرین...
دستت درد نکنه ....
من یه پیشنهاد دارم یه قسمت به سایتت اضافه کن و بیا توش
از این آموزش هایی بذار که تلفیقیه.... (از چند نرم افزار استفاده می کنن برای کار...)
شرکت جب نومون یا هالیوود از این آموزش ها داره....
اتفاقا من اینم پیش بینی کردم. ولی خوب یک نفرم. نمیرسم زیاد شلوغ پلوغ بزارم. الان شروع کردن بخش تکسچر دیجیتال توتئر رو برای مایا کامل میکنم. مایای که کامل شد. بعد این کار رو هم میتونیم بکنیم. ولی مشکل اینه که الان اگر برم بزارم قاطی پاتی میشه یه موقع یه چیزی رو کم میزارم یه چیزی رو زیاد میزارم.و.... واسه همین این بخش یعنی مایا دیجیتال توتور تموم شد میرم سراغ بخش میکس. مطمین باشید برنامه های جالبی دارم. مثلا کار با برنامه
mokey که خیلی معروف نیست ولی خیلی حرفه ای و آسون هست. و با تلفیق برنامه ها کار میکنه. همینجا اعلام میکنم. اگر کسی دوست داره میتونیم با هم همکاری کنیم.
حتی اگر آموز فارسی دارید میتونیم بزاریم. و کلا میشه یه مجموعه خوبو جمع کرد.

با سلام خدمت آقا مهيار عزيز.
ببخشيد كه من اينجا پست زدم بجاي سايتتون.
اما يك ايراد از آموزشهاي آپلود كردتون داشتم.
شما فايلهاي رپيد شير رو اومدين 25 مگا بايتي كردين.ايكاش يا 100 مگابايتي يا 200 مگابايتي مي كردين يا اگه مي خواستين كوچكش كنين 20 مگابايتي مي كردين كه بشه با رپيدباز هم دانلود كرد.
اگه راهكار مناسبي دارين لطفا بنويسيد.

باز هم تشكر.

mg_mahyar

Member
با سلام خدمت آقا مهيار عزيز.
ببخشيد كه من اينجا پست زدم بجاي سايتتون.
اما يك ايراد از آموزشهاي آپلود كردتون داشتم.
شما فايلهاي رپيد شير رو اومدين 25 مگا بايتي كردين.ايكاش يا 100 مگابايتي يا 200 مگابايتي مي كردين يا اگه مي خواستين كوچكش كنين 20 مگابايتي مي كردين كه بشه با رپيدباز هم دانلود كرد.
اگه راهكار مناسبي دارين لطفا بنويسيد.

باز هم تشكر.
من اعلام میکنم کسی مخواد کمک کنه بیاد جلو. دوم اینکه من آپلود نکردم. من گشتم برای هر آموزش چندین لینک گزاشتم. گاهی 3 تا سایت مختلف رو برای دانلود گزاشتم.اگر اکانت پولی رپیدشیر داری که حله اگر نداری بهتره از file factory استفاده کنی. در ضمن اگثرا هم 100 مگ هستن. گاهی تیکه اخر میشه 20 مگ. لینک های دیگرو چک کنید شاید بهتر نتیجه بگیرید.. به هر حال من خودم ز سایتای دیگه جمع کردم. اگر به خودم بود که 500 مگ رو یک جا جمع میکردم تا راحت تر باشیم
توی این تاپیک هم یه سری نگاه کن شاید مناسب تر باشه برات.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=131232

mojtabaasgarifa

New Member
سایت
adrive.com
رو هم تجربه کن 50گیگ فضا میده و خاصیت انتقال فایل یل لینک مستقیم از سایت دیگه به اکانت شما رو هم داره!

جدیدترین ارسال ها

بالا