تمامی برنامه ها و پلاگین برای مکس (vray for max 9و...)

HOSSEIN_BIGBODY

New Member
سلام از لینک مربوط به Vray واقعا ممنونم من کاربر جدید مکس هستم امیدوارم در یادگیری هرچه بیشتر مکس یاریم بدین

HOSSEIN_BIGBODY

New Member
سلام vray رو گرفتم ماده هاش رو هم اما نصب نمیشه موادشو هم نمیشناسه ازتون ممنون میشم راهنماییم کنین
ممنون

Vias

Member
نه بابا اصلا فکر نکنم وجود داشته باشه.
ولی اگر پیدا کردی لطفا خبری هم به ما بده!

Vias

Member
راستی به علت تاخیری که کردم عذر می خوام.
خواسته های شما حتما عملی می شود.
...........................................................................................................................................
صلوات بفرستید
..........................................................................................................................................

Vias

Member
سلام vray رو گرفتم ماده هاش رو هم اما نصب نمیشه موادشو هم نمیشناسه ازتون ممنون میشم راهنماییم کنین
ممنون

منظورت زمانی که zip رو باز می کنی هست.
اگر این طوری هست احتمالا از winrar مشکل هست.
ولی اگر مشکل موقع اجرای نصب هست فکر نکنم اشکال از لینک باشه یعنی همچین مشکلی مربوط به لینک
هست.

چی گفتم که خودم هم نفهمیدم !!!!!!!!:razz:

Vias

Member
برنامه رو برای شما قرار دادم.

لطفا به صفحه اصلی رجوع کنید.

سلام
من Rpc رو دانلود کردم و نصب کردم و در ابزارهای مکس 2008 اومد اما یا ارور می ده یا چیزی نمی شه انتخاب کرد ( یا شایدم من بلد نیستم باهاش کار کنم
می شه کمکم کنید
خیلی خیلی ازتون ممنونم

Vias

Member
سلام
من Rpc رو دانلود کردم و نصب کردم و در ابزارهای مکس 2008 اومد اما یا ارور می ده یا چیزی نمی شه انتخاب کرد ( یا شایدم من بلد نیستم باهاش کار کنم
می شه کمکم کنید
خیلی خیلی ازتون ممنونم

خواهش می کنم
در حقیقت از این ارور ها خیلی سرم نمی شه ولی اگر کرکی هست بگو تا دنبالش برم

خواهش می کنم
در حقیقت از این ارور ها خیلی سرم نمی شه ولی اگر کرکی هست بگو تا دنبالش برم

خوب حالا که می خواید برام یه کرک گیر بیارید .... RPC رو نمی خوام:cry: .... من دیونه ی این Vehicle studio هستم بدجوری تو کفش موندم اگه برای مکس 2008 گیر آوردید خواهشا با کرک درست و حسابیش برام بزارید ( آخه اون موقع که مکس 8 کار می کردم چندین تا گرفتم اما .... همشون ارور می داد ...):razz:

سپاسگذارم داداش:-?

Vias

Member
آخه اون موقع که مکس 8 کار می کردم چندین تا گرفتم اما .... همشون ارور می داد .:razz:

سپاسگذارم داداش
:-?

خواهش می کنم.

اینجا رو نفهمیدم که مکس شما خراب هست یا لینک.

اگر اشکال از لینک هست لطفا ذکر کنید تا سالمشو بیارم.

راستی این برنامه ی Vehicle studio چه جوریه ؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا