تلوزیون قدیمی

mahyare

Member
با سلام

یه عکس از یه تلوزیون قدیمی دیدم و خودم تو فوتوشاپ طراحیش کردم و حالا دوست دارم نظر شما را هم در این مورد بدونم

با تشکر
Untitled-1.jpg

آخرین ویرایش:

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
کار خوبی شده وساده . به نظر من جا داره بیشتر روش کار بشه .
توی یه صخنه کامپزیتش کنی جالب میشه و یه تصویر سیاه سفید قدیمی هم بندازی توش و روی متریالش یکم بیشتر کار کنی

nima_dsnr

کاربر VIP
جالبه
اون قسمتهایی که بُعد دادی خوب شده ولی اوم قسمتهایی که فلت (صاف) هست باید بُعد بدی.
مثلا اون قسمت سمت راست که خط خطی داره بهتره که برجسته تر بشه.
موفق باشی

yaiiaj

کاربر VIP
سلام
خیلی خوب شده مرسی ، منم با نظرات دوستان مخصوصا نیما کاملا موافقم...
فقط چرا دور صفحه نمایشتو سایه دادی؟ یه مقدار فرو رفته شده که خوب نیست ، روی دکمه ها هم البته فقط و فقط روی اعداد یا اون خطهای دکمه پایینی D: میتونی از رنگ قرمز استفاده کنی ، البته اگه درست یادم باشه D:
به هر حال خیلی قشنگ شده و کلی خاطره هم برامون زنده شد ، دستت درد نکنه:green::rose:

mahyare

Member
جالبه
اون قسمتهایی که بُعد دادی خوب شده ولی اوم قسمتهایی که فلت (صاف) هست باید بُعد بدی.
مثلا اون قسمت سمت راست که خط خطی داره بهتره که برجسته تر بشه.
موفق باشی

با تشکر

منظورت اینه که با bevel and emboss درستش کنم یا مثل شیشه تلوزیون بهش بعد بدم

سلام
خیلی خوب شده مرسی ، منم با نظرات دوستان مخصوصا نیما کاملا موافقم...
فقط چرا دور صفحه نمایشتو سایه دادی؟ یه مقدار فرو رفته شده که خوب نیست ، روی دکمه ها هم البته فقط و فقط روی اعداد یا اون خطهای دکمه پایینی D: میتونی از رنگ قرمز استفاده کنی ، البته اگه درست یادم باشه D:
به هر حال خیلی قشنگ شده و کلی خاطره هم برامون زنده شد ، دستت درد نکنه:green::rose:

با تشکر

تو تلوزیونهای قدیمی اون سایه هست و منم به همون دلیل سایه گزاشتم

و صحبتت در مورد رنگ درسته ولی به نظرم با این رنگها بیشتر میشه حالت قدیمی بودنشو در اورد

خواهش میکنم خوشحال شدم خوشت اومد

جدیدترین ارسال ها

بالا