تلفیق

Narcisus

Member
سلام
این یکی از نونه های تلفیق منه
میتونید بگید کی به این عکس اضافه شده و از کجا به این نتیجه رسیدین؟
میخوام ببینم چقدر مهارت دارم که کارام جوری باشه که کسایی مثل شما کخ این کاره هستن میتونن تشخیص بدن یا نه

2z5eqciw31o2l3ecb89x.jpg

saber110

Member
یه ساعته دارم نیگاه می کنم سرم گیج رفت نفهمیدم

ولی فک کنم این ردیف جلویی ها اضافه شدن

چون اون ردیف عقب تری ها روی دوربینشون اون طرفه و این ردیف جلویی ها رو ی دوربینشون جهت مخلف اوناست

Narcisus

Member
:)
اصلاً به فکر این نباش که دوربین یا هر چیز دیگه رو مد نظر قرار بدی
ببین رنگا میتونه راهنمائیت کنه
دورگیریها نقصی نداره؟

the_king

مدیرکل انجمن
پاسخ رو به تقاضای خود شیطونک جون حذف کردم

ببخشید، روم به دیوار، این تصویر یک مراسم ay pride* که نیست انشاا...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

radon

Member
منم ميگم اين قرمز پوشه

دورش رو خو بريدي اما به رنگ دست و زاويه ي نور توجه نكرديد

the_king

مدیرکل انجمن
من پستم رو ویرایش کردم ولی متاسفانه قادر به حذف کردن نقل قول نوشته هام در پست سایر کاربران که نیستم. :)

Narcisus

Member
من پستم رو ویرایش کردم ولی متاسفانه قادر به حذف کردن نقل قول نوشته هام در پست سایر کاربران که نیستم. :)

به نظرم به نفع بچه ها شد که پستتو پاک کردی
چون جواب غلط غلط غلط بود
عمراً
اینم راهنمایی :d

So0oltan

Member
به نظرم پیراهن آبیه که پشت شخصیه ی که پیراهن قرمز پوشیده، سایه هندی کم و دستش رو تن نفر جلویی نیست. منظورم اون خانومی ی که جلوش ایستاده. درسته شیطونک؟

shgroup

New Member
به نظر من خیلی خوب کار کردی
اما من در اولین نگاه حس کردم که دو تا کیس جلویی یعنی اون دختره و اون مرده که لباس قرمز تنشه و عینک دودی داره اضافه شده به عکس البته نظر یکی از دوستام که اونجا بود می گفت عکس مرده تابلو تره البته دلیلشم بگم :
دلیل من و اون دوستم تقریبا یکی بود و اون هم سایه ها و انعکاس نور خورشید در تصویر اون دو تا عکس جلویی هستش که بیشتر زیر گلو ، صورت و دست این دو نفر نمود پیدا می کنه - اگه نور خورشید از زاویه سمت راست و پشت این رو نفر می تابه چرا صورت مرد که طرف عکس هست سیاهه ولی صورت دختره روشن و تابلو تره و یک جای تابلو تر اینکه چرا موهای دختره با عقب رفته یعنی اونجا بادی نیست که بخواد موهاش رو به عقب ببره (با توجه به موهای بقیه) ؟!

the_king

مدیرکل انجمن
به نظرم به نفع بچه ها شد که پستتو پاک کردی
چون جواب غلط غلط غلط بود
عمراً
اینم راهنمایی :d

مساله اینجا است، اون کسی که دنبال تناقض می گرده هم می دونه کجا دنباش بگرده.
من هم خوشحال می شدم که فرصت برای آزمون سایر دوستان هم وجود داشت ولی گویا انتظار شنیدن پاسخ صحیح
را نداشتید.

به هر حال، من همیشه از اینکه در مباحث آموزشی شرکت کنم خوشحال می شوم، این پست من هم صرفا در همین
راستا است، وگرنه اگر از ابتدا می دانستم که عنوان کردنش اینقدر ناراحتتان می کند، اصلا شرکت نمی کردم. :

در یک تصویری که حاصل ثبت در یک دوربین مشخص است، کیفیت تصویر بایستی در تمامی نقاط آن یکسان باشد.
بدین مفهوم که اگه با تغییر در کنتراست تصویر، تغییر نرم و روان رنگها و شدت نور را محک بزنیم، نباید با یک پارازیت
و تضاد شدید کیفیت مواجه شویم.

همانطور که قبلا هم عنوان کرده بودم تغییر در تنظیمات Levels مساله را به سادگی حل می کند.

2qn8k09.jpg

منم بین اون مرد قرمز و اون دختر عینکی پشتش موندم .

دلیلم هم از نر سایه هایی که تو عکس هست میگم
ولی نمیتونم درست تشخیص بدم
اگه درست گفتم حتما خبر کن !!!!!:d

Morteza76

Member
مساله اینجا است، اون کسی که دنبال تناقض می گرده هم می دونه کجا دنباش بگرده.
من هم خوشحال می شدم که فرصت برای آزمون سایر دوستان هم وجود داشت ولی گویا انتظار شنیدن پاسخ صحیح
را نداشتید.

به هر حال، من همیشه از اینکه در مباحث آموزشی شرکت کنم خوشحال می شوم، این پست من هم صرفا در همین
راستا است، وگرنه اگر از ابتدا می دانستم که عنوان کردنش اینقدر ناراحتتان می کند، اصلا شرکت نمی کردم. :

در یک تصویری که حاصل ثبت در یک دوربین مشخص است، کیفیت تصویر بایستی در تمامی نقاط آن یکسان باشد.
بدین مفهوم که اگه با تغییر در کنتراست تصویر، تغییر نرم و روان رنگها و شدت نور را محک بزنیم، نباید با یک پارازیت
و تضاد شدید کیفیت مواجه شویم.

همانطور که قبلا هم عنوان کرده بودم تغییر در تنظیمات levels مساله را به سادگی حل می کند.

2qn8k09.jpg

این مسئله همیشه صدق نمی کنه!

جدیدترین ارسال ها

بالا