تلفن و كامپيوتر......

bazarche

Member
سلام
با كامپيوتر چه كارايي ميشه كرد كه به تلفن ربط داشته باشه مثلا تلفن كردن و از اين جور چيزا.اگه ممكنه يكي كامل توضيح بده ازش ممنون ميشم(با معرفي نرمافزارهاي مربوطه)

Vmj

Member
من اينو بلدم :
با استفاده از نرم افزار Modem spy ميتونيد هر وقت تلفن زنگ زد در صورت تمايل مكالمات تلفني رو ضبط كنيد. همينطور موقعي كه خودتون تلفن ميزنيد. مزيتي كه اين نرم افزار نسبت به نرم افزارهاي مشابه داره اينه كه چون صدا رو مستقيما از خود مودم و خط تلفن ضبط ميكنه كيفيتش دقيقا مثل خود گوشي تلفنه.

bazarche

Member
از كجا ميشه گرفتش؟؟؟من مودمم به لاين وصله مشكلي نيست از نظر سخت افزاري؟؟

Vmj

Member
اين برنامه رو از اينجا بگيريد : ksn.persianblog.com
در ضمن براي تلفن زدن با كامپيوتر بايد از Phone dialer كه يكي از برنامه هاي ويندوز است استفاده كنيد.

m-sh

Member
آقا راستي من يه برنامه شنيدم هست كه وقتي ما در اينترنت هستيم و تلفن اشغال مي شه اگه كسي بهمون زنگ بزنه خبر مي ده و مي تونيم اينترنت را قطع كنيم و با اون صحبت كنيم !!
كسي نمي دونه از كجا مي شه اين برنامه را پيدا كرد؟؟

shahrokh_xp

Active Member
m-sh گفت:
آقا راستي من يه برنامه شنيدم هست كه وقتي ما در اينترنت هستيم و تلفن اشغال مي شه اگه كسي بهمون زنگ بزنه خبر مي ده و مي تونيم اينترنت را قطع كنيم و با اون صحبت كنيم !!
كسي نمي دونه از كجا مي شه اين برنامه را پيدا كرد؟؟
آقا پس چه برنامه باحاليه!

Ali_ix

Well-Known Member
سلام

ايني كه شما دنبالش هستيد خاصيت Call Waiting هست كه بايد از طرف مخابرات هم پشتيباني بشه ! و مثلا قراره كه مودمهاي V 92 اين خاصيتو داشته باشن ! ولي ماكه نديديم ! :wink:

موفق باشيد...

علي. 8)

m-sh

Member
ولي من مي دونم كه همچين چيزي هست كسي نمي دونه از كجا مي شه پيدا كرد؟؟ :cry:

Vmj

Member
آقايون اون برنامه اي كه شما دنبالش ميگردين من ميدونم چيه.
نميدونم اينو از كجا شنيدين ولي اين برنامه كه به تازگي در ياهو هم خيلي تبليغشو ميكنه نرم افزار callwave هست كه از سايت www.callwave.com ميتونيد دريافتش كنيد.
اما چه فايده :cry: اين برنامه نياز به پشتيباني اين سايت داره. كه فقط در امريكا و فكر كنم كانادا پشتيباني ميكنه. يعني وقتي شمارتون رو بهش ميدين ميگه اين پيش شماره تو ليستش نيست.
من تحقيق كردم. در حال حاظر هيچ برنامه اي براي ايران وجود نداره.
البته يه چيزي به نام سرويس ويژه هست كه شما بايد بريد مخابرات و اين سرويس رو كه نامش call waiting هست بخريد. خط ما اين سرويس رو داره ولي اين هم به درد نميخوره چون فقط واسه موقعي هست كه داريد با تلفن صحبت ميكنيد كه اگه يك نفر دومي زنگ بزنه يك بوق آروم ميشنويد و ميتونيد باكليد flash و سپس شماره 2 بريد با نفر دوم صحبت كنيد. اما اگه تو اينترنت باشيد هيچ بوقي نميشنويد فقط يه خرده سرعت مياد پايين بعدش هم درست ميشه.
اه دهنم كف كرد. ببين چقدر نوشتم 8O

bazarche

Member
آقا كار با اين مودم اسپاي چقدر سخته شما كار كرديد؟چطور ميشه ظبط كرد؟من مودمم به لاين وصله....

Vmj

Member
نه آقا خيلي ساده هست.
فقط كافيه شما برنامه رو اجرا كنيد و وقتي تلفن زنگ زد شما record رو بزنيد. همين 8O

bazarche

Member
اگه من خواستم زنگ بزنم چي؟؟راستي با چه برنامه اي ميشه شماره كسي كه زنگ ميزنه رو فهميد؟؟

salar007

Member
سلام
براي فهميدن شماره تلفن طرف مي تونيد از برنامه Caller ID tool استفاده كنيد :wink:

iRWEBDES

Active Member
چرا اين همه دردسر :lol:
برو 5000 تومان بده يه Caller ID بخر ديگه ... 8) :lol: :wink: :arrow: :idea: :?: :!:

salar007

Member
سلام
اين دوستمون هم راست ميگه ها :)
من این برنامه modem spy رو نصب کردم ولی پیغام modem does not support voice features میده و کار نمی کنه کسی نمیدونه من باید چکار کنم اینطوری که این میگه انگار مشکل از مودم من هست ولی فکر نمی کنم!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا