* تكنيك های مفيد در عكاسی

Sabzine

Member
من قسمت نظر خواهي رو در اين سايت خوندم. خدا رو شكر خيلي استقبال خوب بوده براي راه اندازي بخش عكاسي .اما اينجا اونقدرا فعال نيست متاسفانه.
حالا از دوستاني كه در اين زمينه مهارت دارند اگر جوري باشه كه هر كدام حد اقل 1 تكنيك رو اينجا اراپه كنند حتي اگه مال جايي باشه يا از كسي ديگه باشه موردي نداره فقط جوري باشه كه همه يه جا جمع بشه و استفاده كنيم.
واقعا ممنون
منتظر هستيم!

Sabzine

Member
- تكنيكهايمربوط به نور.
- سايه.
- زاويه.
- فوكوس، فولو.
- شاتر.
- زوم.
- ...
...
براي نمونه چيزهايي كه به نظرم مي اومد اينها بود.

تاپيكه خوبيه ولي دير متوجهش شدم!

به شما پيشنهاد ميكنم كتاب ؛عكاسي ديجيتال؛را بخريد همه ي اينها رو نوشته اگر خيلي مشتاق بوديد بگيد به صورت مقاله بنويسم بدم خدمتتون

Sabzine

Member
خوب ببين دوست عزيز اول اينكه قصدم از درست كردن اين تاپيك اين بود كه هم خودم و هم بقيه با اين تكنيكها آشنا بشن.
چه خوب هست كه شما اين كتاب رو كاملتر معرفي كنيد كه تهيه كنيم و هم اينكه هر چند روز يك تكنيك رو بگين.
نظر شما چيه؟

Sabzine

Member
فكر كنم يادتون رفت كه كتاب رو معرفي كنيد.
انتشارات ؟ نويسنده ؟

آخ بله مرسي از يادآوريتون.

براي شروع عكاسي طبيعتا بايد از عكاسي آنالوگ شروع كنيد براي رسيدن به اين مهم بايد كتاب عكاسي1 براي رشته ي فني حرفهاي و عكاسي 2 آن را مطالعه كنيد بعد كتاب عكاسي ديجيتال و ويرايش تصوير(فوتو شاپ) نوشته ي تام انگ ترجمه سيامك زماني را خريداري كنيد اين كتاب قيمتش 6500 تومان است و جنس كاغد آن هم گلاسه است و كتاب كاملا رنگي است.

ممنون

Sabzine

Member
مثل اينكه ما هر چي ميشه بايد اين كتاب عكاسي 1 و 2 رو بخونيم. نميدونم اين دو كتاب چي داره كه هي سفارش ميكنن.
آقا من از كتاب درسي حالم بهم ميخوره!

Sabzine

Member
بابت توضيح كتاب هم ممنون مهرداد عزيز.
وقتت آزاد شد يه سرو ساموني به اين بخش ميديم با هم. يادت نره!!!!!!!

hr2z

Member
فكر بدي نيست دوستان انشااله در اولين فرصت آخه يه ذره قاطيم اين روزا.
ممنون

H-assan

Well-Known Member
به نظر من . اگه مسابقه عكاسي رو را بندازيم انجمن فعال مي شه البته يك كو چو لو همكاري مي خواد كه دوستان يك كوچولو بي تو جه شودن

Sabzine

Member
چشم اسان جان!
چي كار كنيم ما؟ بفرماييد ما انجام بديم. بلكه اينجوري بتونيم از دوستان چيزي ياد بگيريم.
ما منتظريم!!

Sabzine

Member
جناب assan عزيز.
ما منتظر اين برنامه شديم اما خبري نشد! عكاسي و مسابقه و از اين حرفا.
در مورد تكنيكهاي عكس و عكاسي هم اينجا كار بشه جالب ميشه. كجاست اون دوستي كه ميخواست با ما اين قسمت رو فعال كنه؟؟؟؟ منتظريم.

black-die

Active Member
دوست عزيز ما هم منتظر مسابقه عكاسي هستيم ... اميدوارم مديران انجمن زودتر تصميم بگيرن

جدیدترین ارسال ها

بالا