تكليف فلش چي شد

پيشنهاد شما براي كاربراني كه ميخوان تازه شروع كنن كدوم

• HTML5

رای: 2 25.0%
  • Flash

رای: 6 75.0%

• مجموع رای دهندگان
    8

Ahle Iran Zamin

Active Member
من مدتيه ميخوام به شكل حرفه اي كار با flash رو ياد بگيرم
اما بعد بحثهايي كه راجع به html5 شد مردد شدم
حالا نظر شما رو ميخوام بدونم html5 رو ياد بگيرم يا flash

آخرین ویرایش:

1w2w3w4w

Member
نظر من اینه که هر دوتاشون رو یاد بگیر هرکدوم برا خودش یه کارایی انجام میده به هرحال از اونموقع که من میخواستم فلش8 رو یاد بگیرم این حرفا بود که فلش میخواد حذف بشه...

من هم بات نظر این دوستمون موافق هستم، هر کدوم دنیایی دارند

اگه فلش میخواهید به صورت حرفه ای یاد بگیرید بنده یک مجموعه آموزشی کامل به زبان اصلی اما ساده و قابل فهم دارم

شامل 25 مجموعه اموشی که اط مقدماتی تا پیشرفته و تشریح مباحث مختلف فلش
مثا خود فلش، اکشن اسکرییپت، انیمیشن ، طراحی وب و مالتی مدیا

خواستید با قیمت ارزان در اختیارتان میگزارم

قیمت کل مجموعه 25 هزار تومان

هزینه ارسال با پست پیشتاز 5 هزار تمان

Security9776

Active Member
با سلام و عرض ادب،
دوست گرامی،
بحث بین flash و html5 بحثی است که سالهاست ادامه دارد.
اما اساسا فلش قابل حذف شدن نیست. در همین سالها که نگاه کنید می بینید که فلش چه بسا بیشتر پیشرفت داشته و تو محیط های مختلف وارد شده. برای مثال پلفترم های آندروید و آی او اس و ... .
نرم افزار های جانبی فلش هم رشد فزاینده ای داشته اند. کیفیت فلش در پروژه های مالتی مدیا قابل مقایسه با نرم افزار های دیگر نیست.
اما در این عرصه نباید از html5 غافل بشید. همان طور که از زبان های سرور ساید، زبان های برنامه نویسی دسکتاپ، گرافیک و ... نباید غافل بشید.
هر چیز به جای خود نیکوست. بعضی از قابلیت های html5 و سیلورلایت برای برخی از پروژه ها لازم هستند.

در مجموع از یادگیری فلش پشیمان نخواهید شد.

موفق باشید و سربلند

akherat

مدیر انجمن
فلش برای شروع خوبه
اما
واسه پایان نه

-----------

فلش آسونه و به عنوان یه چیز غول نبین
جاوا یا qt یاد بگیری بهتره

pb559blue

Active Member
من فکر می‌کنم که پیش از هر تصمیمی باید این سوال رو از خودت بپرسی که قصد انجام چه کاری رو داری! برای مثال یکی شاید بخواد برنامه نویسی یاد بگیره، خوب این خیلی خوبه، امّا برای چی؟ طراحی بازی، شبکه، وب یا سیستم‌های صنعتی و الکترونیکی؟ اینا هر کدومشون ابزارهای خاص خودشون رو دارن. حالا اگه "وب" رو انتحاب کرد معلوم میشه پی چی باید بره و از کجا شروع کنه.
ببین یه روزی بود که وب از هدف‌های اصلی فلش بود و به همین خاطر هم در تقابل با html قرار داشت، امّا امروز اینطور نیست، امروز خیلی چیزا عوض شده با اینکه این دوتا هنوز میدان اصلیِ رقابتشون اینترنت هست امّا راهشون و کارِشون از هم جدا شده. و البته میشه گفت که دیگه جنگی هم وجود نداره، چون برای همون یک ذره هم‌پوشانی کاری هم که دارن الان شما می‌تونی تا حدی کارهای فلش رو به html5 تبدیل کنی. البته این ابزار‌هایی که این کار رو انجام می‌دن خیلی ضعیف هستند امّا خوب اونا هم درست میشن. پس بنابر‌این مهّمه که بدونی می‌خوای چی کار کنی و بعد ببینی که اون کار با فلش انجام میشه یا با html5.​

جدیدترین ارسال ها

بالا