تكست افكت 3d آموزش خودم

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
دوستان طريقه ساخت 3d تكست افكت را داده بودن من هم فرصت كردم و تهيه كردم كه با حروف cg persian ساختمش

اميدوارم خوشتون بياد

نام آموزش : تكست افكت 3d

نرم افزار (فتوشاپ و xara 3d)

1-وارد برنامه شده و هر تكست را به صورت جدا تايپ و ذخيره كنيد مانند شكلهايي كه گزاشتم

نكته : نور سفيد را روي قسمت روبرويي تنظيم كنيد طوري كه سطح روي تكست كاملا سفيد باشد

2-حالا وارد فتوشاپ ميشيم :sleepy:
يه سند به دلخواه ايجاد كنيد ( در اين آموزش من 800*1500 را انتخاب كردم)

:angel:

3-ابزار گرادينت را انتخاب و طبق شكل تنظيم، و روي بكگراند سند اجرا كنيد

4-حالا يكي يكي تكست هايي كه ذخيره كرديد را وارد كنيد و سايز آنها را متناسب با نياز ctrl+t ترنسفرم كنيد

5-پس از اين كه همه تكست ها را طبق سليقه خودتون مرتب كرديد ابزار magic wand tools را انتخاب و روي قسمت روبرويي تكست C كليك تا قسمت روي تكست انتخاب بشه ، حالا يك لايه جديد بالاي لايه ي c ايجاد و اون را با رنگ مشكي fill ميكنيم(توسط سطل رنگ يا از منوي edit >>Fill را انتخاب و از قسمت use گزينه black را انتخاب كنيد)

6-حالا كليد ctrl+d را بزنيد تا ديسلكت شه سپس روي همان لايه كه fill داديد دبل كليك كنيد و گزينه گراديانت را انتخاب كنيد سپس تنظيمات را مثل شكل انجام دهيد و براي هر لايه مراحل قبل را انتخاب كنيد

7- تا اينجا بايد به اين شكل رسيده باشيد

8-حالا روي هر كدام از لايه هايي كه بالاي تكست ها ايجاد كرديد راست كليك و گزينه convert to smart object را انتخاب كنيد و سپس بالاي آنها يك لايه ي جديد ايجاد و foreground را سفيد و با براش فلورال (گل و بوته) روي همان تكست مورد نظر به سليقه خودتون بزنيد(براي هر تكست جداگانه) سپس روي لايه اي كه براش را اجرا كرديد راست كليك كنيد و گزينه creat clipping mask را انتخاب كنيد

اين بود آموزشي از گيلاس
تقديم به همگيه دوستان:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
نمیدونم توی مجلشون گزاشتن یا نه!!
ولی من این آموزش را توی سی جی هم با یوزر خودم قرار داده بودم
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا