تقییر نام دامین !

mahdi-vb

Member
میدونم تقییر نام دامین برای عنوان تایپ خوب نیست یعنی نمیشه نامین نیم رو تقییر داد ولی مشکل من ..
راستش من دامین و هاست ثبت کردم و حالا از انتخاب این نام پشیمون شدم و میخام این دامین حذف بشه و یه دامین دیگه بر روی اون هاست ثبت بشه خیلی ها به من گفتن یه دامین دیگه بخر و پارک کن ولی من نمیخام این کار رو بکنم چون دوست ندارم بیشتر از این هزینه کنم میخام از هاستینگ های عزیز بخام که بگن خذف یه دامین و ثبت یه دامین دیگه و نصب اون چقدر براشون هزینه میبره ( برای خود هاستینگ ) و چقدر پول بدم منصفانه هست !

iranads

Active Member
والله باید از خود اون شرکتی که هاست گرفتید سوال کنید ولی فکر نکنم عملی باشه. چون ثبت دامین هزینه داره و خود شرکت ها دارن بهای اونو پرداخت میکنند.. بهترینش اینه که یه دامین دیگه ثبت کنید. اون دامین هم ببینید اگه کسی خواست بهش بفروشید.

free-man

New Member
میدونم تقییر نام دامین برای عنوان تایپ خوب نیست یعنی نمیشه نامین نیم رو تقییر داد ولی مشکل من ..
راستش من دامین و هاست ثبت کردم و حالا از انتخاب این نام پشیمون شدم و میخام این دامین حذف بشه و یه دامین دیگه بر روی اون هاست ثبت بشه خیلی ها به من گفتن یه دامین دیگه بخر و پارک کن ولی من نمیخام این کار رو بکنم چون دوست ندارم بیشتر از این هزینه کنم میخام از هاستینگ های عزیز بخام که بگن خذف یه دامین و ثبت یه دامین دیگه و نصب اون چقدر براشون هزینه میبره ( برای خود هاستینگ ) و چقدر پول بدم منصفانه هست !

اگر دومین بین المللی باشه تا 3 روز بعد از ثبت میشه delete کرد (اگر اون فروشنده نماینده مستقیم باشه) ولی کل پول دومین رو پس نمیدن ، مثلا دات کام 7.19 دلاری ، 4 دلارش رو پس میدن

اگر بیشتر از 3 روز گذشته باشه دیگه نمیشه دلیت کرد ،

در نتیجه هیچ شرکت هاستینگی نمیتونه دومین شما رو دلیت کنه ! و یه دومین دیگه به جاش بده

تنها راه اینه که یه دومین جدید ثبت کنید و پارک کنید روی سایت قبلی

mahdi-vb

Member
هاستینگ من : persianservice

اگه تا 3 روز هست پس چطور بعضی از هاستینگ ها تا 1 ماه گارانتی میدن و بعد از یک ما اگه راضی نبودی تمام پول رو پس میدن !! ؟؟ ولی فکر کنم بشه دامین رو حذف کرد .. چون بعد از پایان قرارداد ( 1سال ) دامین حذف میشه !!

یه سوال اگه یه دامین دیگه بخرم ( از یه شرکت دیگه ) و روی سایت قبلی پارک کنم دیگه ربطی به دامین قبلی نداره !! یعنی با نوشتن ادرس دامین جدید دامین قبلی نشون داده نمیشه !! و میتونم از دامین جدید ایمل درست کنم و فایل های که اپلود میکنم با ادرس دامین جدیده !

irlogo

Active Member
هیچ هاستینگی در هیچ جای جهان مبلغ دامین را مسترد نمی کند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه دامنه رو هاست پارک بشه با اون دامنه پارک شده هم وب سایت شما باز خواهد شد و شما می توانید با استفاده از نام آن دامین ایمیل تعریف کنید و یا ساب دوماین و ...

mahdi-vb

Member
هیچ هاستینگی در هیچ جای جهان مبلغ دامین را مسترد نمی کند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه دامنه رو هاست پارک بشه با اون دامنه پارک شده هم وب سایت شما باز خواهد شد و شما می توانید با استفاده از نام آن دامین ایمیل تعریف کنید و یا ساب دوماین و ...

دامین جدید که پارک میشه ..
ربطی به دامین قبلی نداره یعنی اگه دامین قبلی مدتش تموم شه .. یا بفروشمش دیگه سایت فقط با دامین جدید بالا میات

خوب دامین دات کام میخام که رو هاستم نصب کنم !! کی ارزون میده !!
دیگه نمیخام زیادی پول خرج کنم !

free-man

New Member
هاستینگ من : persianservice

اگه تا 3 روز هست پس چطور بعضی از هاستینگ ها تا 1 ماه گارانتی میدن و بعد از یک ما اگه راضی نبودی تمام پول رو پس میدن !! ؟؟ ولی فکر کنم بشه دامین رو حذف کرد .. چون بعد از پایان قرارداد ( 1سال ) دامین حذف میشه !!

یه سوال اگه یه دامین دیگه بخرم ( از یه شرکت دیگه ) و روی سایت قبلی پارک کنم دیگه ربطی به دامین قبلی نداره !! یعنی با نوشتن ادرس دامین جدید دامین قبلی نشون داده نمیشه !! و میتونم از دامین جدید ایمل درست کنم و فایل های که اپلود میکنم با ادرس دامین جدیده !

گارانتی برگشت پول همیشه و در همه شرکتها در مورد وجه هاستینگ هست ، و برای اطمینان مشتری از کیفیت هاستینگ

دومین رو شما انتخاب می کنید و مالکش هستید ، اسمی هست که به خاطر سلیقه شما به ثبت رسیده و پولش هم توسط شرکت مربوطه پرداخت میشه و قابل تغییر هم نیست ، در ضمن چیز خراب شدنی هم نیست و کیفیت خوب و بد هم نداره
بنابراین طبق قوانین 99 درصد شرکتها به هیچ عنوان هزینه دومین رو مسترد نمی کنند و حتی در صورت کنسل کردن هاستینگ دومین همچنان در اختیار شما باقی میمونه

در مورد حذف هم ، خیر ، بعد از 3 روز تا پایان مهلت 1 ساله و بعد از اون هم تا پایان اکسپایر شدن نمیشه دلیت کرد (البته وارد بحث دوره پایانی نمیشم که پیچیده هست)

اگر بخواید کاملا مستقل باشه باید به عنوان add on domain اضافه بشه ، به هر صورت اینو دیگه باید با شرکت هاستینگ مربوطه هماهنگ بفرمایید

mahdi-vb

Member
هاستینگ من این جواب رو داد : متاسفانه امكان modify دامنه وجود ندارد.

سوال : Add on domain با Park Domain چه فرقی میکنه ؟؟

از هاستینگ های عزیز میخام هر کی تعرفه قیمت دامین .com ارزون داره اینجا بگه !

ady_constantine

Active Member
Add on domain : روی هریک از شاخه های هاستت می تونی یک دومین تعریف کنی .
Park Domain : کلیه دومین هایی که پارک می شوند یک هاست را خواهند آورد .

دومین .com با قیمت 7030 تومان ! : http://www.domain123.ir/?1213032662

اگه تا 3 روز هست پس چطور بعضی از هاستینگ ها تا 1 ماه گارانتی میدن
گارانتی باز پرداخت هزینه هاست منظورشون هستش نه دامین !
فکر میکنم Icann این اجازه رو ب نماینده هاشون داده که اگه دوست داشتن مبلغی حدود 56 دلار ( برای .کام به فرض ) از مشتریاشون
بگیرن و دامین رو قبل از انقضا باطل کنند! حتما میدونید که این هزینه اصلا برای مسئول هاستینگ به صرفه نیست که انجام بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا