سلام تقویم با جاوا اسکریپت یا فلش برای تاریخ هجری قمری سراغ دارید. ممنون از توجهتون! :)
ه هادی ابراهیمی Member Jul 19, 2005 #1 سلام تقویم با جاوا اسکریپت یا فلش برای تاریخ هجری قمری سراغ دارید. ممنون از توجهتون!
SA_EB Member Jul 19, 2005 #2 وعلیکم السلام ! گشتم نبود - بگرد هست !! اگه یک شیرمرد پیدا بشه این کمک رو انجام بده فول مخلسیم . با تشکر : س.ا (حقیر)
وعلیکم السلام ! گشتم نبود - بگرد هست !! اگه یک شیرمرد پیدا بشه این کمک رو انجام بده فول مخلسیم . با تشکر : س.ا (حقیر)
ه هادی ابراهیمی Member Jul 22, 2005 #3 درود بر شما از دست این اعراب که ساخت تقویمشون مثل خواندن زبانشون سخت !! کارم گیر کسی پیدا کرد من رو دریابد
درود بر شما از دست این اعراب که ساخت تقویمشون مثل خواندن زبانشون سخت !! کارم گیر کسی پیدا کرد من رو دریابد
S S-Mr-Sarabi New Member Aug 9, 2005 #5 من تقويمش رو هنوز ننوشتم. ولي رابطههاش رو درآوردم ميخواي برات بنويسم؟
ه هادی ابراهیمی Member Aug 9, 2005 #6 مگه میشه رایطه ثابتی براش گذاشت این که هر سال ماه رمضان یک روز عقب جلو میکنند. اگه بشه از تقویم هجری قمری خود ویندوز استفاده کرد خوب میشه
مگه میشه رایطه ثابتی براش گذاشت این که هر سال ماه رمضان یک روز عقب جلو میکنند. اگه بشه از تقویم هجری قمری خود ویندوز استفاده کرد خوب میشه