splinter cell عزیز سوال شما رو تصحیح میکنم (یکم تخصصی تر ) :
1 .
من خودم خیلی دنبال این نرم افزار بودم تا پیداش کردم
جواب :
برنامه توسط خودم برنامه نویسی شده
بلاخره خودت نوشتی یا پیداش کردی فق این 2 تا زمین تا آسمونه ...
خلاصه چیزیه که هیچکس نداره
فکر نکنم بازم کسی بتونه داشته باشه ...
و از الگوریتم ++c پیروی میکنه
این رو آخر توضیح دادم .........
چون فوق العاده خطرناکه و خیلیارو زمین میزنه
مثلا کیارو زمین میزنه ؟ شرکت هایی مثل پرند و ... که باهاش برای محصولاتشون اتوران میسازن ؟ نکنه فکر کردی یه دیکامپایلر برای زبونی مثل Java نوشتی ...
خوب اینم از شوال اصلی : دوستان تو این سوالات چند تا نکته هست که خواهش میکنم کسی از بچه های انجمن پاسخ نده و ایراد نگیره بزارید خود آقای shahrokh2008 پاسخ بدن ببینیم چقدر از این بیلدر میدونن چون اگه واقعا همچین نرم افزاری رو نوشته باشن ...
شما چگونه این برنامه رو نوشتید ؟
میشه بگید دانش آموزید یا دانش جو ؟ اگر دانشجو هستید چه رشته ای و چه گرایشی ؟ با مباحث امنیت نرم افزار آشنایی دارید ؟
اگر جواب سوال بالا بله است چطور دستورات چرت و پرت موجود تو فایل اجرای رو Decompile میکنید ؟
چطور تونستید سورس Compiler بیلدر رو پیدا کنید ؟ نکنه همشو از نرم افزار استخراج کردین ؟
چقدر با امنیت نرم افزار بیلدر و کلا نرم افزار ها آشنایی دارید ؟
دوستانی اینجا بودن که کلی کار رو همچین پروژه هایی (نه این ولی با این مبحث مرتبط بوده) انجام دادن هنوز هم داریم با همکاری هم روش کار میکنیم ولی به نتیجه ی دلخواه نرسیدیم ...
اگر واقعا همچین برنامه ای نوشته باشید و کار خودتان هم باشه بهتون تبریک میگم در حد خودش کار بزرگیه ...
از آقا حامد و سامان جان هم خواهش میکنم این تاپیک رو قفل یا پاک نکنن تا به نتیجه برسه ...