تقسیمات تو در تو؟ یه سوال داشتم که منبعشو دقیق بلد نیستم؟:d

leaping

New Member
سلام خدمت دوستان واهالی محترم سایت
یه سوال نسبتا تخصصی داشتم

فرض کنید ما چند
HTML:
<div></div><div></div><div></div>

به این صورت داریم که در حالت عادی سه ردیف جدولی خالی رو همه قرار میده؟
خب تا اینجای کار درست
فرض کنید من در بالایی یک هدر قرار دادم در پایین زیرهدر و زیرش مثلا یه رنگ(درون هر ردیف)
خب حالا من اگه بخوام<div>قرار بدم که روی این 3 تا قرار بگیره باید چیکار کنم؟
منظورم اینکه اون بتونه رو سطح 3 تای اونها قرار بگیره مثلا شبیه شکل زیر بشه
div.png

dexted

Active Member
سلام دوست عزیز:)
شما باید از خاصیت position:absolute استفاده کنید.
مثل کد زیر

HTML:
<div class="main" style="position:relative">
	<div class="header"></div>	<div class="content"></div>	<div class="footer"></div>	<div class="over" style="position:absolute;top:10px;left:10px;z-index:10"></div>

</div>

در اینجا به چند نکته توجه کنید:
1-اون div ی که absolute هست باید زیرمجموعه یه div باشه با position:relative
2- با استفاده از خاصیت های topو left و rightو bottom میتونید جای باکس مورد نظر رو درست کنید
3-z-index:10 واسه این گذاشته شده که روی همه عناصر قرار بگیره

اگر اطلاعات بیشتری نیاز دارین سایت زیر بسیار راهگشاست
http://w3schools.com/css/css_positioning.asp

امیدوارم به درد خورده باشه:rose:

leaping

New Member
سلام دوست عزیز:)
شما باید از خاصیت position:absolute استفاده کنید.
مثل کد زیر

HTML:
<div class="main" style="position:relative">
    <div class="header"></div>    <div class="content"></div>    <div class="footer"></div>    <div class="over" style="position:absolute;top:10px;left:10px;z-index:10"></div>

</div>

در اینجا به چند نکته توجه کنید:
1-اون div ی که absolute هست باید زیرمجموعه یه div باشه با position:relative
2- با استفاده از خاصیت های topو left و rightو bottom میتونید جای باکس مورد نظر رو درست کنید
3-z-index:10 واسه این گذاشته شده که روی همه عناصر قرار بگیره

اگر اطلاعات بیشتری نیاز دارین سایت زیر بسیار راهگشاست
http://w3schools.com/css/css_positioning.asp

امیدوارم به درد خورده باشه:rose:

بسیار تشکر
بله این سایت رو رفتم و کلی هم ازش چیز یاد گرفتم
ولی نمیدونم کارهای مورد نظرم رو با چه عنوانی جستجو کنم
بعدشم اینکه دوتا سوال دیگه داشتم ممنون میشم اگه جوابشو بدین

ببینید من مثلا یک منوی باز شونده کشویی با Jquery نوشتم حالا روی لینک میری منو باز میشی و طبق دستورات شرطی کاری کردم که اگه روی لینکهای دیگه بری منو قبلی بسته و جدید باز شه(البته من اینکارو ابداع نکردم تشکر از بهوجود آورنده های java و Jquery)
خب حالا اگه من نخوام روی هیچکدوم از لینکهای دیگه باز شونده برم و قصد داشته باشم منوی قبلی وقتی از روش بری کنار بسته بشه باید چیکار کنم؟

میخواستم بپرسم چطوری میشه یک فضای خالی رو ایجاد که کلیک خور باشه یا باهاش بشه نشانی گیری کرد
برای مثال
من میخوام یک <div> تعریف کنم با عرض و طول 200px حالا اگه بخوام کل فضای اون یک محدوده کلیک خور تعیین کنم که بشه روش کلیک کرد و یا اینکه از اون برای هدف گیری استفاده کرد باید چیکار کنم؟

دوم اینکه چطور میشه شکل نشانگر موس رو تغییر داد؟

مثلا وقتی میری روی لینک از حالت نشانگر دست به نشانگر معمولی تغییر پیدا کنه و یا اینکه بلعکس؟

پیاپیش تشکر از پاسخهاتون

dexted

Active Member
خواهش میکنم دوست من انجام وظیفه است :)

ببینید من مثلا یک منوی باز شونده کشویی با Jquery نوشتم حالا روی لینک میری منو باز میشی و طبق دستورات شرطی کاری کردم که اگه روی لینکهای دیگه بری منو قبلی بسته و جدید باز شه(البته من اینکارو ابداع نکردم تشکر از بهوجود آورنده های java و Jquery)
خب حالا اگه من نخوام روی هیچکدوم از لینکهای دیگه باز شونده برم و قصد داشته باشم منوی قبلی وقتی از روش بری کنار بسته بشه باید چیکار کنم؟
اگر ممکن هست کد رو به من بدین تا ببینم کجاش باید تغییر کنه به این صورت نمی تونم جوابی بدم :(

میخواستم بپرسم چطوری میشه یک فضای خالی رو ایجاد که کلیک خور باشه یا باهاش بشه نشانی گیری کرد
برای مثال
من میخوام یک <div> تعریف کنم با عرض و طول 200px حالا اگه بخوام کل فضای اون یک محدوده کلیک خور تعیین کنم که بشه روش کلیک کرد و یا اینکه از اون برای هدف گیری استفاده کرد باید چیکار کنم؟

متاسفانه اصلا نفهمیدم چه چیزی مد نظرتون هست.اگر یه مثال یا یه نمونه بدین و یا یه کم بیشتر توضیح بدین که منظور از هدف گیری چی هست شاید بتونم کمکی بکنم

دوم اینکه چطور میشه شکل نشانگر موس رو تغییر داد؟

مثلا وقتی میری روی لینک از حالت نشانگر دست به نشانگر معمولی تغییر پیدا کنه و یا اینکه بلعکس؟

با دستور cursor:pointer (برای دست) برای دیدن لیست کامل این گزینه ها دوباره همون سایت راهگشاست :)
http://w3schools.com/cssref/pr_class_cursor.asp

:rose:

leaping

New Member
خواهش میکنم دوست من انجام وظیفه است :)

اگر ممکن هست کد رو به من بدین تا ببینم کجاش باید تغییر کنه به این صورت نمی تونم جوابی بدم :(

متاسفانه اصلا نفهمیدم چه چیزی مد نظرتون هست.اگر یه مثال یا یه نمونه بدین و یا یه کم بیشتر توضیح بدین که منظور از هدف گیری چی هست شاید بتونم کمکی بکنم

با دستور cursor:pointer (برای دست) برای دیدن لیست کامل این گزینه ها دوباره همون سایت راهگشاست :)
http://w3schools.com/cssref/pr_class_cursor.asp

بسیار ممنون از پیگیریتون دوست من

اول اینکه

این کد من هست که یک <div> رو باز و بسته میکنه

البته خیلی ساده هست و فعلاا به فکر افکت دادن بهش نبودم اینجا به مشکل برخوردم که یادم افتادم اینمنوی وقتی از روش خارجی بشی باید بسته بشه
بنابراین به این فکر افتادم که وقتی خارج از صفحه منو کلیک کنی بسته بشه یعنی به اشیاء درون صفحه خاصیت hide بدی که دیدم خیلی غیر حرفه ای میشه باید یه راه کدنویسی داشته باشه
[JSS]
<script>
function myfunction()
{
$(document).ready(function(){
$("#le").hide();
});
}
$("#hide").click(function(){
$("#le").hide();
});
$("#show").mouseover(function(){
$("#le").show(1000);
});
});
</script>

[/JSS]

leaping

New Member
یعنی با mouseout میشه اینکارو کرد ولی وقتی میری روی منوی باز شده بسته میشه

آخرین ویرایش:

dexted

Active Member
سلام دوباره بر شما :)

من یه کد از اول نوشتم این رو عینا کپی کنید ببینید به کارتون میاد؟
اگر جایی مشکل بود در خدمتم :)

HTML:
<html>
<head><script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.0/jquery.min.js"></script><style>
.mnu div{display:none}.mnu{width:100px}
</style></head><body><script>
$(".mnu").hover(function(){
$("div" , this).show(200);
},
function(){
$("div" , this).hide(200);
});

});</script><ul><li class="mnu">menu1<div>salam1</div></li><li class="mnu">menu2<div>salam2</div></li><li class="mnu">menu3<div>salam3</div></li></ul></body>
</html>

leaping

New Member
سلام دوباره بر شما :)

من یه کد از اول نوشتم این رو عینا کپی کنید ببینید به کارتون میاد؟
اگر جایی مشکل بود در خدمتم :)

HTML:
<html>
<head><script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.0/jquery.min.js"></script><style>
.mnu div{display:none}.mnu{width:100px}
</style></head><body><script>
$(".mnu").hover(function(){
$("div" , this).show(200);
},
function(){
$("div" , this).hide(200);
});

});</script><ul><li class="mnu">menu1<div>salam1</div></li><li class="mnu">menu2<div>salam2</div></li><li class="mnu">menu3<div>salam3</div></li></ul></body>
</html>

اولا بسیار ممنون که پیگیر بودین دوست عزیز
دوما بله مقداری روش تفکر کردم ببینم چی به چیه به جاهایی رسیدم برای استفاده در جهت تدوین منوی خودم

سوما همیشه انقد شلخته کد مینویسید؟:d

dexted

Active Member
سلام خدمت شما :)

خواهش می کنم انجام وظیفه هست
به هر حال اگه جایی مشکل بود بفرمایید

والا این کد ها بسیار تر و تمیز نوشته شده بود چون اونها رو توی تگ های HTML گذاشتم که معلوم باشه این طور به هم ریخته :(
به هر حال عذر خواهی میکنم اگر اذیت شدین

جدیدترین ارسال ها

بالا