تقدیم به مجید آنلاینی های عزیز

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به به آقا مصطفی. چه عجب از این ورا؟!

طرحت خیلی قشنگ شده. فقط به نظر من اون پروانه ها رو اگر بالای اون کوهها میذاشتی که نزدیک به اسم امام زمان هم باشن خیلی قشنگتر میشد. اینجوری الان مرز خاصی بین زمین و آسمون وجود نداره. در کل طرح واقعا قشنگی شده.

موفق باشی.

kambiz-g

Member
سلام
به نظر من رنگ پروامه ها و كوهها رو عوض كن اينجوري يه مقدار بي روح شده
نوشته امام زمان رو هم پشت كوه بندازي به نظرم جالب تر ميشه

Member
با سلام
به نظر من طرحت خیلی زیباست.فقط اگه بین پروانه ها و کوه ها را با چیزهای دیگری پر می کردی عالی می شد .
دمت گرم و اجرت با امام زمان

طرح نو و جالبی شده . به نظرم رنگ کوه ها را عوض کن . تا اولا ابا صالح المهدی بیشتر خودشو نشون بده و دوما اینکه رنگ کارت هماهنگ تر بشه . موفق باشی

LordEfazati

Member
کار قشنگیه !
ولی این کوهها انگا اومده کارو نصف کرد و دو تا کار مجزا به وجود آورده که این باعث میشه ارتباط موضوع با بیننده رو پایین بیاره !

موفق باشی!

MAJOR

Well-Known Member
آقا دستت درد نکنه ما که کیف کردیم خیلی کامل و بجا بود

mostafa_cs

Well-Known Member
جالب بود.
به نکاتی هم که دوستان گفتن توجه کنی جالبتر هم میشه.

kambiz.elf

Member
سلام
اقا ما بعد از 10 روز از سفر برگشتيم قسمت شد اولين تايپك بعد از سفر براي آقا مصطفي باشه .
خوب آقا طرح جالبي شده . البته فكر كنم دوستان در كل مشكلاتو گفتن ولي ما هم ميگيم . فكر كنم رنگه پروانه هاو گل ها اصلا جالب نيست و جاي پروانه ها. كوه ها هم تعدادشون خيلي زياده و خيلي كوچيكن (اگه ميخواستي با اين كار حالت دور دست بودن كوه ها رو نشون بدي فكر كنم خوب نتونستي در بياري) و كلا كار جالبي بود. موفق باشي .

سلام...
انتقادات روی کوه ها زیاد بود بنابر این برشون داشتم....
رنگ گل ها رو هم عوض کردم...
حالا چطوره ؟ بهتر شدیا بدتر؟
نظر شما چیه؟...
ممنون میشم بازم نظر بدین...
با سپاس فراوان...
موفق باشید...
attachment.php

پیوست ها

• MAGHE03.JPG
    MAGHE03.JPG
    115.3 کیلوبایت · بازدیدها: 29

Ali 59

Well-Known Member
مرسی!!
خسته نباشی آقا مصطفی خداقوت...
بسیار زیبا ..عالی .. بی نقص و متفاوت با کارهای مذهبی رایج و معمول! .. استفاده کردم

(ضمناً کوههای طرح اول منو یاد نقشه آخر فیلم ارباب حلقه های 3 انداخت !! :D :wink: )

موفق و پیروز باشی

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
این یکی خیلی بهتر شد مصطفی. با اجازه گذاشتمش تو تاپ گالری.

موفق باشی.

kambiz.elf

Member
سلام
آقا مصطفي بابت تاپ گالري تبريك . كار خيلي قشنگي شده . ولي به نظر من اگه نور پشت يا ابا صالح مهدي يكم زرد بود بهتر مي شود (شايدم اشتباه كنم)

سلام....
از تمامی بروبچز به خاطر لطفی که نسبت به من داشتن و نظر دادن بی نهایت ممنون و متشکرم...
سارا خانوم هم که ما رو شرمنده کرن ... ما خیلی ارادتمندیم....
ما خیلی ارادت داریم خدمت بروبچه های مجیدآنلاین ...
ممنون و موفق باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا