تقدیم به بهترین زن دنیای من.. مادرم...!!!

Hamed

Active Member
سلام
من تازه فهمیدم اینجا کجاست من همش با wip بچه های ویژه اشتباه میگرفتم(خوب بسگی خنگی...!!!):lol::lol::lol:
ما توی چند تا خونه ای که داریم توی تهران یک خونه هست که پایین شهر واقع شده نزدیک 130 متر میشه البته در دو طبقه که در هر طبقه سه اتاق تقریبا 14 متری و دوسرویس کامل هست که نزدیک به 70 سال قدمت داره ما بهش میگیم خونه باغ برا چی اینارو گفتم...ما داریم تیر چوبی های سقف رو تیر آهن میزاریمو کلا یه دستی به سرو گوشش میکشیم کار دکور داخلیشم مادر جان سپرد به منه کوچکتر، ما هرچی از دست دکور آشپزخونه در میریم جلومون سبز میشه...چون آشپزخونه وقت بره کارش اول دکور اینجارو شروع کردم حالا دوست دارم هرچی به نظرتون میرسه بگید که پیاده کنم برای قشنگی کار البته این سیستم(کامپیوتر) داغون تا همینجاشم مردونگی کرده دوم آورده و تا دوشنبه بیشتر مهمونه من نیست...
ابعاد آشپزخانه 5.5 در 2.5 تقریبا و تا اینجاهم نظرات مادر پیاده شده بجز رنگش که ماله پدر و در کل میخوام این کار یه کار تاپی از آب در بیاد با کمک شما دوستان
اینم یه عکس از کل کار سوالی هست در خدمتم...

علی علی

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
ایتم قسمت بعد که ابجکت ها و نور اضافه شده و دیگه میرم سراقه تنضیمات رندر ایشالا از فردا رندرش رو شروع میکنم

علی علی

آخرین ویرایش:

ali3dm

کاربر VIP
نور گوشه های سقف و متریال هود
وکلا نورپردازی (از کف معلوم میشه)غیر طبیعی هستن
اینا رو رعایت کنی امیدوارم مادرتون بیشتر خوشحال کنی

E-power

کاربر متخصص
سلام حامد جان :rose:
من توی دکوراسیون , دکور آشپزخونه و این جور چیزا تجربه ندارم. نمیدونم این حرفم درست هست یاه نه:-? به نظرم سینک ظرفشویی کنار دیوار نباشه بهتره . دست آدم بازتره.... ( حالا دارید با خودتون فکر میکنید حتما من توی شستن ظرف زیاد تجربه دارم...:lol:) البته اگه ماشین ظرفشویی باشه دیگه زیاد به سینک نیازی نیست.
رندر قشنگ شده اما چون تست هست فعلا نظری نمیدم.
منتظر ادامه کارتون هستم.
موفق باشید.

Hamed

Active Member
سلام
دمه شما گرم اصولا سینک بایدنزدیک پنجره باشه راجبعه ماشین ظرف شویی خیلی ها مثله مادر من قبولش ندارن
کار هم تموم شده میتونی تو گالری ببنیش...

علی علی

جدیدترین ارسال ها

بالا