تقاضا از مدیریت محترم sara

Saeed-masih

Member
سلام سارا خانم
اگه براتون امکان داره نحوه ایجاد منحنی های زیبایی که به کناره ی نوشته های خودتون میدید رو برامون بذارید.
با احترام فراوان
مسیح

nima_dsnr

کاربر VIP
اگه منظورت اون منحنی های کنار ستاره ها هست که براش هستن.
در غیر این صورت پن تول
در حالت کلی تو فتوشاپ منحنی = pen tool

منم ميتونم جوابتو بدم ؟

284.gif
نه نمیشه ...
وقتی میگه یه سوال از مدیر سارا یعنی فقط نیما و سارا باید جواب بدن !!!
100.gif

ایهیم
221.gif

Saeed-masih

Member
استادان محترم Pen Toll بودنش برای همه واضح هستش من طریقه رنگ دادن به خطی که توسط این تبزار ایجاد میشه رو بلد نیستم.

hamid ir

Well-Known Member
اوني كه سارا زده براشه
اما اين روشه پن تول.
شما اول براش رو انتخاب و براش دايره رو انتخاب كن و سايزشو بين 3-2 بزار. بعدش منحنيتو با pen كه روي حالت path هستش ميكشي. و روي خطت راست كليك كن و strok path رو بزن و بعدش گزينه ي Brush رو انتخاب كن و بعدشم كمي بهش outer glow بده

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
وقتی میگه یه سوال از مدیر سارا یعنی فقط نیما و سارا باید جواب بدن !!!
نکنه تو رو تو خونه سارا صدا میکنن نیما!؟ :دی

سعید جان بهتر بود سوالت رو بصورت عمومی میپرسیدی و اسم خاصی نمیبردی. بچه ها هم که جواب سوال رو دادن. ممنون از همگی. اگر جواب سوالت تو اینایی که بچه ها گفتن نبود بیشتر توضیح بده که منظورت دقیقا چیه تا توضیح بیشتر بدیم.

Saeed-masih

Member
دوست عزیز حالت Path رو از کجا باید بر روی منحنی اعمال کنیم.
چون در حالت عادی در این حالت نیست.

Saeed-masih

Member
سا را خانم چون من این نوع ابتکار رو تو کارای شما دیدم خواستم شما مورد سوال من باشید.منظور من اون هاله های منحنی مانندی هستش که در امضاتون به نوشته ی مجید آنلاین دادید.
با تشکر
سعید

GFX Master

در مورد هاله ها هم اونایی که من استفاده کردم براشه و کلا اینطوری هست ولی با استفاه از pen هم خودت میتونی اول منحنی رو به هر شکلی که خواستی بکشی و بعد بهش Outer Glow با رنگ دلخواهش بدی. البته دقت کن که حتما رنگ outer glow با رنگ منحنی یکی باشه که حالت بهتری بده.

Saeed-masih

Member
در مورد هاله ها هم اونایی که من استفاده کردم براشه و کلا اینطوری هست ولی با استفاه از pen هم خودت میتونی اول منحنی رو به هر شکلی که خواستی بکشی و بعد بهش Outer Glow با رنگ دلخواهش بدی. البته دقت کن که حتما رنگ outer glow با رنگ منحنی یکی باشه که حالت بهتری بده.

سارا خانم امکان داره که براش رو برام بذارید.چون واقعا طراحی یه کارت ویزیتمو به خاطر این طرح غقب انداختم.
ممنون

GFX Master

این براشها رو قبلا تو یه تاپیک دیگه گذاشته بودم. اینجا رو ببین

جدیدترین ارسال ها

بالا