تقاضاي راهنمايي در مورد انجمن

flashget

Member
سلام دوستان . بالاخره من هم تصميم گرفتم انجمن رو راه اندازي كنم و با شركتي هم در اين رابطه صحبت كردم .

فقط به كمك شما عزيزان احتياج دارم تا در ابتداي كار بتونم به خوبي استارت كارم رو بزنم .

من با شركتي كه صحبت كردم قرار شد من قبليتهايي رو كه دوست دارم انجمنم داشته باشه رو به صورت ليست در اختيارشون بزارم .
اما من اطلاعات زيادي در اين زمينه ندارم .
اطلاعات من در اين حده :

1 : قرار دادن دكمه تشكر ( به شكلي كه تا دكمه زده نشده مطلب آشكار نشه ) .
2 : قرار دادن مود مطالب اخير در بالاي انجمن .
3 : مود ثبت درجه و امتياز و ميزان محبوبيت براي اعضاء در زير آواتار هر كاربر .
4 : مود پاسخ سريع .
و متشكر ميشم شما هم مواردي رو كه ميدونيد به اين ليست اضافه كنيد .
مثلا همين انجمن چه مودها و هك هايي روش نصبه ؟؟

از قبل از شما دوستان متشكرم .

Master ITX

Well-Known Member
سلام
وقتی یه Vb 3.7.2 نصب کنی خودت دیگه هرچی دوست داشتی میتونی روش نصب کنی از جمله همینا که گفتی!
اگه به مشکلی برخوردی با من تماس بگیر تا کمکت کنم

flashget

Member
مشكل اينجاست كه من هيچ اطلاعاتي راجع به مود و هك و وب و انجمن و ... ندارم به همين جهت ميخوام همين ابتداي كار مواردي رو كه يك انجمن خوب و كاربر پسند لازم داره بدونم ؟
كه گفتم اطلاعات من در همون حد بالاست .
لطفا اگه ميبينيد چيزي لازمه اضافه بشه به من بگيد .

sunrise

Member
براي يک انجمن استاندارد و البته نه خيلي شلوغ پلوغ به نظر من اين مدها نصب بشه کافيه:

1- هک تشکر
2- هک vs Hide (يا همون مخفي شدن نوشته و با تشکر نمايان شدن)
3- هک Advanced Forumhome Statistics (آخرين وضعيت نوشته ها، کاربران جديد و ...)
4- هک nCode Image Resizer (تنظيم اتوماتيک اندازه تصاويري که از ابعاد حداکثر بزرگتر هستند به جهت جلوگيري از بهم ريختن قالب)
5- Quick Reply Add On (امکانات اضافي براي بخش پاسخگويي سريع، البته اگه نميخواين که امکان انتخاب فونت و ... وجود داشته باشه اين هک رو مي تونيد نصب نکنيد)
6- Smilies in Quickreply (باعث اضافه شدن شکلک ها به بخش پاسخگويي سريع ميشه)
7- اگه دوست داريد که بخشي رو هم براي سرگرمي در انجمن در نظر بگيريد مد v3 Arcade رو پيشنهاد مي کنم نصب کنيد.

sunrise

Member
براي يک انجمن استاندارد و البته نه خيلي شلوغ پلوغ به نظر من اين مدها نصب بشه کافيه:

1- هک تشکر
2- هک vs Hide (يا همون مخفي شدن نوشته و با تشکر نمايان شدن)
3- هک Advanced Forumhome Statistics (آخرين وضعيت نوشته ها، کاربران جديد و ...)
4- هک nCode Image Resizer (تنظيم اتوماتيک اندازه تصاويري که از ابعاد حداکثر بزرگتر هستند به جهت جلوگيري از بهم ريختن قالب)
5- Quick Reply Add On (امکانات اضافي براي بخش پاسخگويي سريع، البته اگه نميخواين که امکان انتخاب فونت و ... وجود داشته باشه اين هک رو مي تونيد نصب نکنيد)
6- Smilies in Quickreply (باعث اضافه شدن شکلک ها به بخش پاسخگويي سريع ميشه)
7- اگه دوست داريد که بخشي رو هم براي سرگرمي در انجمن در نظر بگيريد مد v3 Arcade رو پيشنهاد مي کنم نصب کنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا