تفکيک يک کلمه

zorig4fun

Member
سلام
يک فرم هست که کلمه را از کاربر ميگيرد و به يک صفحه ای اس پی ميفرستد.
تا اينجا همه چيز درست است.
در صفحه ای اس پی ميخواهم که اين کلمه را تفکيک کنم به ۳ صورت.
۱. دو تا حرف اخر کلمه را بدست بياورد
۲. حرف اخر کلمه را بدست بياورد
۳. حرف يکی ماند به اخر کلمه را بدست بياورد.
قابل توجه اينکه تمام کلمات ورودی انگليسی ميباشند يعنی از چپ به راست حساب ميشوند.
لطفا مرا راهنمائی کنيد.
با تشکر

mosyhey

Member
اين كار ها را با توابع Right، Left و Mid مي توان انجام داد. براي مثال جواب سوال هاي شما اين طور مي شود كه:
HTML:
<%
text="doroodbarshoma"
Response.Write(Right(text,2))
Response.Write("<br>")
Response.Write(Right(text,1))
Response.Write("<br>")
Response.Write(Mid(text,Len(text)-1,1))
%>

zorig4fun

Member
شرمنده من تايپ فارسی بلد نيستم برای همين از شما دير تشکر ميکنم.
حالا مشکل تفکيک کلمه حل شده و ميخواهم ۳ تا اس کيو ال بنويسم دو تاشو بلدم ولی يکيشو اگه ميشه راهنمائی کنيد.
ديتا بيس من اکسس هست و فقط سطون word را دارد که کلمات داخلش موجود ميباشد.
۱. از ديتا بيس کلماتی را ميخواهم پيدا کنم که ۲ حرف اخر کلمه با۲ حرف اخر کلمه ورودی کاربر يکی باشد.(بلدم)
۲. از ديتابيس کلماتی را ميخواهم پيدا کنم که حرف اخر کلمه با حرف اخر کلمه ورودی کاربر يکی باشد.(بلدم)
۳. از ديتا بيس کلماتی را ميخواهم پيدا کنم که حرف يکی مونده به اخر کلمه با حرف يکی مونده به اخر کلمه کاربر يکی باشد.(بلد نيستم)
لطفا در مورد سوم راهنمائی کنيد که چگونه ميتوان اين کار را انجام داد.
با تشکر

mosyhey

Member
با سلام.
فرض می کنیم جدولی به نام word_tbl در اکسس دارید که در آن یک ستون با نام word دارید. (مطمین نیستم word از کلمات رزرو شده نباشد. اگر دیدید همه کار ها را درست انجام می دهید و مشکل باقی است نام ستونتان را عوض کنید.)
حال دستور sql برای انتخاب رکورد هایی که حرف یکی مانده به آخرشان S باشد این گونه است:
HTML:
Set ors=oconn.Execute("SELECT word FROM word_tbl WHERE Mid(word,Len(word)-1,1)='S'")

جدیدترین ارسال ها

بالا