تفاوت Undo و Step Backward

سلام دوستان ،
در عمل متوجه مي شم تفاوت Undo و Step Backward چيه ، ولي مسئله اينه كه مي خوام واسه كسي توضيح بدم نمي دونم چه جوري به زبون بيارم ...
اگر مي تونين يه تعريف ساده از تفاوت اين دو گزينه رو بگين ممنون مي شم :rose: :wink:

undo یعنی برگشتن به کار قبلی: مثلا شما دارید رو به جلو حرکت میکنید، یک گام به جلو میرید، حال تو این شرایط undo یعنی برگشتن به اول ، حال در این شرایط undo یعنی یک گام به جلو(چون حرکت قبل آن گام به جلو بود)
مثل undo تو ویندوز xp

اما step backward یعنی برگشتن به مراحل قبل ، مثل Up تو ویندوز xp

امیدوارم ok شده باشه

bitaroos

Member
سلام

به نظر من بهترین راه، باز کردن پالت history هست. یعنی از فرمان های Undo و Step Backward استفاده کنی و هم زمان به تغییراتی که توی پالت History اتفاق می افته توجه کنی.

همون جور كه گفتم براي خودم در عمل ابهامي نيست و مي تونم از هم تشخيصشون بدم ... ولي يه دوستي دارم كه هر چي واسش توضيح مي دم متوجه نمي شه ... گفتم شايد دوستان ساده تر بتونن بيان كنن كه ظاهرا منم دارم گيج مي شم اين وسط :دى
به هر حال ممنون از همه :rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
SMDaneshvar جان توضیحی که بنیامین داد بنظرم کوتاهترین و بهترین توضیح بود!
چون جز این دیگه توضیحی وجود نداره!

شما اگر توی فتوشاپ از عمل Undo استفاده کنی فقط یک مرحله میتونی به عقب برگردی.
ولی اگر Step Backward رو استفاده کنی تا هر چند مرحله که بخوای میتونی به عقب بری.

دیگه از این ساده تر تعریفی مگه وجود داره؟ :دی

آخه باور كن اينجوري نيست :دى
Undo يه حالتي داره كه اگر مثلا 4 تا Step بري عقب و Undo بزني 4 تا Step بر مي گرده ! و كارش تك Stepى نيست ... يعني نمي شه گفت با Undo يه مرحله بر مي گردي عقب ...
البته اينطور كه من فهميدم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا