تفاوت rig در 3dmax و maya

nc_hamid

Member
سلام
تا کی مکس بهتره مایا بهتر ه؟؟؟؟؟؟!!!!!!
در مورد ریگ هر دو نرم افزار فوق العادن . مایا یک خصوصیت Driven key داره که خیلی کاربردیه به خصوص برای ریگ صورت که توی مکس مشابهش نیست و عملکردش ضعیفه .
اما مکس به خاطر شکل Constraint ها ش و ترکیب شون با List Controller ها می شه کارهای خلاقانه زیادی انجام داد .
مایا چون برنامه نویسی مستقلی داره Develop بهتر می شه و شرکت های بزرگ ترجیح می دن مایا بیس کار کنن .

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
rlmd برای بار چندم میگم چیزی به اسم بهترین نداریم ! اول خیلی از شرکت های حرفه ای از Motion Builder و ... استفاده میکنند و تصحیحات رو تو مکس و مایا انجام میدن یا از بیس تو مکس و مایا و .. ! اصلا جمله از بیخ اشتباه ! مایا بهترینه ! :d مکس بدترینه ! مکس بهترینه ! مایا ...

شما اسم CAT رو شنیدین دوست عزیز ؟؟؟ یا ... خود Bone مکس کار کردید ؟ حالا چون Ahura3d میگه نتونتسه و خوب نیست دلیل بر بد بودن هست ؟؟؟ پلاگین پلاگین !!!! :|

به شنیدن ها بسنده نکنید که کذب زیاده !

mohammad@er

Well-Known Member
rlmd برای بار چندم میگم چیزی به اسم بهترین نداریم ! اول خیلی از شرکت های حرفه ای از Motion Builder و ... استفاده میکنند و تصحیحات رو تو مکس و مایا انجام میدن یا از بیس تو مکس و مایا و .. ! اصلا جمله از بیخ اشتباه ! مایا بهترینه ! :d مکس بدترینه ! مکس بهترینه ! مایا ...

شما اسم CAT رو شنیدین دوست عزیز ؟؟؟ یا ... خود Bone مکس کار کردید ؟ حالا چون Ahura3d میگه نتونتسه و خوب نیست دلیل بر بد بودن هست ؟؟؟ پلاگین پلاگین !!!! :|

به شنیدن ها بسنده نکنید که کذب زیاده !
سلام !

واقعا cat سیستم قوی ای هست من با تمام سیستم های ریگ مکس کار کردم ولی از همه نظر cat rig بسیار قدرتمند هست !

چون یکی نمیتونه با یک نرم افزار کار کنه دلیل نمیشه که اون نرم افزار بد باشه !

در ضمن تمام نرم افزار های cg قدرتمند هستند !

من الان نمی تونم با بلندر کار کنم دلیل نمیشه بلندر یه نرم افزار ضعیف و بدرد نخور باشه !

البته اینا بخاطر سنه !

منم تو این سن بودم می گفتم ماکسول بدرد نخور ترین نرم افزار رندر گیریه !

من بشخصه همیشه می گم از پلاگین استفاده نکنیم !

من برای ریگ اتومبیل می تونستم با یه پلاگین تو 2 دقیقه کل یه ماشین رو ریگ کنم !

ولی 2 ساعت وقت میزارم با همون سیستم مکس کار می کنم !

چون هر جایی دسترسی به پلاگین نیست !

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا