میشه چندتا از قابلیت های مایا رو بگید؟ من با 3ds max ریگ و انیمیت کردم با سیستم ik ولی راضی نیستم. پلاگین هایی که در مایا برای ریگ و انیمیت هست رو میشه اسم بدید در موردشون تحقیق کنم؟ توی مکس پلاگین خیلی کم هست در مورد انیمیت و ریگدوست عزیز مایا ریگ و انیمیتش از همه بهتره.برای ریگ می تونی از مایا استفاده کنی.
قابلیت های زیادی داره.
میشه توی مایا ریگ کرد و توی تری دی مکس انیمیت کرد؟ وضعیت انیمیت توی مایا چطوره؟ یه چندتا از تفاوت های انیمیت در مایا و مکس رو میتونی بگی؟دوست عزیز واسه ریگ مایا پلاگین نیاز نیست و ابزار ها رو خودش داره ولی برای ریگ مکس پلاگین های متعددی هست.
اما در هر حال مایا برای ریگ بهترینه.
اگه برای ریگ مکس پلاگین میخواهید ، drimm rig تقریبا خوبه و ساخت ایرانه.این پلاگین تو مصطفی تری دی می تونی بگیری.
ریگ مایا نیاز به پلاگین نداره اما اگه می خواهید ، abAutoRig یا RED 9 خوبه.ولی باز هم می گم مایا بهترین ابزار های ریگ رو داره و مخصوصا deformer هاش.
اینم از پیشنهاد من. امیدوارم اطلاعات خوبی باشه.
موفق باشید.
میشه توی مایا ریگ کرد و توی تری دی مکس انیمیت کرد؟ وضعیت انیمیت توی مایا چطوره؟ یه چندتا از تفاوت های انیمیت در مایا و مکس رو میتونی بگی؟
انیمیت مایا که توپه توپه!!!.
از انیمیت مکس زیاد خبر ندارم ولی می دونم انیمیت مایا از مکس بهتریه و تو شرکت های انیمیشن مدل های رو تو مکس می سازن و میارن تو مایا ریگ و انیمیت می کنن.
انیمیت تو مایا نسبت به مکس بهتر و راحت تره و مخصوصا حرفه ای.
پیشنهاد میکنم برای انیمیت حتما سراغ مایا برو چون ابزار های بیشتری هم داره.
موفق باشید.
منظورش دوربین های کینکت xbox 360 هست که وصل میشه به سیستم و اینکار رو انجام میده! من تست کردم خیلی لرزش داره گند میزنه به کاردوست عزیز خوب چجوری با وبکم باید این کار رو انجام داد؟
آموزش ابتدایی نمی خوام آموزش کلی می خوام.
با facewar میشه توی نت بگردی وبسایتش رو پیدا میکنی. منتها پلاگینش هیچ کرکی نداره . اگر کسی این پلاگین رو بخره توی facial rigging به اوج تکنولوژی میرسهدوست عزیز با وبکم چی؟خوب در میاد؟
دوست عزیز خوب چجوری با وبکم باید این کار رو انجام داد؟
آموزش ابتدایی نمی خوام آموزش کلی می خوام.
حقیقتش دیگه این چیزا رو نمیدونم باید توی همین وبساتی که رفیقمون آدرس داد از ادمینش سوال بپرسییه سوال.
می شه هنگام کار با موشن کپچر یا همون کپچرینگ از وسایلی مانند توپ ، چاقو ، و یا غیره استفاده کرد؟
منظورش دوربین های کینکت xbox 360 هست که وصل میشه به سیستم و اینکار رو انجام میده! من تست کردم خیلی لرزش داره گند میزنه به کار
دوست عزیز با وبکم چی؟خوب در میاد؟
من قوانین این تالار رو نمی دونم، میشه لینک فارسی گذاشت یا نه(کسب اجازه از مدیران تالار)
www.cinemavfx.net
این سایت بصورت اجمالی برخی از نرم افزارهای موشن کپچر رو آموزش میده
امیدوارم بدردتون بخوره-
در ضمن با مایا ریگ ها و انیمیت های نسبتا ساده رو راحتی رو انجام میدادم( با یه آموزش ساده از lynda ) .
در کل تو ایران بازار تری دی مکس( وآموزش های فارسیش) همیشه داغ بوده. ولی این طور که از سایت های خارجی متوجه میشیم ، اینکه هر وقت ریگ و انیمیت نیاز دارند اغلب سراغ مایا میرن
یه سوال.
می شه هنگام کار با موشن کپچر یا همون کپچرینگ از وسایلی مانند توپ ، چاقو ، و یا غیره استفاده کرد؟