تفاوت Nurbs و Polygon ؟؟??

irandesigners

New Member
با سلام به همه دوستان مایا کار حرفه ای

در مدل سازی
یک سوال اولیه و اساسی من اینه که از کجا بدونم که چه موقع باید از Nurbs و چه موقع باید از Polygon انتخاب کنم؟؟؟؟

majid_a95

Active Member
سلام
با اجازه اساتیدمایا !
راستش قانون و فرمول نداره .... کاملا تجربیه
بعداز یه مدت مدلسازی و کار و تمرین دستون میاد که با کدوم بهتره این کار انجام بشه ! البته شناخت کامل هرکدوم خیلی میتونه بهتون کمک کنه! مثلا اگه به خصوصیات هرکدوم مسلط باشید شی ای رو که میخواهید مدل کنید میتونید با توجه به ابزارهای یی که هرکدوم دارن انتخاب کنید که کدوم بهتر.........:rose: البته من خودمم کاملا مبتدیم :paint: ایشاله اساتدی میان بیشتر کمک خواهند کرد!
موفق باشید:rose:

wild-mans

Member
سلام
مجید جان شما اقایی مبتدی کجا بود من طبق مشاهداتی که توی سایتهای سه بعدی کردم خیلیا میگفتن nurbe ازادی بیشتری داره البته موافق بودن که پالیگونها ابزار بسیار ساده تری هستن ولی خوب من خودم معمولا واسه طراحی اجسام دارای قرینه از نورب استفاده میکنیم و برای اجسام دیگه از پالیگونها و سابدیوها استفاده می کنم.
یا حق

vahid m2

Member
سلام با اجازه از اساتید . ببین اگه میخوای سطحت کاملا نرم باشه از نربز استفاده کن ولی اگه نمی خوای کامل نرم باشه و دارای لبه های سخت هم باشه از پولیگون .من خودم به شخصه بیشتر از پولیگون استفاده میکنم مگر در شرایطی خاص چون بنظر من پولیگون راحت تره ولی در کل بستگی به خود ادم داره

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا