تفاوت classic tween با motion tween

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fazelit

Member
سلام دوستان
تفاوت دو انمیشن
classic tween با motion tween
توی چی هستش و معمولا چه مواقعی از حالت کلاسیک و چه مواقعی از حالت موشن استفاده میشه؟
مثلا می خوام یه اسلاید شو تصویر بسازم با هر دو انجام میشه کدومش بهتره؟

سلام

تا اونجایی که من میدونم هیچ فرقی با هم ندارند و شرکت ادوبی برای اینکه کاربران قدیمی فلش رو گیج نکننه فعلا classic tween رو بر نداشته

motion tween احتمالا بهتر از اون یکی هست ولی فعلا چون اکثر فلشکارها از قدیم با کلاسیک آشنایی کامل دارن هر دو تاش هست ولی فکر کنم در آینده کلاسیک رو برمیداره

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

کارهای سبک و زود بازده را با کلاسیک برو . و کارهایی که میخوای از امکانات جدیدتر و بیشتر فلش بهره ببری با دومی.

موفق باشی

Mehrdad155

کاربر فعال
akherat@

ببخشیدا ولی بنده چیزی در مورد عملکرد موشن تویین گفتم که شما جبهه میگیرید؟ . من اصلا تو اون پست گفتم که این دو تا چه فرقی با هم دارن؟
شما رو چه حسابی نتیجه گرفتید که من اطلاعاتم ازش کمه؟

متنی هم که نوشتم کاملا درسته . چون با ده تا مشتری داخل و خارج کار میکنم و میدونم کجا کلاسیک و کجا غیر کلاسیک زودتر جواب میده.

قبل از هر پستی اونو با دقت بخونید. واقعا ممنون میشم.

akherat

مدیر انجمن
akherat@

ببخشیدا ولی بنده چیزی در مورد عملکرد موشن تویین گفتم که شما جبهه میگیرید؟ . من اصلا تو اون پست گفتم که این دو تا چه فرقی با هم دارن؟
شما رو چه حسابی نتیجه گرفتید که من اطلاعاتم ازش کمه؟

متنی هم که نوشتم کاملا درسته . چون با ده تا مشتری داخل و خارج کار میکنم و میدونم کجا کلاسیک و کجا غیر کلاسیک زودتر جواب میده.

قبل از هر پستی اونو با دقت بخونید. واقعا ممنون میشم.

1- من جبهه گرفتم؟
2- موشن تویین رو من ساختم؟

-------------------------

اینکه شما تو کار انیمیشن هستی شکی نیست اما انگار یه چیزهایی رو فراموش کردی (عزیزم تو با موس کار میکنی و من با کد)
تو با همون 10 تا کار کن

دوست عزیز من مسئولیت حرفایی که میزنم رو قبول میکنم و نه مسئولیت چیزی که تو از حرفام برداشت میکنی

اگه شما وقعان میدونستی انیمیشن تو فلش چه طوری کار میکنه این حرفا نمیزدی

منم راجع به فرقشون صحبت نکردم دقت کن - گفتم همین قد میدونی؟

بابت این گفتم کمه چون جواب درستی به اون بنده خدا ندادی

میتونی یه جواب اینجا بدی و بعد بسته میشه اگر مایل به ادامه بحث بودی میتونی تو پ خ دنبالش کنی :d

Mehrdad155

کاربر فعال
باور کن اینقدر میدونم انیمیشن تو فلش چطوری کار میکنه که گذاشتمش کنار.چون خواسته های منو براورده نکرد. فقط برا پروژه های سریع و دم دستی ازش استفاده میکنم.

تو یه خط خلاصه کنم که انیمیشن سازی تو فلش اونقدر پیچیده نیست که بخوایم سرش بحث کنیم (منظورم بدون استفاده از کده) . یه مورد ساده اش نداشتن camera روی لایه هاست.واین یعنی بای بای کردن برای ساخت انیمیشن های جدی با این برنامه.

همین موشن تویین اون هم کلی ایراد داره. حتما یه نگاهی به برنامه ی ToonBoom بزنید ببینید چطوری کنترل مرز های ورتکسی را تو بینابین ها به دست میگیره تا بهترین نتیجه را بده.

نه عزیزم تمایل به ادامه ی بحث ندارم.چون وقت این کارا را ندارم. مطمئنم کد نویس حرفه ای چون شما هم فرصت این بحث ها را نداره.

درود بر شما _ مهرداد

akherat

مدیر انجمن
camera میشه داد
عزیزم من خودم با یه کمپانی برای آموزش تون بوم همکاری کردم

بله دقیقا درسته بنده وقتشو ندارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا