تفاوت میان C# .NET و #C معمولی

amir.nemati63

کاربر VIP
آموزش ++C رو از همون سایتی که رمز فایل بالا بود دانلود کردم.
چند تا سوال داشتم.
میشه فرق #c معمولی و نسخه ی دات نت اون رو برام توضیح بدین؟

و اینکه من علاقه ی زیادی به ساخت بازی دارم. و توی همه ی قسمتهای مربوطه یه غیر از برنامه نویسی مهارتم بد نیست و سابقه ی خوبی دارم.
تصمیم دارم یا با udk یا با unity3d شروع به کار کنم.
برای هر کدوم چه برنامه نویسی ای به درد میخوره و بهتر جواب میده.؟
آیا با اینکه من برنامه نویسی بلد نیستم، میتونم مستقیما" ++C و یا #C رو شروع کنم یا اینکه مراحل و برنامه نویسی های دیگه ای رو به عنوان پیش نیاز طی کنم؟
ممنون میشم جواب بدین.

the_king

مدیرکل انجمن
لطفا سوالات تون رو در انجمن مناسب مطرح کنید، انجمن داونلود برای پرسیدن سوالات این چنینی مناسب نیست.

پست منتقل گردید.

میشه فرق #c معمولی و نسخه ی دات نت اون رو برام توضیح بدین؟

#C ای که مایکروسافت ارائه کرده صرفا یک نوعه که همواره به Framework اش یعنی NET. وابسته است و
نسخه معمولی یا بدون NET. نداره. غالبا در اسم زبان اشاره ای به NET. نمیشه اما به هر حال #C مرسوم
که در Microsoft Visual Studio است همون C# .NET است.
#C با استفاده از Framework های دیگه ای مثل Mono هم قابل استفاده است اما اونها هم مشابه NET. اند،
گونه ای از #C وجود نداره که بدون Framework باشه. یعنی مثل Visual Basic نیست که دو نسخه با NET. و
بدون NET. داشته باشه.

رجوع شود به :
كامپايلر c#

تبدیل کدهای c# به c++

سوال در مورد ilasm.exe و ildasm.exe

iMacs

Member
ببینید دوست عزیز ویژوال بیسک را در نظر بگیرید یک زبان برنامه نویسی که دارای قواعد خاص هستش ولی VB.NET را در نظر بگیرید همون زبان هستش ولی از یک کتابخانه عظیم استفاده میکنه که این کتابخانه مجموعه کدهایست که میتونید استفاده کنید اگر شما بخواید Username کامپیوتر رو بگیرید باید با VB6 تقریبا 30-40 خط کد نویسی و API و...ولی در دات نت در یک خط اینکار و میکنی و در حال حاضر بازار دستت .NET هستش در کشور خودمان بیشترین طرفدار رو #C داره هرچند سرعت اجرای کد در تمامی زبان های .NET یکسان است ولی چرا #C قویتره سی شارپ محدوده ها رو بهتر کنترل میکنه مرز های آرایه کنترلی قوی روی کدهای شما داره و بازار کارش در کشور خودمون خیلی بهتره
#C یک زبان هستش با قواعد خاص خودش .NET یک کتابخانه بزرگ که میتونید برای سهولت برنامه نویس از این کتابخانه استفاده کنید
در رابطه با یادگیری #C شما میتونید بصورت مستقیم شروع به یادگیری این زبان کنید هیچ مشکلی وجود ندارد فقط اگر زبان انگلیسی شما خوبه از منابع انگلیسی استفاده کنید اگر نمیتونید کتاب DEITEL & DEITEL که به زبان فارسی ترجمه شده توسط (مهندس پروین صفاحی) استفاده کنید در زبان ++C/C شما میتونید هرچی رو که میخواهید پیاده سازی کنید دستتون بسته نیست ولی اگر برای آینده میخواید برنامه نویسی یاد بگیرید توصیه من اینه C#.NET رو شروع کنید به یاد گیری

در رابطه با بازی هم unity3d بد نیست

jamaljaj

New Member
سلام بستگی به سطح بازی ک میخوای بسازی زبان برنامه نویسیت فرق داره.بعضی نرم افزارها هستن ک میتونی باهاشون بازی بنویسی و نیازی به برنامه نویسی نیست.
ولی اگر میخوای بازی حرفه ای بنویسی نیاز به یاد گیری برنامه نویسی داری.برای شروع برنامه نویسی از همون سی پلاس شروع کن.
با تجربیاتی که خودکم دارم اگر میخوای ی برنامه نویس قوی بشی باید در قسمت شی گرایی تسلط خودت رو بالا ببری.
حالا شروع که کردین انشالله خودت با این مفاهیم آشنا میشی.
این کتابها رو حتما مطالعه کن.آموزش طراحی الگوریتم و فلوچارت ، ساختمان داده در سی ،

جدیدترین ارسال ها

بالا