تفاوت موتور رندر v-ray مایا با تردی مکس

rezaoptic

Well-Known Member
سلام
میخوام از دوستانی که با موتور رندر ویری ما یا ومکس کار کردن بپرسم که آیا این دوتا موتور با هم تفاوت دارن یا نه ؟
با تشکر

sharin

Member
سلام.

هنوز با vray مايا كار نكردم ...
ان شائ الله دوستان كامل مي كنند.

Vray پلاگين هست و محيطش در مكس و مايا فرق چنداني نداره ...
منتاي ري با مايا خيلي مچ هست ، Vray هم براي مكس همين حالت رو داره ...
در نهايت چون يك پلاگين هست و جاي ديگه اي ساخته شده ...
در مايا يا مكس هم نتيجه ي مشابه بايد داشته باشه ...

البته اگر بخوايم خيلي ريز شيم ، به علت هماهنگي بيشتر با مكس ، مكس در اولويت هست ...

موفق باشي.
يا علي.

sharin

Member
از نظز مچ بودن آره ، اما كار Vray كجا و mental Ray كجا ...
Vray راحت مي شه يادگرفت و خروجي هاي خوبي هم مي ده ...
اما منتال خيلي كار مي بره ... ( تنظيمات خيلي زيادي داره ... )
اما اگر بتوني يادش بگيري كه فوق العاده ست ...

تاپيك هاي مشابه زياد هست ...
search بزن .

اما خلاصه ش همينه ... :wink:

موفق باشي.
يا علي.

سلام همون طور که دوستمون شارین جان گفتند mental-ray خیلی بیشتر پیچیدست نسبت به v-ray من v-ray کار نکردم اما اکثر 3dکار هایی را که میشناسم بلد هستند اما تا حالا ندیدم کسی بهم بگه mental -ray را خوب بلده راستی بهترین منبع آموزش mental-ray سایت دیجیتال تاتور است معمولا هم لینک های دانلودش گیر میاد...

سلام
اين پلاگين يا موتر رندر Vray درمايا paint Effect مايا رو ساپرت ميكنه ؟ يا ماننده منتال ري بايد به پلويگان تبديلش كني............

sharin

Member
سلام.

ورژني كه براي 2011 هست ، گويا يه قابليت هايي داره ...
تبديل به poly كردن كه مشكلي نداره ... !!
يه چيزايي شنيدم اما چون شك دارم نمي گم ...

يه سرچ تو همين بخش بزن تاپيك هاش هست ...
زياد هم قديمي نيست ، مربوط به چند وقت پيش مي شه ...

موفق باشي.
يا علي.

سلام
ممنون شيرين جان ...
روي مايا وي ري رو نصب كردم خودم امتحانش كردم نه رندر نميگيره.

و اصلاً يه موتر به درد بخوري نيست خيلي سرعت رندرش پاينه براي اگر خواسته باشيم يه انيميشن رندر بگيريم شايد يه سالي زمان ببره.

sharin

Member
سلام.

بله . همينطور كه مي گيد ، بخاطر كركش فكر مي كنم نسبت به مكس كند تر رندر مي گيره ... ( البته بستگي به سيستمي كه باهاش رندر مي گيريد هم داره ... )
اما رندر مي گيره ، تاپيك آمارگيري براي Vray مايا رو يه نگاه بندازيد. زياد قديمي نيست ...

Vray رو معمولا براي كاراي معماري و رندر فضاي داخلي استفاده مي كنن ...
اما قبول ندارم كه بدرد بخور نيست ...

چون نمونه هاش رو كه در مايا رندر شده رو ديدم ...

راستي من شارين هستم.

موفق باشيد.
يا علي.

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام دوستان !
اولا مایا قدرت رقابت توی رندر با مکس رو نداره !!! :)
دوما تفاوت اصلی منتال با وی ری توی سبک نور پردازیه که منتال سرعتی در حد 3 برابر داره
شیدر های منتال هم بیشتر از وی ریه ولی وی ری ساده تره ولی اگه منتال بلد باشی نتیجه ی کار خیلی خفن تره !
من با 6 تا موتور کار کردم که میگم . برتری هی وی ری رو براتون میگم :
- داشتن 6 موتور رندر ساز به شیوه های مختلف که منتال 5 تا داره.
- ساپورت تمام پلاگین ها مانند : afterburn , fumefx , dream scape , ...
که منتال fumefx رو ساپورت میکنه .
- امکانات اضاف مثل مه و دوربین (نور های فتو متریک ماله منتاله)
- ساده بودن محیط UI
-----------------------------------------
منتال هم نسبت به وی ری برتری های داره که نمی خوام بگم چون حوصلتون سر میره
اگه خواستین بگین تا بنویسم.
----------------------------------------
خلاصه واسه ساخت هر چیزی از یک نرم افزاری استفاده میشه که چند تاشو میگم :

- اگه می خوای یک انیماتور بشی و انیمیشینی مثل Up بسازی با اینا کار کن : 3Ds Max ,Mental Ray, Maya ,Pixar RenderMan ,Zbrush

- اگه می خوای یک انیماتور بشی و انیمیشینی مثل Sherek بسازی با اینا کار کن :Maya And Maya Renderer

- اگه می خوای یک معمار سه بعدی بشی با اینا کار کن : 3Ds Max Design , Softimage ,Mental Ray Or Vray

- اگه می خوای یک اتو میکر بشی با اینا کار کن : 3Ds Max And Mental Ray Or Vray Or Maxwell Or FinalRender

- اگه می خوای یک رندرر معماری بشی با اینا کار کن : 3Ds Max Mental Ray And iRay* And Vray

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
iRay : موتور جدید رندر سازی بر حسب زمان که زیر شاخه ی منتال ری است . منظور از زمان اینه که مثلا شما به iRay میگین این صحنه رو تو
10 دقیقه رندر بگیر و iRay با در نظر گرفتن زمان یک جوری پارامتر هارو تنظیم میکنه که رندر تا 10 دقیقه تموم بشه.
با تشکر LinkinSoldier
------------------------ :)

Hamed_8

Member
سلام دوستان !
اولا مایا قدرت رقابت توی رندر با مکس رو نداره !!! :)

این حرفتون اصلاً درست نیست....
شما یه مقدار تحقیق کنید میبینید 90 % فیلم ها و انیمشن ها با رندرمن مایا رندر گرفته میشن
کسی از مکس برای رندر استفاده نمیکنه

در ضمن موتور منتال ری ، منتال ریه
یعنی فرقی بین اون توی نسخه مکس یا مایاش نیست

maya_22

Well-Known Member
درسته به حرف نیست که در عمل و پروژه های واقعی کاملا مشخصه حتی تو رندر که مکس کارها و... ادعا دارند
مایا از لحاظ رندر چه سافت ور چه منتل یا حتی رندر من برتیهای خاصی داره که هنوز که هوزه نرمافزار استاندار هالیود هست علیرغم همه ترفندهای تبلیغاتی در رقیب جلوه دادن نرمافزارهای درجه دو

منکر مکس و ...نیستم هرکسی با هرچیزی حال میکنه ولی خواهشا موقع آمار دادن بدون تعصب نظر بدین تا باعث سر درگمی یا .. کاربران تازه کار نشه
و اینکه من وما کم بلیدیمی یا بلد نیستیم با مایا رندر ببگیریم نزارید پای قدرت مکس تو رندر .مکس تو تک فریم بیشتر استفاده میشه تو رندر
راجع به وی ری هم موتور خوبیه ولی نه به قدرت و اعتبار منتل ری منتل ری پیچیدگی خودش را داره وری اسونتره چون
ما ایرانیها میخاهیم با یک تنظیم ساده بهترین نتیجه را بگیریم این شده معیار قضاوت عجولانه و اشتباه . فتوی صادر کردن
در کل هر نزمافزاری و هر متور رندری جای خودش خوبه و میشه استفاده کرد.
اما مایا و منتل ری به نظرم میتونه تمام کارهای را پوشش بده و مستقل و بینیاز کنه کاربر را از این شاخه پریدن به اون شاخه پریدن

LinkinForEver

اولا سلام !
دوما Hamed_8 عزیز رندرمن از pixar برای انیمیشن استفاده میشه که اگه انیمیشن lifted رو دیده باشی کل قدرتش اونجاست . بعدم مگه شما خودت سایت autodesk نرفتی که میگی منتال منتاله ؟؟؟؟
اگه اینطوری باشه پس منتال ری softimage که بهترین رندر گر دنیاست با منتال مکس یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ یکمی تحقیق کنی بد نیست .
سوما قویترین نرم افزار انیمیشن دنیاMAYA ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:lol: :lol: :lol: :lol:
جناب مایا 22 شما مصاحبه با کارگردان هنری فیلم avatar رو دیدی ؟؟؟؟؟
بهش گفتن با چه نرم افزاری صحنه ها رو رندر گرفتی که جواب داد SideFX Houdini .
گفتن مگه با مایا نبود .
که گفت : اول با مایا کار میکردیم که به یک مشکلی بر خوردیم بعد یکی از اعضا نرم افزاری به نام Houdini رو به ما معرفی کرد
که دقیقا محیط UI ش مثل مایا بود بعد از چندبار کار با اون فهمیدیم از مایا بهتره و مایا رو کنار و فقط برای motion captue استفاده کردیم و ....
اگه قبول نداری مدرک بدم خدمتتون !
من مبتدی نیستم با 8 تا نرم افزار 3d فول کارکردم پس به من نگو چی بهتره ؟؟؟؟
تو CG Academy سر زدی که می گی مایا رندر گر خوبیه ! مایا چیزیه که تو دهن مردم افتاده.
بعد از این ها کدوم 90% فیلم ها من تا جایی که یادم میاد همه فیلم های هالیوود با مکس رندر شده به استثناء چند تا مثل ارباب حلقه ها که اونم 40% بود. شما میدونستی Spider Man کلا با مکسه ؟؟؟ یا مقصد نهایی ؟
مایا کلا کارتونیه و واسه انیمیشن استفاده میشه ! خود دیزنی اعلام کرده که رندر Up با مکس و Softimage انجام شده دیگه حرفی مونده ؟؟؟؟
یه چی دیگه امکان جادویی مکس رو میدنی که میگی مایا مایا مایا ؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

سلام rezaoptic عزیز !! :)
iray امکان جدید مکس 2012 هست که زیر شاخه ی منتال ریه . یک موتور رندر که بر حسب زمان رندر میگیره مثلا یک صحنه ی معماری داری تو iray تعریف میکنی این صحنه رو تو 20 دقیقه رندر بگیر . بعد iray شروع میکنه به تنظیمات مکس (متریال و نور و ...) که تو 20 دقیقیه رندرش تموم بشه و بعد صحنه رو با کیفیتی رندر میگیره که تو 20 دقیقه هست حالا با توجه به صحنه یا کیفیتش خوبه یا متوسط . ولی اینطوری نیست که یک صحنه ای که تو 5 ساعت رندر می شه تو iray تعریف کنی 3 دقیقه چون کیفیتش خیلی بد میشه .
اگر نیاز داری بیشتر توضیح بدم؟؟؟ :)

CG-Student

Member
سلام
iray : موتور جدید رندر سازی بر حسب زمان که زیر شاخه ی منتال ری است . منظور از زمان اینه که مثلا شما به iray میگین این صحنه رو تو
10 دقیقه رندر بگیر و iray با در نظر گرفتن زمان یک جوری پارامتر هارو تنظیم میکنه که رندر تا 10 دقیقه تموم بشه.
با تشکر linkinsoldier
یعنی اگه یک صحنه رو یکبار 5 دقیقه و بار دیگه 10 دقیقه در نظر بگیریم دو رندر متفاوت خواهیم داست ؟ میشه مفصل تر توضیح بدین

LinkinForEver

((یعنی اگه یک صحنه رو یکبار 5 دقیقه و بار دیگه 10 دقیقه در نظر بگیریم دو رندر متفاوت خواهیم داشت؟))
بله مثلا میزان پیکسل های سایه های نورهای Area در این دو متفاوته مثلا در10 دقیقه 100 و در 5 دقیقه 50 ه که از کیفیتش کاسته میشه.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا