تفاوت مایا 2010 با 2011

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام من آموزش های مایا 2010 رو دارم میخواستم ببینم چقدر با نسخه های جدید فرق کرده

اصلاً ارزش داره آموزش های مایا 2010 رو ببینم؟

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام.
دوست عزیز شاید یه سری از گزینه ها جابجا و یا تغییر کرده باشه.
ولی هیچ فرقی نداره.
من آموزش های مایا 8.5 رو میدیدم و توی مایا 2012 انجام میدادم.
مهم اون فرمانه.
موفق باشید:rose:

mahdilal

Member
اگر فرقی نداشت که کسی مایا 2012 را نمی خرید خیلی فرق داره شما می توانید مدلی را که 1 روز درست می کنید در عرض 1 ساعت درست کنید البته این فقط در زمینه مدلینگ هست در بحث فیزیک 2 پلانیگ به مایا اضافه شده در بحث فلوید تغییراتی ایجاد شده و همینطور در بحث رندر 2 تا موتور رندر اضافه شده در بحث تکسچر ptex اضافه شده که خیلی هم قوی شده در shader ها هم یک شیدر خیلی مهم و کاربردی به نام Substance اضافه شده که خودش کلی حرف برای گفتن داره تازه اینها همهش نیست خیلی چیزهای زیاد دیگه اضافه شده

آخرین ویرایش:

HOSSEIN.D

Well-Known Member
نخیر دوست عزیز.
اینطوریا هم نیست.
مگه چقدر ابزار مدلینگ بش اضافه کردن؟
من با مایا 2009 کار کردم.
الان هم 2012 دارم.
چندان تفاوت خیلی بزرگ و شاخی توش ندیدم.
موفق باشی:rose:

سلام ببنید دوستان هر نسخه جدید که میاد چیزای بهش اضافه میشه این کار حتمی که باید بشه... از آموزش هم که بگم شما آموزش مایا 2008 بگیر روی مایا 2012 تمرین کن میتونی اون ابزار که استفاده میشه رو توی مایا 2012 بیابیش نسخه آموزش پاین باشه میشه باش کار کرد اما اگر نسخه آموزش ازمایا 2012 باشه شما روی مایا 2008 تمرین کنی به مشکل برمیخوری چون ابزارهای که توی مایا 2012 اضافه شده توی مایا 2008 نست.. برای همین هم همیشه نرم افزاری که روش تمرین میکنید نسخه آخرش باشه... موفق باشید.

mahdilal

Member
شما فقط به مدل سازی نگاه می کنی خوب باشه همین یک گزینه برای مدل سازی کافی که کار را کلی جلو بندازه لطفا به عکس نگاه کن با یک کلیک در مادباکس و یک کلیک در مایا مدل را انتقال می دی و سریع اسکالپ می کنی و مثل اب خوردن تکسچر می دی

پیوست ها

• zahak_mardoosh.jpg
    zahak_mardoosh.jpg
    285.5 کیلوبایت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:

HOSSEIN.D

Well-Known Member
بله دوست عزیز.
این رو میدونم.
باش کار هم کردم.
چیز خوبیه.
ولی نه انقدرا که مدل 1 روزه رو تو 1 ساعت زد.
میشه گفت فقط قسمت ایمپورت و اکسپور رو بین مایا، سافت ایمیج، مکس رو با مادباکس حذف کردن.
موفق باشی:rose:

maya_22

Well-Known Member
درسته به نظر من هم برای آموزش و تمرین تفاوت زیادی نکرده شما اگه آموزشهای مایا 7 رل هم ببینی میتونی روی 2012
اجرا کنی فقط همونطور که دوستمون اشاره کرد یک سری گزینه جدید اد شده که کار را بهینه کرده ولی در مورد سرعت زدن مدل به تبحر آرتیست برمیگرده که از چه ابزاری کی و کجا استفاده کنه نه ورزن نرم افزار

mohammad.sub7

کاربر فعال
ممنون از دوستان . ضمناً من واسه طراحی مدل نمیخوام . وکتورهای 2 بعدی که دارم رو میخوام انیمیشن 3 بعدی کنم واسه استفاده داخل فلش

مثل پیمایش داخل سالن نمایشگاه عکس وچرخیدن 3 بعدی روی دیوارها ومشاهده قاب عکس ها

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا