تفاوت كيفيت پس از رندر

MASOOD_AR23

New Member
باسلام خدمت همه اساتيد..
به نظر شما كيفيت يه رندر در مكس به نرم افزار مدلينگ اون كار ربطي داره؟ يعني مثلا اگه يه كار توي اتوكد مدل بشه و بعد با مكس ( يا ويري يا...) بقيه كاراش انجام بشه از لحاظ كيفيت نهايي با كاري كه مدلينگش هم با مكس انجام شده تفاوتي داره؟

mehrdad2all

New Member
باسلام خدمت همه اساتيد..
به نظر شما كيفيت يه رندر در مكس به نرم افزار مدلينگ اون كار ربطي داره؟ يعني مثلا اگه يه كار توي اتوكد مدل بشه و بعد با مكس ( يا ويري يا...) بقيه كاراش انجام بشه از لحاظ كيفيت نهايي با كاري كه مدلينگش هم با مكس انجام شده تفاوتي داره؟
هیچ تفاوتی از لحاظ کیفیت رندر نداره.
تنها شما قابلیتهای ادیت فرم رو که در نرم افزار قبلی(مثل رویت) بود از دست میدید ولی کیفیت هیچ تفاوتی نداره.

:Mohsen:

کاربر باتجربه
اگه اصول مدلسازی و چیدمان پلیگان ها درست رعایت بشه، هیچ مشکلی بوجود نمیاد
ولی گاهی شما از یه نرم افزار دیگه دلی رو وارد مکس میکنی که پر از ایراد هست، خب طیعتا مکس هم توی رندر ایرادات رو نشون میده!

parh

Member
سلام من یه کار با کد مدل کردم و برای متریال دهی و رندر اونو وارد مکس کردم بسیار عالی شدش و هیچ مشکلی هم پیش نیومد ولی البته هنوز تازه دارم روش کار میکنم و اهسته اهسته پیش میرم چون مشکل وقت دارم و چون تازه هم جزو مجید شدم اصلا نمیدونم چطور باید اونو اینجا اپ کنم وگرنه بهتون نشونش میدادم

MASOOD_AR23

New Member
منم دارم يواش يواش شروع ميكنم.. و منم مثل شما تازه كار و تازه واردم.. در ضمن اگه منظورت همون آشپزخونست به نظرم مدلينگ خوب شده.. رندر با متريال و نورش رو هم بذار ببينيم چيكار ميكني. به اميد موفقيتتون.

جدیدترین ارسال ها

بالا