تفاوت سرعت در لود شدن دو صفحه یکسان

esf-kh

Member
با درود . خواستم ببینم اگه دو صفحه که به فارسی می‌باشد و در یکی متن‌ها به صورت یونیکد وارد شده و encoding در اون western(iso-8859-1) می‌باشد در دیگری که متن به فارسی وارد شده و encoding آن utf-8 می‌باشد از لحاظ سرعت لود شدن چه تفاوتی وجود داره . به عبارتی اگه ما بیایم متن رو یونکد کنیم طوری که مرورگر نیازی به encode کردن نوشته‌ها نداشته باشه تا وقتی که یونیکد نشده باشه و encode کردن رو به مرورگر بسپاریم آیا تفاوت سرعتی مشاهده می‌شه ؟ چون فکر کنم تو حالتی که متن یونیکد شده وارد بشه چون تعداد کارکترهای بیشتری وارد صفحه می شه حجم اون بره بالا . ولی چون صفحه خودش encode شده خوندن اون سریعتره . حالا به نظرتون سرعت لود شدن کدون بهتره ؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
دوست عزیز، به تصور من، کار رومز گشایی رو خود مرورگر انجام میده، و encoding تکنیکی هست که مایکروسافت در ابتدا جهت سازگاری در استفاده زبانهای های مختلف و خواندن آن توسط مرورگر ابدا کرد.
شما می تونی بگی که با encoding که برابر با UTF-8 باشه، زبان صفحه من در مرورگر های مختلف و سیستم عامل های مختلف بدون مشکل لود میشه،...

آخرین ویرایش:

esf-kh

Member
با درود . از شما سپاسگزارم . ببینید منظور من اینه که ما متن قارسی رو کد شده وارد صفحه کنیم به عبارتی دیگر نیاز به encode نباشه . مثلا به جای واژه سلام کد شده اونو قرار بدیم . در اینحالت اگه متا تگ <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> رو هر چی بزاریم چون اطلاعات کد شده هستش دیگه نیازی به تعریف encoding نداریم . کد کردن خودش باعث می شه حجم صفحه کمی بالا بره اما نمی‌دونم این تاثیری روی سرعت لود شدن صفحات داره یا نه؟ باز هم سپاسگزارم

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
دوست عزیز
شما باید طبق روش رمزگزاری Utf-8 عمل کنید تا متون صفحه شما به درستی در مرور گر های مختلف و سیستم عامل های مختلف به درستی نمایش داده بشه. نه روی سرعت صفحه تاثیری نداره.
پاینده باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا