تفاوت جوملا و جومف و مامبو و غیره چیست؟

meher

Member
درود دوستان. تفاوت این جوملا و مامبو، جومفا یا .. جیست؟ کدام بهتر است؟ بنده میخوام واسه یه خواننده یه سایت درس کنم میخوام بدونم کدوم بهتره که استفاده کنم؟
سپاس از راهنماییتون

Cisco

مدیر انجمن
سلام
مامبو که دیگر خیلی کمتر استفاده می شود و تقریبا ساختاری شبیه جوملا داره .
جومفا هم نام یکی از مترجمان جوملا 1.5 است . جوملا هم که سیستم اپن سورس براس ساخت وب سایت های داینامیک.
از بین این 2 (جومفا و جوملا یکی حساب می شود) من جوملا رو برای ساخت وب سایت توصیه می کنم اما کار با جوملا (اگر برای اولین بار استفاده می کنید) پیچیده است.
موفق باشید.

Cisco

مدیر انجمن
آخرین نسخه ی مامبو در تاریخ 2009-07-17 منتشر شد .

Cisco

مدیر انجمن
دروپال هسته ی قوی تر و امن تری از جوملا داره . انعطاف پذیری دو تاشون خیلی عالی.
کار با دروپال سخت تر و قالب فارسی و پشتیبانی درست و حسابی فارسی کمتری دارد .
جوملا تو ایران خیلی بیشتر جا افتاده . دروپال به درد محتوای سایت شما نمی خورد.
از نظر من شروع با جوملا,,,
موفق باشید.

meher

Member
سپاس از پاسخدهی شما. خیلی لطف کردین. بنده از وورد پرس راضی نبودم. بیشتر یه نوع وبلاگ هست و بس. و شاید کار باهاش رو بلد نبودم.
اما یه سوال دیگه. جوملا یه کمی پیچیده هست و تا آدم بیاد دستش سخته. توی منوها و مطالب و مجموعه و غیره.. خوندن همون کتاب جوملا کافی هست که بتونیم ورژن 2.5 رو یاد بگیریم. بنده 2.5 نصب کردم.

iLove

Active Member
به نظر من بهترین راه برای آموزش یه سیستم نصب کردن اون رو لوکال هاست هست.
اونجا میتونین همه گزینه ها و منو هارو تست کنین و کم کم مسلط بشین به سیستم مورد نظر

Cisco

مدیر انجمن
سلام
از نسخه ی 1.5 به بعد زیاد تغییری ایجاد نشده , کمی هم آسون تر شده.
کتاب رو بخونید تقریبا دستتون میاد.
موفق باشید.

meher

Member
یه سوال دیگه. یه تالار گفتمان دارم که "مای بی بی" هست. آیا سایت رو با جوملا بسازم میشه بدون هیچ مشکلی به هم پیوندشون داد؟ متصل بشن در چیزهایی مثل کاربر و آخرین ارسالها و اخبار و غیره..

Cisco

مدیر انجمن
بله , کامپوننت هاش هست ولی خیلی امنیت دست و حسابی نداره که بخواید روش حساب کنید.
موفق باشید.

meher

Member
خب مدیر جان گر لطف کنی و این کامپوننتها رو هر کدومش که هست رو لینک بدی خیلی ممنون میشم.
سپاس از مهرتون

sms118

New Member
با سلام دوست عزیز جوملا انعطاف بالایی داره و افزونه ای داره که خیلی راحت میتونید هر تالار گفتمانی از جمله مای بی بی رو باهاش ست کنید
پیشنهاد میکنم از جوملا استفاده کنید
در ضمن جوملا خیلی شناخته شده هستش و هکر ها با این سیستم آشنایی کامل دارند بخاطر همین من نزدیک به یک سال هستش که روی سیستم جوملا کار میکنم تا بتونم تمامی هسته جوملا را تغییر بدم و یک سیستم جدید ایجاد کنم و خداروشکر تا الان بیش از 95 درصد اینکار انجام گرفته و به زودی با یک سیستم جدید به نام لیدوما روانه بازار خواهد شد
در این سیستم تمامی پوشه ها و پسوند ها و فایل ها تغییر کرده اند و هیچ اسمی از جوملا نیست در ضمن من با قویترین اسکنر های جوملا که مخصوص سایت هایی جوملایی است این سیستم رو تست کردم ولی نرم افزار نتونست هیچ ردی از جوملا توی سیستم پیدا کنه و اینجوری امنیتش خیلی بالاتر هستش
در ضمن من بخاطر همین مسئله و موفقیت برای 14 نفر از عزیزانی که زودتر درخواست بدن به نیت چهارده معصوم به صورت رایگان این سیستم رو در اختیارشون قرار میدم و سایتی جالب براشون ایجاد خواهم کرد
در ضمن قرار هست که این سیستم کاملا تجاری وارد بازار بشه
اینکار با زحمات فراوان یک تیم 11 نفره و در مدت زمان 13 ماهه صورت گرفته

AmIn 1412

Active Member
سلام
ماشاالله احسنت به شما، ایشالله موفق و پیروز باشید دوست دارم سیستم مدیریت لیدوما رو ببینم

meher

Member
درود بر شما. تبریک بخاطر همتتون و موفقیت. بنده هم برای یک انجمن که در جهت خیر و پاکی گام بر میداره طالب این سیستم مدیریت محتوای شما هستم اگر امکانش باشه

sms118

New Member
با سلام و تشکر از نظرات شما
دوستان عزیز این سیستم تا 10 روز آینده کاملا تموم میشه و میتونید با خیال راحت استفاده کنید
خدمت دوستان عرض کردم به 14 نفر اول که درخواست بدن به صورت رایگان سیستم مدیریت محتوای لیدوما را دریافت خواهند کرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Cisco

مدیر انجمن
با سلام
سیستم های تجاری و ... که توسط کاربران به مجید آنلاین معرفی می شوند , صرفا مورد تایید ما نیست و عواقب و عوارض اون سیستم مربوط به خود شما خواهند شد . پس کمی دقت و تحقیق کنید . شاید هم سیستم خوبی بود ما هم استفاده کردیم:green:
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا