ممنون دوست عزیز آبجکت که خوب یعنی اشیایی که توی مکس وارد میکنیم مثل مبلمان و ... و به اونها متریال میدیم ولی من تو یه پست مشاهده کردم که نوشته بود کی پلاگین این بوته ها رو داره که توی محوطه کار شده بود خوب من توی مکس از فایلای آرچ مدل استفاده میکنم ولی پلاگین رو هنوز متوجه نشدم چیه و چه طوری میشه از اونا استفاده کردmadmaster_3d عزیز اون کره ها یا همون به قول خودت توپه که واسه متریال هستش درست نمیگم دوست من
![]()
ممنون علی جان این پلاگین که میگی روی مکس 2012 هم نیاز به نصب داره یا واسه مکس های قدیمیه سوالی که دارم اینه که این پلاگین ها رو از کجا میشه گیر آورد و چه طوری باید باهاشون کار کرد آیا مثل آبجکت ساخته شده هستن یا اینکه ما خودمون باید اونا رو بسازیم اگه رفرنس خاصی مد نظرتون هست به اشتراک بذارید
یکی به من بگه چطوری آبجکت وارد مکس کنمکمک ... کمک
![]()
دوست عزیز وارد محیط مکس میشی روی Import>Merge میزنی!!
سلام madmaster
این آموزش که گفتی lynda 3d max 2010 essential training واسه تری دی مکس 2010 هست من ورژن 2012 دارم 2013 هم که تو راهه خوب این آموزش تا چه حدیه حرفه ای ؟ مقدماتی ؟ به فارسیه یا انگلیسی ؟ من کلاس مقدماتی و پیشرفته تری دی رو گذروندم آیا واسه منم نیاز هست که این پکیج رو تهیه کنم یا همون آموزش کفایت میکنه ؟