تغییر meta tag با js یا jquery

aliirooni

New Member
سلام
من یه meta keywords tag در اولین صفحه سایتم دارم که به طور default مقدار داره. حالا می خوام دکمه ای بذارم که وقتی روش کلیک میشه content تگ meta keywords عوض بشه. چی کار کنم؟

eAmin

Well-Known Member
میشه بپرسم هدفتون از این کار چیه؟ یا حداقل چرا با JavaScript میخواید اینکار رو انجام بدید؟
با JavaScript و یا استفاده از کتابخانه های اون میشه با چند خط اینکار رو انجام داد، ولی تمامی اینکارهایی که شما میخواید انجام بدید بیهوده است! چون JavaScript این تغییرات رو بصورت Runtime انجام میده و این تغییرات در هیچ جایی به غیر از ram رایانه کاربر ذخیره نمیشه. و از اونجا که google نمیتونه ram کامپیوتر شما و یا کاربر رو بخونه در نتیجه تلاش برای تغییر کلمات کلیدی برای seo و ... بی فایده هست!

درضمن شما الان یک جور درخواست کد دادید، و کلا" دخواست دادن کد در انجمن ها ممنوع هست. برای انجام دادن اینکارهای پیش پا افتاده اگر همون دیروز بجای چند ساعت صبر کردن و منتظر جواب شدن، یک ساعت وقت می زاشتید و مستندات خود jQuery رو مطالعه میکردید، الان میتونستید خودتون اینکار رو انجام بدید!

موفق باشید.

aliirooni

New Member
دوست عزیز
کد به قوله شما پیش پا افتاده jquery و js رو قبل از سوالم به چند فورم نوشته بودم و یکیش به شکل زیره:
function f1(){
var metarr=document.getElementByName('keywords');
metarr.content='**********';
}​
اما از اون جا که نمی دونستم چی کار میشه کرد که تو سورس صفحه تغییرات اعمال بشه نه توی Ram گفتم شاید کسی اینجا راهه دیگه ای بلد باشه.
در ضمن شما هم اگه به جای کلمات تحقیرآمیزی چون کار پیش پا افتاده از کلمات مناسب تری در مورد درخواست یه کاربر استفاده کنید می تونید موفق تر باشید
موفق باشید

eAmin

Well-Known Member
اولا" شما باید سوالتون رو کامل مطرح میکردید، و میگفتید من فولان مراحل و کدها رو نوشتم تا کاربری که میخواد جواب شما رو بده، بدونه شما دقیقا" کجای کار مشکل دارید. دقیقا" فروم برای حل کردن همین مشکلهاست. مثلا" شما یک کد نوشتید و حالا مشکل داره میتونید اون کد رو برای رفع عیب و ... اینجا قرار بدید و نه مطرح کردن بصورت کلی و به اینصورت که شبیه درخواست دادن کد هست.

دوما" بنده هیچ قصدی شبیه به توهین/تحقیر کسی رو نداشتم و ندارم، منظورم این بود که نوشتن این کدها ساده است برید کمی جستجو و مطالعه کنید. همین. که اگر شما سوالتون رو همونطور که گفتم مطرح میکردید و میگفتید من این قسمتش رو مشکل دارم، چنین پیشنهادی رو به شما نمیدادم. خب پر واضحه وقتی شما اینطور سوالتون رو مطرح میکنید من کاربری که میخوام به سوال شما جواب بدم اینطور برداشت میکنم که هیچ اطلاعاتی در اینمورد ندارید.

در هرصورت موفق باشید.

benyamin_pc

Well-Known Member
دوست عزیز
کد به قوله شما پیش پا افتاده jquery و js رو قبل از سوالم به چند فورم نوشته بودم و یکیش به شکل زیره:
function f1(){
var metarr=document.getElementByName('keywords');
metarr.content='**********';
}​
اما از اون جا که نمی دونستم چی کار میشه کرد که تو سورس صفحه تغییرات اعمال بشه نه توی Ram گفتم شاید کسی اینجا راهه دیگه ای بلد باشه.
در ضمن شما هم اگه به جای کلمات تحقیرآمیزی چون کار پیش پا افتاده از کلمات مناسب تری در مورد درخواست یه کاربر استفاده کنید می تونید موفق تر باشید
موفق باشید

سلام دوست عزیز , اینکه بخاین توی سورس نه توی رم تغییر ایجاد کنین باید اون چیزی که میخاین دائما بمونه تو یه جائی که بهترینش دیتا بیسه ذخیره کنین و از اونجا تو سورس بخونینش ( به کمک یه زبون سمت سرور مثل php )
جاوااسکریپت به تنهائی امکان تغییر فایل سمت سرور نداره و هر تغییری توسط جی اس اعمال کنین رو نسخه کپی شده تو رم سمت کلاینتشه و حتی نمیشه سمت کلاینت هم رو فایل تغییر ایجاد کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا